Filter
Masters
Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En kandidatgrad er en fortsættelse af din uddannelse og en ideel måde at udvide på, hvad du lærte, mens du tjente din bachelorgrad. Et mere avanceret uddannelsesniveau, en kandidatgrad hæver din forståelse af dit felt.

Hvis du har en flair for den dramatiske og frelse i underholdende andre, er en kandidatgrad i scenekunst en sjov og tilfredsstillende grad at forfølge. Hvad er en master i scenekunst? Det er et studium, der typisk forbereder dig til at komme ind på dans, drama, film og musik. Du kan lære mundtlig litteratur, musikuddannelse, koreografi, handling, retning og historie.

Denne mangfoldige grad giver dig mulighed for at forstå og fremme livskvalifikationer. At udføre foran andre kan udvikle din personlige selvtillid og stole på andre for at opnå et fælles mål kan bidrage til at styrke dine interpersonelle færdigheder. På grund af karakterens karakter udvikler eleverne typisk selvdisciplin, der kan påvirke andre områder af deres liv positivt.

Omkostningerne ved at tjene din kandidats grad afhænger af en række faktorer. Disse omfatter kredit / studieafgift for din institution, hvor du studerer, og hvor lang tid det tager dig at tjene din grad.

Kandidater med en kandidatgrad i et scenekunstprogram finder ofte sig selv med en overflod af spændende og unikke karrieremuligheder. Blandt dem er en karriere i musik, hvor du kan udføre personligt eller hjælpe andre med at udvikle deres præstationer; som musiklærer, hvor du har mulighed for at forme fremtidige generationer og i teatret, hvor du kan udnytte dit kunstneriske talent som skuespiller i skuespil og musikaler.

Der er en række muligheder, når du forfølger din Master i Performing Arts over hele verden, herunder standard på campus kurser, online kurser og hybrid skemaer, der tilbyder begge muligheder. Som fuldtidsstuderende kan flertallet af kandidatuddannelserne afsluttes inden for et til tre år. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Master | MSc | MA

4 Resultater i Scenekunst

Campus Universitario Europeo

Med CUE Professional Master i Filmmaking, vil vi udstyre vores studerende et globalt og inklusive alle de processer, der udgør eloboración af et audiovisuelt værk, film, ... [+]

Master CUE - Filmmaking Med CUE Professional Master i Filmmaking, vil vi udstyre vores studerende en global og inklusive alle de processer, der gør op et værk eloboración audiovisuelle, film, video, tv-spots ... Vi vil også hjælpe med at udvikle færdigheder, der er nødvendige for forvaltning og ledelse af en audiovisuel teknisk team. Den professionelle Master giver fagfolk en solid og giver dem værktøjer til problemløsning og beslutningstagning både kreativ som teknikker, åbner et professionelt marked meget bredere, takket være uddannelse kvalitet.

&nbsp

Hvem er det til?

Universitetskandidater i: - Audiovisuel kommunikation - Fine Arts eller andre universitetsgrader i forbindelse med billede og lyd - Fritid Professionals ... [-]

Spanien Marbella A Coruña Madrid
September 2019
Fuldtid
Deltid
6 måneder
Online
Læs mere på dansk
Open University Of Cyprus

Formålet med postgraduate programmet THEATRICAL STUDIES er den videnskabelige specialisering og forskning inden for teatraluddannelsen, med speciale i følgende tre retnin ... [+]

Formålet med postgraduate programmet THEATRICAL STUDIES er den videnskabelige specialisering og forskning inden for teatraluddannelsen, med speciale i følgende tre retninger: (1) Overlevelse af oldtidens drama, (2) Teatralsk uddannelse og (3) Hykleri og retning. For flere detaljer se afsnittet "Programstruktur" nedenfor).

Hvem er interesseret i postgraduate programmet Theatrical Studies?

Graduate Program Theatrical Studies adresser, blandt andet:

Graduate afdelinger af teoretiske studier,Graduate filologiske afdelinger,Afdelingen for udenlandsk litteratur,Kandidater fra pædagogiske afdelinger,Afdelingen for sociale, økonomiske og beslægtede videnskaber,Kandidater fra alle specialiteter, hvis emne er undervist i videregående uddannelse,Skuespillere og folk i teatret med en universitetsgrad.... [-]
Cypern Cyprus Online
September 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
UNIR

Med Master i musikforskning og online musikologi får du en dyb og aktuel vision om de forskellige tendenser inden for alle områder af musik: Musikvidenskab, Sammensætning ... [+]

Undersøg din master i musikforskning og musikvidenskab online med UNIR

Med Master i musikforskning og online musikologi får du en dyb og aktuel vision om de forskellige tendenser inden for alle områder af musik: Musikvidenskab, Sammensætning, Sonologi, Ledelse og Musikpædagogik .

Denne officielle kandidatuddannelse i online musik tilbyder de nyeste værktøjer til ph.d.-forskningsopgaver og til undervisning i alle typer uddannelsescentre.

Ved hjælp af et fakultet af musikere med stor faglig prestige vil du mestre computerapplikationer til analyse af scoringer og filer relateret til lydkunst samt til undervisning i musikalske koncepter.

Med denne distance Master i musikalsk forskning får du:... [-]

Spanien Logroño
Oktober 2019
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
Academy of Music & Sound Online

I tilknytning til London College of Music og University of West London er AMSonline M.Mus Popular Music Performance udviklet for at imødekomme nutidige musikers behov på ... [+]

I tilknytning til London College of Music og University of West London er AMSonline M.Mus Popular Music Performance udviklet for at imødekomme nutidige musikers behov på et praktisk, fagligt og fagligt grundlag leveret af højt kvalificerede fagfolk, der er aktive i musikken industri.

RuteUdforsk dybtgående et musikalsk område, der interesserer digUdvid og udvikle din konkurrencemæssige fordelFå akademisk anerkendelse til at udforske teorier og ideer

For industri fagfolk: Vi tilbyder mulighed for at spore elever med erhvervserfaring (10 år) på mesterne. Vi kortlægger din tidligere erfaring med de to år af grundskolen, så du kan komme videre lige ind i det afsluttende år og opnå din kandidatgrad.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
August 2019
Fuldtid
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk