close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Studerende, der søger efteruddannelse, kan videreføre deres studier ved at opnå en kandidatgrad. Med op til to år eller mere til færdiggørelse kan disse avancerede grader give mulighed for at fokusere på en specialitet inden for et oprindeligt bredere fagområde. Hvad er en Master i Sport Kommunikation? Som sporten bliver mere populær over hele verden, er enkeltpersoner med avancerede ko… Læs mere

Studerende, der søger efteruddannelse, kan videreføre deres studier ved at opnå en kandidatgrad. Med op til to år eller mere til færdiggørelse kan disse avancerede grader give mulighed for at fokusere på en specialitet inden for et oprindeligt bredere fagområde.

Hvad er en Master i Sport Kommunikation? Som sporten bliver mere populær over hele verden, er enkeltpersoner med avancerede kommunikationsfærdigheder kombineret med en sportsvirksomhed baggrund værdifulde ressourcer til sportsbranchen. Studerende kan studere sammenkoblingen mellem de mange former for traditionelle og sociale medier med sport, og den voksende indflydelses sport har på den nuværende kultur. Kandidater erhverver ofte færdigheder og viden til at udfylde højt profilerede kommunikationsstillinger for både sportshold og medieforretninger, der dækker alle sportsniveauer.

Studerende, der forfølger denne kandidatgrad, nyder typisk mulighed for at styrke deres verbale og skriftlige kommunikationsfærdigheder. Da kommunikation anvendes i alle aspekter af livet, er disse færdigheder almindeligt anvendelige. Studerende kan også lære at arbejde godt under korte tidsfrister.

Faktorer, der kan påvirke omkostningerne ved at opnå en postgrad, omfatter skolens placering, programlængden og indholdet, der tilbydes i programmet. Forskningsmuligheder kan være en vigtig del af beslutningen om, hvilken avanceret grad der skal forfølges.

Ved at tjene en kandidatgrad kan kandidater repræsentere hold, ligaer eller styrende organer som medieforbindelser, PR eller direktør for samfundsrelationer. De kan også lande stillinger som forfattere eller broadcast-journalister, der dækker sport til et traditionelt eller digitalt sportsmediefirma. Kandidater kan også finde muligheder for at anvende deres færdigheder som en forretningschef for atleter. Organisationer, der er involveret i sportsmarkedsføring, arrangementskoordination eller branding og licensiering, kan også ansætte kandidater i kommunikationsdirektør eller marketingdirektørstillinger.

Med en kandidatgrad i sportskommunikation kan en persons passion for sport blive en lukrativ karriere. Online-programmer kan levere den vindende spilplan for at fremme sportsuddannelse. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Escuela Unidad Editorial
Madrid, Spanien

Master in Sports Journalism Brand (Online) er et program, der adresserer kandidater eller kandidater til enhver specialitet, helst fra karrierer relateret til kommunikationsve ... +

Master in Sports Journalism Brand (Online) er et program, der adresserer kandidater eller kandidater til enhver specialitet, helst fra karrierer relateret til kommunikationsverdenen, der søger specialisering inden for sportsjournalistik. -
Masters
Fuldtid
Spansk
Online
 
FutbolLab Spain Soccer Academy
Barcelona, Spanien

Du får mulighed for frivilligt at praktisere i forskellige klubber i Barcelona, herunder RCD Espanyol eller dets skoler.

Du får mulighed for frivilligt at praktisere i forskellige klubber i Barcelona, herunder RCD Espanyol eller dets skoler. -
Masters
Deltid
9 måneder
Spansk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her