ONLINESTUDIES.DK

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

For dem, der med en bachelorgrad, der ønsker at fortsætte deres uddannelse, er en kandidatgrad et vigtigt næste skridt. Dette vil hjælpe dig med at udvide og få nye færdigheder og viden, samtidig med at du bygger på din bacheloruddannelse.

Hvis du elsker udfordringen med en live scene performance, er en kandidatgrad i teaterstudier det rigtige program for dig. Hvad er en kandidat i teaterstudier? Det er et avanceret studieforløb, der kan hjælpe dig med at udvikle nye færdigheder og finpudse eksisterende færdigheder i forhold til alle aspekter af teatret. I løbet af dine studier kan du blive udsat for en lang række ting, såsom scenedesign, styring, samfundsmæssige konsekvenser og teatrets kultur, dramaturgi og meget mere.

Denne spændende grad kan give dig hverdagsliv. Offentlig præstationsuddannelse kan hjælpe dig med at overvinde følelser af angst. Direktørfærdigheder oversætter ofte lederskabsevner, der kan være gavnlige i uendelige daglige situationer. En undersøgelse af teatrets kulturelle indflydelse kan opfordre dig til at udforske andre kulturinteresser i dit personlige liv, hvilket gør dig til en mere velafrundet person.

Der er mange faktorer, der bestemmer prisen på en kandidatgrad. Disse kan omfatte den tid, du tager for at afslutte programmet, placeringen af ​​din skole og dens studie- og kreditgebyrer.

Efter graduering fra en kandidat i teaterstudier, kan du have mulighed for at udforske en række karriereveje. Disse kan omfatte en fremtid for at give underholdning som skuespiller; en chance for at arbejde bag kulisserne som en scener direktør; og en karriere som dramatiker, hvor din oplevelse kan skabe et sikkert miljø for at hjælpe dem med sociale og personlige vanskeligheder.

Når man forfølger en kandidat i teaterstudier, er der muligheder over hele kloden. Du kan have et valg af personlige skemaer, fjernklasser eller en kombination af de to. Afhængigt af din skole kan fuldtidsstuderende tjene deres mester i så lidt som et år. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

2 Resultater i Teater Filter

professionel mester cue - film

Campus Universitario Europeo
Online Fuldtid Deltid 6 måneder September 2019 Spanien Marbella A Coruña Madrid + 3 mere

Med CUE Professional Master i Filmmaking, vil vi udstyre vores studerende et globalt og inklusive alle de processer, der udgør eloboración af et audiovisuelt værk, film, musikvideoer, tv-spots ...

Graduate i teater studier

Open University Of Cyprus
Online Fuldtid Deltid 2 år September 2019 Cypern Cyprus Online + 1 mere

Formålet med postgraduate programmet THEATRICAL STUDIES er den videnskabelige specialisering og forskning inden for teatraluddannelsen, med speciale i følgende tre retninger: (1) Overlevelse af oldtidens drama, (2) Teatralsk uddannelse og (3) Hykleri og retning.