Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Luftfart

De, der er interesseret i et kandidatgrad har en bred vifte af muligheder, de har. Denne kandidatgrad er generelt forfølges efter afslutning af en bacheloruddannelse og kan tilbydes i mange forskellige fagområder. Hvert program vil variere fra skole til skole.

Luftfart studerer de mange aspekter af flyvning, herunder design, produktion og anvendelse af fly. Mange luftfart kurser håndtere tungere end luft fly, men der er også studiet af lettere end luft fly, såsom luftskibe.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere

Mester I Luftfarten

Singapore Aviation Academy
Online Deltid 1 år July 2018 Singapore Singapore Online

Master of Aviation (Mav) er et avanceret professionelt program, der giver dig mulighed for at få de færdigheder og kvalifikationer, der er nødvendige for at væsentligt forbedre dine karrieremuligheder i sektoren internationalt konkurrencedygtig luftfart. [+]

Master of Aviation ved fjernundervisning (arrangeret med Massey University, New Zealand)

Programoversigt

Den Master of Aviation (Mav) er et avanceret professionelt program, der giver dig mulighed for at få de færdigheder og kvalifikationer, der er nødvendige for at væsentligt forbedre dine karrieremuligheder i sektoren internationalt konkurrencedygtig luftfart.

PROGRAM STRUKTUR

MAV er en dele-baserede studium, som består af papirer på i alt mindst 180 point omfatter del 1 og del 2 som defineret af tillægget til Degree, og herunder mindst 60 point på 800-niveau i overensstemmelse med enten Research pathway eller Professional Practice pathway.

Der er 2 semestre om året, og du kan tage maksimalt 60 point per semester.... [-]


Mester I Kommerciel Luftfart

Delta State University, College of Business
Online Deltid 1 år September 2018 USA Cleveland

The Master of Commercial Aviation program giver en fokuseret forståelse af luftfartens begreber og operationer. Programmet er orienteret mod lufttrafikstyring og luftfart uddannelse. [+]

Master of Commercial Aviation

&nbsp

The Master of Commercial Aviation program er en 30-timers kredit-timers uddannelsen er akkrediteret af den sydlige Sammenslutningen af ​​skoler og skoler (SAC) og tilbydes udelukkende online, og nogle studerende kan ikke besøge campus, indtil dimissionsfesten. Dette program er især populært med fagfolk allerede er etableret i luftfarten karriere, da de kan fuldføre grad krav på deres egen tidsplan. Formålet med programmet er at give de studerende en fokuseret forståelse af luftfartens begreber og operationer. Programmet er orienteret mod lufttrafikstyring og luftfart uddannelse.

&nbsp

&nbsp

Nødvendig Kurser ... [-]


Master I Management Og Lufthavn Ledelse Og Aeronautics

Vértice Business School
Online Fuldtid Deltid 6 - 12 måneder Åben tilmelding Spanien Madrid Marbella + 2 mere

Master i Management og Airport Management og Aeronautics, er designet til at erhverve en global og bred opfattelse af luftfartssektoren og lufthavnssektoren, lufthavnssystemer, flyselskaber og luftfartsindustrien. [+]

Master i Management og Airport Management og Aeronautics, er designet til at erhverve en global og bred opfattelse af luftfartssektoren og lufthavnssektoren, lufthavnssystemer, flyselskaber og luftfartsindustrien.

Den enorme økonomiske indflydelse, som lufthavns- og luftfartssektoren har på vores samfund, og den stigende kompleksitet i styring og kontrol af luftaktiviteter, står i modsætning til vigtige mangler ved akademisk uddannelse på disse områder og gør dette program det bedste mulighed for beskæftigelse eller faglig udvikling.

De studerende, der studerer vores Master i Management og Airport Management og Aeronautics, udvider deres kontaktnetværk med fagfolk fra andre virksomheder og lande og ender med at erhverve en personlig differentiering, hvilket letter beskæftigelsen og forbedringen af ​​deres professionelle karriere.... [-]