Filter
Masters
Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Studerende, der har afsluttet en bachelor-grad og er interesseret i at fremme deres uddannelse, kan gøre dette ved at tilmelde dig i en online kandidatuddannelsen. Dette program tilbydes helt igennem web-baserede applikationer klasseværelset, og enrollees kan færdiggøre alle nødvendige kurser for at tjene den grad.

Hvad er en online Master i Aviation? En online Master i Aviation er en kandidat-niveau program, der har til formål at finpudse elevernes viden om principper og praksis, der er forbundet med flyvende. Nogle af de kurser, der vil sandsynligvis blive inkluderet i programmet, er Luftfart Love og regler, Avancerede Teorier om Flight, Fundamentals of Propulsion, Advanced Aviation Mekanik og Aerospace Engine eftersyn. Disse klasser kan også kobles med simulerede laboratorier, at de studerende komplet.

Dette program kan gavne de studerende ved at udvikle deres viden om luftfart og færdigheder på området.For studerende, der ikke planlægger at indtaste dette felt, er det dog stadig en fordel i sin evne til at undervise grundlæggende mekaniske færdigheder.

Hvis du gerne vil lære mere om, hvor meget en online Master i Aviation vil koste, vil indlæggelser kontor, hvor du håber at deltage har den mest up to date information til at henvise til.

Optjening en online Master i Aviation er en fantastisk måde at forfølge en karriere inden for rumfart og luftfart. Hvis du får din licensure kan du sigter til at blive pilot, og arbejde for en større flyselskab eller for mindre kunder. Alternativt kan du overveje opgaver som lufthavnsoperatøren, rumfart tekniker, flyvning afsender, flyveleder og plane vedligeholdelseschef. Disse muligheder er alle gode måder at anvende de færdigheder luftfart udviklet i programmet.

Du kan lære mere om en online Master i luftfart og se, om det ikke tilbydes på din skole.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer
Other options within this field of study:
Master | MSc | MA

2 Results in Luftfart

Singapore Aviation Academy

Master of Aviation (Mav) er et avanceret professionelt program, der giver dig mulighed for at få de færdigheder og kvalifikationer, der er nødvendige for at væsentligt fo ... [+]

Master of Aviation ved fjernundervisning (arrangeret med Massey University, New Zealand)

Programoversigt

Den Master of Aviation (Mav) er et avanceret professionelt program, der giver dig mulighed for at få de færdigheder og kvalifikationer, der er nødvendige for at væsentligt forbedre dine karrieremuligheder i sektoren internationalt konkurrencedygtig luftfart.

PROGRAM STRUKTUR

MAV er en dele-baserede studium, som består af papirer på i alt mindst 180 point omfatter del 1 og del 2 som defineret af tillægget til Degree, og herunder mindst 60 point på 800-niveau i overensstemmelse med enten Research pathway eller Professional Practice pathway.

Der er 2 semestre om året, og du kan tage maksimalt 60 point per semester.... [-]

Singapore Singapore Online
July 2019
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
Delta State University, College of Business

The Master of Commercial Aviation program giver en fokuseret forståelse af luftfartens begreber og operationer. Programmet er orienteret mod lufttrafikstyring og luftfart ... [+]

Master of Commercial Aviation

&nbsp

The Master of Commercial Aviation program er en 30-timers kredit-timers uddannelsen er akkrediteret af den sydlige Sammenslutningen af ​​skoler og skoler (SAC) og tilbydes udelukkende online, og nogle studerende kan ikke besøge campus, indtil dimissionsfesten. Dette program er især populært med fagfolk allerede er etableret i luftfarten karriere, da de kan fuldføre grad krav på deres egen tidsplan. Formålet med programmet er at give de studerende en fokuseret forståelse af luftfartens begreber og operationer. Programmet er orienteret mod lufttrafikstyring og luftfart uddannelse.

&nbsp

&nbsp

Nødvendig Kurser ... [-]

USA Cleveland
September 2019
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk