11 Online Deltid Kandidat Programmer i IT i Spanien for 2024

Online Deltid Kandidat Programmer i IT i Spanien for 2024Filter
    • Online Spain

    Fuldtid, Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Datalogi og teknologi vil være i vores fremtid, og beskæftigelsen af IT-eksperter forventes at vokse 12% fra nu til 2028. Ved at overveje den hurtige stigning i innovativ teknologi som drivere for den globale økonomi er Master i datalogi - cybersikkerhed, kunstig Intelligens og datalogi tilbyder eleverne et bredt fundament inden for moderne software og hardwaresystemer og en indgående viden om de nye applikationer inden for IT. Masterprogrammet dækker de nyeste teknologier fra kunstig intelligens til datalogi, tingenes internet og maskinindlæring og deres applikationer til skyen og mobile apps og systemer. Studerende vil udvikle en omfattende viden om det grundlæggende inden for software engineering og datastyring og en dybdegående forståelse af principper og teknologier for kunstig intelligens, analyse af big data og cybersikkerhed.

    • Online

    Deltid

    12 Måneder

    Blandet, Fjernundervisning

    Spanish

    Online Master i Analytics, Big Data og Artificial Intelligence Management er en blended learning master, der kombinerer online træning i et fuldstændig fleksibelt virtuelt miljø sammen med et ansigt-til-ansigt-modul, der sigter mod at udvikle ledelses- og lederevner gennem erfaringsbaserede oplevelser. Ansigt til ansigt-modulet udføres på EADA Business & Training Center i Collbató-Barcelona, Spanien.

    • Atarfe, Spanien

    Fuldtid, Deltid

    1500 timer

    Fjernundervisning

    Spanish

    Tag denne Master i cybersikkerhed. Bliv ekspert i cybersikkerhed takket være denne online master med professionel kvalifikation udstedt af European Institute of Business Studies. Gå ikke glip af denne fantastiske fjernundervisning!

    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid, Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Executive Master in Cybersecurity Manager forbereder eksperter i cybersikkerhed, der er i stand til at identificere de vigtigste trusler mod IT-systemernes sikkerhed og til at designe og implementere passende modforanstaltninger. Målet med masteren er at give en omfattende viden om it-sikkerhed og de operationelle færdigheder til at vurdere risici, opdage sårbarheder i informationssystemer, håndtere og forebygge trusler, designe og udvikle strategier og procedurer som reaktion på cyberangreb.

    • León, Spanien

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Spanish, Engelsk

    Vi tilbyder tværfaglig uddannelse inden for cybersikkerhed, så de studerende kan få viden om den forskning, der udføres inden for de mest relevante områder, hvor det er relevant

    • Barcelona, Spanien

    Deltid

    18 Måneder

    Fjernundervisning

    På grund af sin udøvende orientering er Master i strategisk ledelse i informationsteknologi orienteret om at uddanne dynamiske, kreative og motiverede fagfolk til at foreslå, forbedre og / eller lede projekter for virksomheder udløst af IT.

    • Online

    Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Spanish

    Master i Big Data online vil træne dig som professionel af BIG DATA, et af de mest efterspurgte erhverv i 2018 i henhold til Adecco-gruppens ønske, der er i stand til at designe og implementere systemer, der overvåger en proces, udtrækker relevant information fra det og kommunikerer det veltalende og effektivt.

    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid, Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Digital transformation og disruptive teknologier såsom kunstig intelligens, datavidenskab, big data har øget automatiseringen og effektiviteten af opgaver og tilgængeligheden af information og tjenester. Inddragelsen af alle disse teknologier er i dag en succesfaktor, ikke kun for it-virksomheder, men for forskellige typer virksomheder, der har brug for at designe nye organisatoriske systemer for at sikre vækst og bæredygtighed.

    • Logroño, Spanien
    • Online

    Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Spanish

    Master i Online Cybersecurity af UNIR er den første officielle postgraduate med 100% online undervisning, der har til formål at uddanne dig i de vigtigste teknikker til beskyttelse mod angreb og trusler i operativsystemer, netværk, applikationssoftware, websystemer og databaser.

    • Online Spain

    Deltid

    24 Måneder

    Fjernundervisning

    Spanish

    Master i Big Data og Business Analytics, der er udviklet sammen med den multinationale Indra-teknologi, giver en global vision af Big Data-teknologier og deres anvendelse samt en anvendt og praktisk uddannelse i forretningsanalytiske teknikker (Business Analytics), det vil sige i anvendelsen af Data Science-teknikker til forretningsproblemer.

    • Spain Online, Spanien

    Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Spanish

    Skift den måde, du analyserer din organisation for at omdanne den til et datadrevet firma. Online program med mulighed for et ansigt til ansigt ophold i Barcelona.