Filter
Masters
Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Opnå en kandidatgrad kan være yderst værdifuldt, idet en persons karriere aspekter til det næste niveau. Når du arbejder mod en kandidatgrad, studerende er i stand til at koncentrere sig om et bestemt område af undersøgelsen. Når de tjener denne grad, kan eleverne derefter anvende deres nyligt lærte oplysninger til virkelige situationer, som kan hjælpe dem lykkes i deres professionelle liv.

Hvad er en online Master i Human Resources? Fagfolk i menneskelige ressourcer er en vital komponent til enhver virksomhed eller virksomhed. Denne grad forbereder de studerende til en karriere i at hjælpe mennesker med at udvikle sig og vokse i en virksomhed struktur. Efter eksamen, skal eleverne være i stand til at vurdere potentielle og nuværende medarbejdere og afgøre, om deres karakter styrker og færdigheder vil være et aktiv for virksomheden. Eleverne kan lære at designe uddannelsesprogrammer og gennemføre disse programmer i erhvervsstrukturen.Kurser kan også dække hvordan at skabe et miljø, der fremmer en bestemt kultur i virksomheden til at hjælpe med vækst og fastholdelse af medarbejdere.

Ansøgere, der har en Master i Human Resources er mere tilbøjelige til at få ansat. Dette program kan lære eleverne, hvordan man strategize, problem-løse og identificere centrale karaktertræk hos personer, der vil hjælpe til at fortælle, om de er et godt match for den professionelle team.

Omkostningerne ved at opnå en Master i Human Resources vil variere afhængigt af institutionen den studerende vælger at deltage. Kommende studerende bør gøre deres forskning, når de vælger en skole for at sikre de undervisningsafgifter priser og andre faktorer passer til deres akademiske mål.

Folk, der afslutter med en Master i Human Resources kan ansøge om forskellige lederstillinger inden for forskellige virksomheder.De kan også vælge at arbejde selvstændigt og udlicitere deres tjenester til forskellige virksomheder, der har brug for hjælp med medarbejdernes programmer, fastholdelse og udvikling. Ledere kan lejes af virksomheder til at træne, organisere, lede og motivere medarbejderne. Kandidater kan arbejde som projektleder, sociologisk planner eller produktivitet analysator.

Internet-baserede muligheder appellerer til personer, der kræver en fleksibel tidsplan. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

 

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

29 Resultater i Human Resources

Rutgers School of Management and Labor Relations

Rutgers Online Professional Master's Program for Human Resource Management (MHRM) er designet til medarbejdere fra personale og ledere / tilsynsførende med 4 års erfaring ... [+]

Programoversigt

Rutgers Online Professional Master's Program for Human Resource Management (MHRM) er designet til medarbejdere fra personale og ledere / tilsynsførende med 4 års erfaring, der ser frem til at fremme deres karriere til senior HR eller ledelsesstillinger.

Programmet tilbyder dybdegående human resource management viden og færdigheder, der vil skelne deltagere fra deres jævnaldrende og sætte dem i stand til at kommunikere effektivt med andre ledere på regional, national og global skala. Kandidater fra Rutgers MHRM-programmet er HR-fageksperter med stor evne til at forbinde og anvende HR-funktionen og dens praksis til organisationsstrategi inden for deres organisationer.... [-]

USA Piscataway Township
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 måneder
Online
Læs mere på dansk
Rome Business School

Online Master i International Human Resources Management tilbyder dig en uddannelse af excellence, praktikophold, karriere service, internationalt netværk og mange andre ... [+]

Startdato: hvert år i marts og oktober.

I dag er menneskelige ressourcer en afgørende faktor for virksomheder og nonprofitorganisationer for at opnå en konkurrencemæssig fordel. Individernes kompetencer, motivationer, innovationsevne og overordnet professionel præstekvalitet afgør organisationens succes.

Ud fra et sådant perspektiv skal virksomheder og institutioner udstyre sig med eksperter, der både fuldt ud kan forstå individets centrale rolle og overvåge de relaterede ledelsesprocesser, såsom udvælgelse, ansættelse, uddannelse, kommunikation, udvikling og kompensation.

