close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Efter en bachelorgrad kan eleverne forfølge en mester i samme felt for at fremme deres karrieremuligheder. At tjene denne grad kræver omkring to års fokuseret kurser, forskning og laboratoriearbejde, som typisk kulminerer i at skrive et speciale papir. Hvad er en Master i olie og gas? Selvom det specifikke materiale, der er omfattet, kan variere, vedrører disse programmer håndtering af udvi… Læs mere

Efter en bachelorgrad kan eleverne forfølge en mester i samme felt for at fremme deres karrieremuligheder. At tjene denne grad kræver omkring to års fokuseret kurser, forskning og laboratoriearbejde, som typisk kulminerer i at skrive et speciale papir.

Hvad er en Master i olie og gas? Selvom det specifikke materiale, der er omfattet, kan variere, vedrører disse programmer håndtering af udvinding, raffinering og transport af olie og naturgas. Studerende kan deltage i kurser og forskning om mekanikken bag, og fælles processer og standarder ansat i, petroleumsindustrien. Flere tekniske felter overlapper med dette - kurser kan omfatte emner som geologisk teknik, petrofysik og væskedynamik, og et fokus i ledelsen kan også indebære business kurser.

Studerende, der gennemfører en Master i olie og gas, erhverver både teknisk og faglig ekspertise og overførbare færdigheder, der er nyttige i andre karriere. En færdighed med at tolke og analysere statistiske data er værdifuld for mange tekniske felter. Effektive kommunikations- og interpersonelle kompetencer er også efterspurgte, hvilket gør det muligt at deltage i teamwork.

Omkostningerne ved at tage en master i olie og gascenter er hovedsagelig på studieafgift for kurser, der afhænger af skolens og programstrukturen. Andre gebyrer, som for eksamensbeviser eller nødvendige lærebøger, kan også finde anvendelse. eleverne bør anmode om yderligere oplysninger for at træffe en velinformeret beslutning.

Talrige karriereforløb er tilgængelige for kandidater med en kandidatgrad i olie og gas, da industrien indebærer en række potentielle felter at forfølge. Feltteknikere, der styrer udstyret og infrastrukturen til udvinding, omfatter typisk minedrift og boringsteknikere, mens petroleumsingeniører fører tilsyn med raffinering af råressourcer. Landmænds og jordoliggeologer bestemmer, hvor man skal min, og forskellige geokemister og miljøforskere udfører forskning og udvikling, der styrer hele operationen.

Mange ingeniør- og erhvervskollegier rundt omkring i verden tilbyder masteruddannelser inden for olie og gas. For studerende, der har brug for fjernundervisning, er online-programmer ofte tilgængelige. For mere information, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
UVirtual - GMU Universidad Guillermo Marconi
Rom , Italien

Program Master i Management i den olie, naturgas og petrokemikalier omfatter et curriculum udviklet til at generere de færdigheder og mestre de ledelsesmæssige processer i ind ... +

Program Master i Management i den olie, naturgas og petrokemikalier omfatter et curriculum udviklet til at generere de færdigheder og mestre de ledelsesmæssige processer i industrien olie, naturgas og petrokemikalier, som er nødvendige for en vellykket udøvende og ledelsesmæssige præstationer kandidater i det dynamiske og konkurrencedygtige område af kulbrinter i alle dets faser. -
Masters
Fuldtid
18 måneder
Spansk
Okt 2020
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her