24 Online Deltid Kandidat Programmer i Kommunikation 2024

Online Deltid Kandidat Programmer i Kommunikation 2024Filter
    • Washington, USA

    Deltid

    20 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Planlæg strategiske kampagner, lav overbevisende budskaber og mål effektivt mod unikke målgrupper med American Universitys online MA i strategisk kommunikation. Udnyt digitale og sociale værktøjer og platforme for at sikre, at dine budskaber får indflydelse. Uddyb din ekspertise med en koncentration i Advocacy and Social Impact eller Digital Communication Strategies and Analytics. Med et solidt fundament i historiefortælling vil du gennemføre dette program forberedt på muligheder inden for erhvervslivet, marketing, politik

    • Malmö, Sverige

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    I dette program, hvor studieformen stræber efter at være med til at give kursets indhold, ligger progression både i den gruppedynamiske proces og i selve kursusarbejdet. Fagets tværfaglige karakter betyder, at det samme indhold skal give dybdegående viden for studerende med forskellige baggrunde.

    • Online

    Deltid

    12 Måneder

    Blandet, Fjernundervisning

    Spanish

    Online Master i Communication Management vil hjælpe dig med at udvikle de vigtigste ledelsesevner til at lede omdømme og virksomhedskommunikation med succes i den digitale tidsalder, styre brandet med en strategisk vision og udøve bæredygtigt lederskab, der også tilføjer værdi til samfundet.

    • Rome, Italien

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette kandidatuddannelse tager sigte på at uddanne nuværende og fremtidige fagfolk, der er interesserede i at bidrage til kommunikations- og mediesektoren. Programmet beskæftiger sig med en bred vifte af konventionelle og nye emner, herunder udviklingen inden for digital kommunikation, sociale medier samt det stigende fokus på grafik som vigtige kommunikationsværktøjer.

    • Kuopio, Finland

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Digitalisering udfordrer sociale og sundhedsmæssige aktiviteter såvel som tankegangen. En ny tilgang til sociale og sundhedsydelser betyder, at klienten / patienten modtager alle oplysninger om ham eller hende og er lige så involveret i beslutningsprocessen om hans eller hendes egen pleje.

    • Constitution Ave NW & 9th St NW, USA

    Deltid

    20 Måneder

    Fjernundervisning

    • São Paulo, Brasilien

    Deltid

    4 semestre

    Fjernundervisning

    Portugisisk

    I kandidatuddannelsen i Transmedia Business Communication vil de studerende være forberedt på at: Evaluere scenarier og planlægge integrerede kommunikations- og marketinghandlinger, kende de psykologiske karakteristika for hvert prioriteret publikum for at være i stand til at formidle brandets væsentlige koncepter blandt dem alle og generere en opfattelse af merværdi.

    • Boston, USA

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Strasbourg, Frankrig

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    CAWEB-masteruddannelsen giver undervisning i oprettelse og administration af hjemmesider samt lokalisering og tilbydes som et campusprogram på fransk og som et online fjernundervisningsprogram på engelsk. CAWEB-pensummet omfatter kurser i webudvikling, webdesign, projektledelse og lokalisering.

    • Online Mexico

    Fuldtid, Deltid

    18 Måneder

    Fjernundervisning

    Spanish

    Kandidatuddannelsen i kommunikation og politisk markedsføring forbereder dig til at udarbejde strategiske kommunikations- og marketingplaner, både politiske og valgmæssige såvel som institutionelle, ved at anvende de mest passende og aktuelle metoder, teknikker og værktøjer. Du vil udvikle de mest passende kommunikations- og marketinghandlinger til at styre, positionere og fremme en institutions, politisk partis eller kandidats image og omdømme over for medierne og borgerne. Du bliver professionel inden for politisk og institutionel kommunikation, der er parat til at planlægge og lede valgkampagner samt markedsføring af et politisk parti eller en kandidat.

    • Logroño, Spanien
    • Online

    Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Spanish

    Online Master i Transmedia-kommunikation giver dig alle værktøjer, teknikker og strategier til at blive professionel i online kommunikation og multiplatform-miljøer.

    • Rome, Italien
    • Milan, Italien

    Deltid

    1500 timer

    Fjernundervisning

    Italiensk

    I Level Academic Master i "Digital Communication" har til hensigt at give de nødvendige færdigheder til at dække rollen som Digital Marketing Manager, en figur, der er i stand til at foreslå og udvikle digitale strategier, koordinere alle digitale marketingaktiviteter, med særlig opmærksomhed på forholdet til kunderne.

    • Rome, Italien
    • Italy Online, Italien

    Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Rome Business School 's Master i virksomhedskommunikation er designet til at give den studerende en grundig og opdateret viden om de politiske videnskaber og de mest avancerede og produktive teknikker inden for markedsføring, planlægning, kommunikation, kampagnekørsel og analyse af alle mulig politisk natur og situation.

    • France Online, Frankrig

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    French

    Anden cyklus uddannelse, den europæiske master i kommunikation uddanner ledere, der har ansvaret for at designe og implementere multikanal kommunikationsstrategien, især på nettet, i en virksomhed eller i et bureau. Takket være sin ekspertise inden for online og offline kommunikation har denne specialist mange ansvar.

    • Zurich, Schweiz

    Fuldtid, Deltid

    16 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Master (MBA) i Medier og Kommunikation Ledelse er en undersøgelse, der er ideel til studerende er på udkig efter flere ledelsesmæssige færdigheder for offentlige taler, kommunikation eller endda hvis du ønsker at arbejde i trykt annonce afdeling og forstå de Media ledelsesteorier.