Struktur (1 år)Seks måneders forelæsningerSeks måneder dedikeret til internationale praktikophold og projektarbejdeBesøg hos internationale virksomheder og organisationerPraktikophold i USA, Dubai eller EuropaIntegrative kulturprogramSeminarer og arrangementerMål modtagerekandidater eller kandidaterpersonalekonsulenter;undervisere;trænere;fagfolk, der arbejder i andre sammenhænge end menneskelige ressourceriværksættere, der ønsker at erhverve en avanceret uddannelse inden for human resource management.IndholdDel 1 - Generel ledelseDel 2 - Professionel lærdomDel 3 - TematfokusDel 4 - Studie- og forskningseminarerDel 5 - Særligt indholdLæringsmuligheder og studieafgifter... [-]
Italien Rome Italy Online
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
London School Of International Business - LSIB

Vores MA Human Resource Management program er højt værdsat og har et internationalt ry for kvalitet. Programmet er designet til dem, der ønsker at forfølge senior niveau ... [+]

Vores MA Human Resource Management program er højt værdsat og har et internationalt ry for kvalitet. Programmet er designet til dem, der ønsker at forfølge senior niveau karriere i human resource management (HRM) og dækker væsentlige færdigheder for din faglige udvikling og fremtidige karriere. Sammen med internationalt fokus får du væsentlig viden til at blive HR-professionel. Programmet giver stor vægt på at anvende denne viden i praktiske business miljøer. Program Relevant og Fleksibelt og leveret om 10 måneder og har været placeret som en værdifuld investering, hvor de fleste af vores elever vurderer det højt med hensyn til investeringsafkast og programindhold.

Fakta - MA Human Resource Management Online program med studerende til fakultet forhold på kun 15: 1 LSIB har verdensklasse professorer, der stammer fra de bedste institutioner. Mange af de professorer har også praktisk erfaring kører og virksomheder i vækst. State of the art £ 1.000.000 Learning Management System (LMS) med 24 X 7 oppetid. Fuldt anerkendt og globalt accepteret Degree. Programmet er mest relevante og udformet som pr behov og krav i dag virksomheder verden over. Med den fordel at studere på jobbet, når som helst og hvor som helst, får du omkostningsfordele og samme grad, som gives til fuldtidsstuderende på universitetets campus. Hvorfor Online Omkostningseffektiv - Typisk UK grad starter fra £ 12000 om året, men med LSIB, kan du nyde at spare mere end 60% på din uddannelsesmæssige investering. Praktisk indhold - Vores kurser er umiddelbart gældende for karriere, og du kan optjene langsigtede gevinster, herunder... [-]
Det Forenede Kongerige London UK Online
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
10 måneder
Online
Læs mere på dansk
OBS Business School

Master i Management og Human Resource Management OBS udvikle væsentlige tekniske færdigheder, som du skal mestre som leder af afdelingen, erhverve de nødvendige lederevne ... [+]

Master i Human Resources

I dag skal MR-afdelingen står over for mange udfordringer. Den ledelse og administration af Human Resources kan tackle dem fra mange perspektiver. Dette postgraduate har til hensigt at vise alle disse muligheder og tilbyde en samlet vision for at reagere på de behov og udfordringer i markedet. En af de formler, der følger vil demonstrere, hvordan talentudvikling og internalisering af forandring, at organisationer vil vokse.

Direktøren for Human Resources bør være i stand til at lede en afdeling forbundet med alle de forretningsmæssige aktiviteter i virksomheden, designe strategier og politikker for styring af mennesker på linje med den strategiske vision for virksomheden og samtidig HR Management Det skal løbende tilpasse sig de skiftende miljø vejen. I vil OBS Business School vise dig de værktøjer, og du vil træne til at blive en leder af menneskelige ressourcer, forberedt til talenter i organisationen, skal du vælge Ny for at slutte sig til selskabet og frem for alt, implementere bedste opbevaringspolitikker af disse evner. Samt gøre dig i stand til at tage rollen som intern konsulent for organisationen at udvikle de mennesker omkring dem, der vil tage operationelle beslutninger. Som direktør for Human Resources vil ikke være alene, og jeg vil diskutere de forskellige styringsværktøjer til at vide, hvordan man bruger og ansætte specialiserede konsulenter i nogle aspekter af HR.... [-]

Spanien Barcelona Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
Deltid
12 måneder
Online
Læs mere på dansk
IMF Business School

Professionals med en ph.d.-grad i ledelse og human resource management har flere jobmuligheder. Kendskabet til disse eksperter inden for HR er afgørende for at formidle v ... [+]

Professionals med en ph.d.-grad i ledelse og human resource management har flere jobmuligheder. Kendskabet til disse eksperter inden for HR er afgørende for at formidle viden og fleksible og innovative færdigheder til organisationerne i:

Administrere forandring i organisationenPersonaleudvælgelsesprocesser.Evaluering og præstationsprøve.Forvaltning og formidling af viden.Kontrakt og arbejdslovgivning.Lederskab færdighederArbejdsaftaler.Lønninger.Udryddelse, ændring og suspension af kontrakter.Social sikring Rettigheder og forpligtelser.

Denne mester har garanteret praksis.

Denne mester er rettet mod alle dem, der mener, at menneskelige ressourcer er en attraktiv aktivitet. Til alle dem, der ønsker at lære om menneskelige ressourcer og blive professionelle inden for denne sektor og også til de fagfolk, der allerede leverer tjenesteydelser som personale teknikere og søger at forbedre deres uddannelse.... [-]

Spanien Madrid
Åben tilmelding
Spansk
Fuldtid
Deltid
12 måneder
Online
Læs mere på dansk
ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

Den dobbelte grad af MBA Master i Human Resources Management vil give dig grundig viden om alle afdelinger i virksomheden, såsom marketing, finans, drift, salg og handel, ... [+]

Den dobbelte grad af MBA Master i Human Resources Management vil give dig grundig viden om alle afdelinger i virksomheden, såsom marketing, finans, drift, salg og handel, med særlig vægt på området Human Resources, erhverve evnen til at lede og styre menneskets kapital i en organisation eller virksomhed. Du lærer at kende og opdage værdien af den passende rekruttering og udvælgelse af personale.

Ved afslutningen af dine studier har du mulighederne for implementering og formulering af vellykkede strategier baseret på de specifikke behov i hver organisation, ud over at udvide mulighederne for at vælge en høj position i de forskellige afdelinger i en virksomhed.

Ved at studere på ISEB modtager du råd fra eksperter og vejledere, der sammen med studiemetoden sikrer din faglige succes.... [-]

Spanien Barcelona
Åben tilmelding
Spansk
Fuldtid
18 måneder
Online
Læs mere på dansk
EAE | Programas Distancia

I dag, personaleledelse engagement i medarbejderudvikling inden for en samlet strategi for virksomheden. De ansvarlige for denne opgave, som vi forstår det Master i Human ... [+]

Dominerer de mest effektive strategier til at tiltrække og fremme talent Styrer de menneskelige ressourcer for at bringe dem tættere på erhvervslivet virkelighed

I dag, personaleledelse engagement i medarbejderudvikling inden for en samlet strategi for virksomheden. De ansvarlige for denne opgave, som vi forstår det Master i Human Resources bør udvikle færdigheder og viden nødvendigt at tage strategiske beslutninger at hjælpe med at finde en balance mellem resultaterne af hver faglige og organisatoriske mål.

Målsætninger for Master i Human Resources: Hvad deltagerne får? Udvid eller konsolidere deres viden på dette område og få større faglig projektion. Behersk teknikker, der muliggør effektiv forvaltning af de menneskelige ressourcer, i stand til at give værdi til forretningsudvikling. Udvikling af færdigheder og ledelsesmæssige færdigheder til at styre talent af mennesker i organisationen. Styring eller lede Department of Human Resources. Kend de mest effektive HR-strategier for at tiltrække og fastholde talent ... [-]
Spanien Spain Online
September 2019
Spansk
Deltid
12 måneder
Online
Læs mere på dansk
IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Master i Human Resources Management 4.0 har til formål at forberede dig til at styre det vigtigste aktiv i enhver virksomhed: dens menneskelige kapital. ... [+]

præsentation

Master i Human Resources Management 4.0 har til formål at forberede dig til at styre det vigtigste aktiv i enhver virksomhed: dens menneskelige kapital.

Programmet vil vise dig de operative modeller og de mest innovative strategier til at designe og styre hvert aspekt af Human Resources Management under et nyt miljø, hvor internet, Web 4.0 og ændringer i samfund og organisationer har betydet en transformation af modellen i metoder til udvælgelse, motivation, træning, talentstyring og intellektuel kapital i et selskab.

Målet med Master i HR Management 4.0 er at vise dig anvendelsen af de seneste rekrutterings-, udvælgelses-, organisations- og motivationsteknikker samt den nye praksis hos folkets ledelse i den digitale tidsalder.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk
750 timer
Online
Læs mere på dansk
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Master i Human Resources og Knowledge Management samler de grundlæggende begreber, der er involveret i forvaltningen og retning af de mennesker i det XXI århundrede som l ... [+]

Masters i Human Resources og Knowledge Management

&nbsp

Master i Human Resources og Knowledge Management samler de grundlæggende begreber, der er involveret i forvaltningen og retning af de mennesker i det XXI århundrede som led i en integreret forvaltning af organisationen og de forskellige processer og værktøjer, der kan være nyttige for effektivt gennemføre dem.

&nbsp

Ved at formulere pædagogiske diskussion af teoretiske og praktiske sager, inden et rum for interaktion fremmes af lærere og brug af en virtuel campus, vil en person, der fuldender Master i Human Resources og Knowledge Management være kvalificeret til at:

Kendskab til og styre de bedste teknikker til at styrke LEDELSES & OAC Ute, NY beslutningstagning. Kender og bruger moderne teknologi i videnledelse, baseret på brugen af ​​nye teknologier inden for informationsbehandling i virksomhedens omgivelser. Sikre kapacitetsopbygning og ledelsesmæssig erfaring samt den metode til at anvende i forvaltningen af ​​mennesker i organisationen. Udvikle de funktioner og procedurer for planlægning, organisering, gennemførelse og kontrol af de menneskelige ressourcer i virksomheden. Udvikle strategiske baser i overensstemmelse med målene for virksomheden at planlægge og forudse fremtidige bevægelser i området for menneskelige ressourcer. ... [-]
Spanien Barcelona
Åben tilmelding
Deltid
6 - 24 måneder
Online
Læs mere på dansk
UNIR - Mexico

Denne officielle Master of Human Resources online udvider dine evner og evner til planlægning, strategisk ledelse og retning i retning af organisationsudvikling og stimul ... [+]

Dobbelt mexicansk og europæisk titel

Master i Human Capital Management og Talent Management af UNIR Mexico er designet til at styrke Human Resources funktioner gennem topmoderne ekspertise. Det giver dig mulighed for gennem en metodologi baseret på praktiske tilfælde at påtage sig ledelsesmæssige funktioner inden for ethvert område af en menneskelig kapital i en organisation.

Denne officielle Master of Human Resources online udvider dine evner og evner til planlægning, strategisk ledelse og retning i retning af organisationsudvikling og stimulering af virksomhedens talent.

Denne officielle kandidateksamen akkrediteret af SEP giver dig mulighed for at:

Design og implementere strategiske planer for Human ResourcesØge virkningen af ​​HR-funktioner ved at mestre operationelle og strategiske processer samt digitale værktøjer, der er til stede fra udvælgelsen til medarbejderretentionAdministrer virksomhedens kompensationspolitikOpmuntre uddannelse af medarbejdere gennem faglige og motiverende udviklingsprogrammerStyrke dine ledelsesmæssige og kommunikationsfærdigheder... [-]
Mexico Mexico City
Oktober 2019
Spansk
Fuldtid
18 måneder
Online
Læs mere på dansk
UNIR

UNIR Master i Human Resources (HR) online er i spidsen for den viden, at den digitale tidsalder og et globalt og flertallet miljø kræver forvaltning af menneskelig kapita ... [+]

Undersøg din Master i Human Resources (HR) online med UNIR

UNIR Master i Human Resources (HR) online er i spidsen for den viden, at den digitale tidsalder og et globalt og flertallet miljø kræver forvaltning af menneskelig kapital og talent i organisationer.

Indholdet af emnerne gennemgås nøje og opdateres periodisk i overensstemmelse med markedets seneste krav. Medarbejderens nye roller , effektiv anvendelse af Linkedin og andre sociale netværk, udfordringerne ved forlig eller forvaltningen af ​​forandring og mangfoldighed er blot nogle eksempler på den viden, du vil lære i denne mester.

Med en strategisk og praktisk vision lærer Master of Management og Human Resources Management i UNIR , hvordan man bruger avancerede værktøjer , som dem, der gør det muligt at udvælge og intelligent brug af data til at tiltrække og fastholde det bedste talent og tilpasse dem til målene med virksomheden... [-]

Spanien Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
INEAD

Master Européen ** DELIVRE par la Fédération Européenne des Ecoles (FEDE) - Association régie par le droit suisse (CCS.art 60-79). ... [+]

Master Européen ** DELIVRE par la Fédération Européenne des Ecoles (FEDE) - Association régie par le droit suisse (CCS.art 60-79).

