$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Med en kandidatgrad, en studerende er i stand til at fokusere deres studier på et bestemt emne eller område. For at tilmelde dig, studerende normalt skal allerede have en bachelorgrad. Kandidatuddannelser tager typisk et til to år at gennemføre. Hvad er en online Master i Fashion Design? En kandidatgrad i mode design åbner dørene til studerende, der ønsker at fremme deres færdigheder og… Læs mere

Med en kandidatgrad, en studerende er i stand til at fokusere deres studier på et bestemt emne eller område. For at tilmelde dig, studerende normalt skal allerede have en bachelorgrad. Kandidatuddannelser tager typisk et til to år at gennemføre.

Hvad er en online Master i Fashion Design? En kandidatgrad i mode design åbner dørene til studerende, der ønsker at fremme deres færdigheder og viden om mode. De fleste programmer fokusere på at hjælpe studerende til at skabe deres egne samlinger og udvikle porteføljer samtidig give dem en grundig undersøgelse af vigtige mode emner til at hjælpe dem med at starte egen virksomhed. Kurser i et program kan omfatte mode markedsføring, skitsering og illustration, mode teori, computer-enhanced mode design, og mode materialer og strukturer.

En modedesign kandidatgrad program gør det muligt for enkeltpersoner at tage deres mode karriere til det næste niveau ved at give dem business-færdigheder og dybtgående kendskab til design. Studerende får også chancen for at udvikle en portefølje, der kan bruges til at sikre kunderne.

Prisen for et program er svært at vurdere generelt, fordi de varierer meget fra skole til skole. Studerende, der ønsker et præcist prisoverslag skal spørge på deres valgte skole.

De fleste kandidater af en kandidatuddannelse i modedesign ønske om at blive en modedesigner. Studerende kan være parat til at starte deres egen virksomhed eller arbejde for en eksisterende modehus. Programmer ofte tillade studerende at foretage tilslutninger på området, som derefter kan føre til potentielle job som designer, konsulent eller salg professionelle. Kandidater kan arbejde i forskellige områder af mode, såsom herretøj, aften kjoler, brudekjoler, tilbehør eller børnetøj.

Personer, der ønsker en karriere som modedesigner, men som har brug for mere erfaring og business viden kan finde en Master i Fashion Design program er det rigtige for dem. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
Masters | MSc | MA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Barcelona, Spanien

Hvad sker der, når jeg har et brandprojekt, et meget klart univers og en kommando over erhvervslivet, men jeg har ikke nok information om modesektoren og alt omkring det?

Hvad sker der, når jeg har et brandprojekt, et meget klart univers og en kommando over erhvervslivet, men jeg har ikke nok information om modesektoren og alt omkring det? -
Masters
Fuldtid
12 måneder
Spansk
Online