ONLINESTUDIES.DK

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En kandidatgrad er en fortsættelse af din uddannelse og en ideel måde at udvide på, hvad du lærte, mens du tjente din bachelorgrad. Et mere avanceret uddannelsesniveau, en kandidatgrad hæver din forståelse af dit felt.

Hvis du har en flair for den dramatiske og frelse i underholdende andre, er en kandidatgrad i scenekunst en sjov og tilfredsstillende grad at forfølge. Hvad er en master i scenekunst? Det er et studium, der typisk forbereder dig til at komme ind på dans, drama, film og musik. Du kan lære mundtlig litteratur, musikuddannelse, koreografi, handling, retning og historie.

Denne mangfoldige grad giver dig mulighed for at forstå og fremme livskvalifikationer. At udføre foran andre kan udvikle din personlige selvtillid og stole på andre for at opnå et fælles mål kan bidrage til at styrke dine interpersonelle færdigheder. På grund af karakterens karakter udvikler eleverne typisk selvdisciplin, der kan påvirke andre områder af deres liv positivt.

Omkostningerne ved at tjene din kandidats grad afhænger af en række faktorer. Disse omfatter kredit / studieafgift for din institution, hvor du studerer, og hvor lang tid det tager dig at tjene din grad.

Kandidater med en kandidatgrad i et scenekunstprogram finder ofte sig selv med en overflod af spændende og unikke karrieremuligheder. Blandt dem er en karriere i musik, hvor du kan udføre personligt eller hjælpe andre med at udvikle deres præstationer; som musiklærer, hvor du har mulighed for at forme fremtidige generationer og i teatret, hvor du kan udnytte dit kunstneriske talent som skuespiller i skuespil og musikaler.

Der er en række muligheder, når du forfølger din Master i Performing Arts over hele verden, herunder standard på campus kurser, online kurser og hybrid skemaer, der tilbyder begge muligheder. Som fuldtidsstuderende kan flertallet af kandidatuddannelserne afsluttes inden for et til tre år. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

4 Resultater i Scenekunst Filter

professionel mester cue - film

Campus Universitario Europeo
Online Fuldtid Deltid 6 måneder September 2019 Spanien Marbella A Coruña Madrid + 3 mere

Med CUE Professional Master i Filmmaking, vil vi udstyre vores studerende et globalt og inklusive alle de processer, der udgør eloboración af et audiovisuelt værk, film, musikvideoer, tv-spots ...

Graduate i teater studier

Open University Of Cyprus
Online Fuldtid Deltid 2 år September 2019 Cypern Cyprus Online + 1 mere

Formålet med postgraduate programmet THEATRICAL STUDIES er den videnskabelige specialisering og forskning inden for teatraluddannelsen, med speciale i følgende tre retninger: (1) Overlevelse af oldtidens drama, (2) Teatralsk uddannelse og (3) Hykleri og retning.

Kandidatuddannelsen i musikalsk forskning

UNIR
Online Deltid 1 år Oktober 2019 Spanien Logroño

Med Master i musikforskning og online musikologi får du en dyb og aktuel vision om de forskellige tendenser inden for alle områder af musik: Musikvidenskab, Sammensætning, Sonologi, Ledelse og Musikpædagogik.

Online Master grad M.Mus Populære Musik Performance

Academy of Music & Sound Online
Online Fuldtid Deltid 1 år August 2019 Det Forenede Kongerige Edinburgh + 1 mere

I tilknytning til London College of Music og University of West London er AMSonline M.Mus Popular Music Performance udviklet for at imødekomme nutidige musikers behov på et praktisk, fagligt og fagligt grundlag leveret af højt kvalificerede fagfolk, der er aktive i musikken industri.