UNE STIFTELSE, DES Objectifs Identifier et comprendre les enjeux professionnels interculturels de l'Europe Connaitre le Droit du Travail et des Sociétés Approfondir la gestion financière d'un projet et le management d'équipe Assimiler les methodes de Interne kommunikation, l'administration du personnel et la politique de vederlag Aeble la gestion prévisionnelle des Emplois et des kompetencer (gpec) Maîtriser la Psychologie du travail et l'ergonomisk Suivre une spécialité en dannelse ou da recrutement

FN metier Responsable dannelse Responsable recrutement Chef de projets Konsulent RH Responsable RH Responsable du développement des Ressources Humaines ... [-]
Frankrig France Online Belgien Belgium Online Schweiz Switzerland Online Luxembourg Luxembourg Online Canada Canada Online Libanon Lebanon Online Fransk Guyana French Guiana Online Guadeloupe (Fr.) Guadeloupe Online Martinique (Fr.) Martinique Online Reunion (Fr.) Reunion Online Mauritius Mauritius Online Fransk Polynesien French Polynesia Online Tunesien Tunisia Online Marokko Morocco Online Algeriet Algeria Online Demokratiske Republik Congo Congo DRC (Zaire) Online Republikken Congo Congo ROC (Brazzaville) Online Niger Niger Online Senegal Senegal Online Elfenbenskysten Cote d'Ivoire Online Gabon Gabon Online Liechtenstein Liechtenstein Online Madagaskar Madagascar Online  + 42 Mere
Åben tilmelding
Fransk
2 år
Online
Læs mere på dansk
Divulgazione Dinamica

Master Ekspert i Beskæftigelse og Sociale Mægling består af to titler i et enkelt akkreditering (Expert, Master).Disse titler henvise til to områder ... [+]

SPROG UNDERSØGELSE: ITALIENSK

Master Ekspert i Beskæftigelse og Sociale Mægling

&nbsp

Master Ekspert i Beskæftigelse og Sociale Mægling består af to titler i et enkelt akkreditering (Expert, Master). Disse titler henvise til to komplementære faglige områder, der kan opnå en høj grad af specialisering.

&nbsp

&nbsp

INDHOLD:

&nbsp

Støtteordning: Social EKSPERT i mægling

&nbsp

1. KONFLIKTFOREBYGGELSE - Koncept og typer af konflikter - Strategi for forebyggelse af konflikter

&nbsp

2. KONFLIKT RESOLUTION - Indsamling af materialer til at forstå konflikten - Analyse af konflikten. Holistisk syn, og specificerer - Alternative metoder til konfliktløsning - Mægling ... [-]

Spanien Seville
September 2019
Deltid
900 timer
Online
Læs mere på dansk
Universidad Tecmilenio

Vælg TecMilenio University En af de succesfaktorer for fagfolk, det er troværdighed. Så du vinde troværdighed, bekræfter du alt det, du lærer. ... [+]

Hvorfor denne Master?

Vælg TecMilenio Universitet

En af årsagerne til succesen af ​​fagfolk, er troværdighed. Så du vinde troværdighed, bekræfter du alt det, du lærer. Vi har lærere specialiseret i Human Resources, administration og psykologi. Ud over at give dig viden, vil du træne for at forbedre dine sociale færdigheder. For at gøre din oplevelse internationalt, vi udveksler ordninger. Takket være vores forretning kobling, vil du komme i kontakt med forskellige institutioner dedikeret til rekruttering og udvikling af menneskelige talent.

TecMilenio være en del af University er at blive bedre

En af fordelene ved at studere på University TecMilenio er, at du vil arbejde i samme tempo på arbejdspladsen. Opgrader. Afslutningen på din kandidat, vil du har øget din års erfaring. ¿Human Resources, uddannelse eller organisatorisk adfærd? Jeg råder dig til at perfektionere dig selv i den kategori, der passer dig. Hvad får jeg? ... [-]
Mexico Mexico Online
Åben tilmelding
Spansk
Deltid
5 semestre
Online
Læs mere på dansk
Université Virtuelle (UIV)

Føreren eksperter eksternt menneskelige ressource management og tog ledende medarbejdere i ledelse og human resource management. ... [+]

Føreren eksperter eksternt menneskelige ressource management og tog ledende medarbejdere i ledelse og human resource management. Den kandidat vil til sidst nå og med erfaring som direktør for menneskelige ressourcer i en virksomhed, et træningscenter, et konsulentfirma eller endda i administrationen.

Føreren eksternt HR giver efter en grad i ledelse videnskab teoretisk uddannelse på værktøjer og menneskelige ressource management modeller og træning i praktiske casestudier, faglige kvalifikationer og personlige udvikling moduler.

Mestrene eller Masters i HRM af Virtual Tunis Universitet International har en specialiseret og international uddannelse. Eleverne lærer om HR modulet af SAP ERP-systemer og kan specialisere som fremtidige eksperter, men også med jævne mellemrum arrangeret seminarer med partnere i Frankrig. IVU og dets partnere gøre det muligt kandidater til at gennemføre forskning DBA.... [-]

Tunesien Tunisia Online
September 2019
Fransk
Fuldtid
2 år
Online
Læs mere på dansk