Filter
Masters
Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

For dem, der med en bachelorgrad, der ønsker at fortsætte deres uddannelse, er en kandidatgrad et vigtigt næste skridt. Dette vil hjælpe dig med at udvide og få nye færdigheder og viden, samtidig med at du bygger på din bacheloruddannelse.

Hvis du elsker udfordringen med en live scene performance, er en kandidatgrad i teaterstudier det rigtige program for dig. Hvad er en kandidat i teaterstudier? Det er et avanceret studieforløb, der kan hjælpe dig med at udvikle nye færdigheder og finpudse eksisterende færdigheder i forhold til alle aspekter af teatret. I løbet af dine studier kan du blive udsat for en lang række ting, såsom scenedesign, styring, samfundsmæssige konsekvenser og teatrets kultur, dramaturgi og meget mere.

Denne spændende grad kan give dig hverdagsliv. Offentlig præstationsuddannelse kan hjælpe dig med at overvinde følelser af angst. Direktørfærdigheder oversætter ofte lederskabsevner, der kan være gavnlige i uendelige daglige situationer. En undersøgelse af teatrets kulturelle indflydelse kan opfordre dig til at udforske andre kulturinteresser i dit personlige liv, hvilket gør dig til en mere velafrundet person.

Der er mange faktorer, der bestemmer prisen på en kandidatgrad. Disse kan omfatte den tid, du tager for at afslutte programmet, placeringen af ​​din skole og dens studie- og kreditgebyrer.

Efter graduering fra en kandidat i teaterstudier, kan du have mulighed for at udforske en række karriereveje. Disse kan omfatte en fremtid for at give underholdning som skuespiller; en chance for at arbejde bag kulisserne som en scener direktør; og en karriere som dramatiker, hvor din oplevelse kan skabe et sikkert miljø for at hjælpe dem med sociale og personlige vanskeligheder.

Når man forfølger en kandidat i teaterstudier, er der muligheder over hele kloden. Du kan have et valg af personlige skemaer, fjernklasser eller en kombination af de to. Afhængigt af din skole kan fuldtidsstuderende tjene deres mester i så lidt som et år. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Master | MSc | MA

2 Resultater i Teater

Campus Universitario Europeo

Med CUE Professional Master i Filmmaking, vil vi udstyre vores studerende et globalt og inklusive alle de processer, der udgør eloboración af et audiovisuelt værk, film, ... [+]

Master CUE - Filmmaking Med CUE Professional Master i Filmmaking, vil vi udstyre vores studerende en global og inklusive alle de processer, der gør op et værk eloboración audiovisuelle, film, video, tv-spots ... Vi vil også hjælpe med at udvikle færdigheder, der er nødvendige for forvaltning og ledelse af en audiovisuel teknisk team. Den professionelle Master giver fagfolk en solid og giver dem værktøjer til problemløsning og beslutningstagning både kreativ som teknikker, åbner et professionelt marked meget bredere, takket være uddannelse kvalitet.

&nbsp

Hvem er det til?

Universitetskandidater i: - Audiovisuel kommunikation - Fine Arts eller andre universitetsgrader i forbindelse med billede og lyd - Fritid Professionals ... [-]

Spanien Marbella A Coruña Madrid
September 2019
Fuldtid
Deltid
6 måneder
Online
Læs mere på dansk
Open University Of Cyprus

Formålet med postgraduate programmet THEATRICAL STUDIES er den videnskabelige specialisering og forskning inden for teatraluddannelsen, med speciale i følgende tre retnin ... [+]

Formålet med postgraduate programmet THEATRICAL STUDIES er den videnskabelige specialisering og forskning inden for teatraluddannelsen, med speciale i følgende tre retninger: (1) Overlevelse af oldtidens drama, (2) Teatralsk uddannelse og (3) Hykleri og retning. For flere detaljer se afsnittet "Programstruktur" nedenfor).

Hvem er interesseret i postgraduate programmet Theatrical Studies?

Graduate Program Theatrical Studies adresser, blandt andet:

Graduate afdelinger af teoretiske studier,Graduate filologiske afdelinger,Afdelingen for udenlandsk litteratur,Kandidater fra pædagogiske afdelinger,Afdelingen for sociale, økonomiske og beslægtede videnskaber,Kandidater fra alle specialiteter, hvis emne er undervist i videregående uddannelse,Skuespillere og folk i teatret med en universitetsgrad.... [-]
Cypern Cyprus Online
September 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk