close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Hvert år forfølger tusindvis af elever i lande rundt om i verden kandidatuddannelser. Denne type program kan tage et eller to år at fuldføre, og det vil vise, at en studerende har opnået beherskelse på et bestemt felt. Hvis du er interesseret i at tjene en kandidatgrad, er der en række muligheder derude. Hvad er en kandidat i grønne studier? Dette program kan fokusere på alt fra offentl… Læs mere

Hvert år forfølger tusindvis af elever i lande rundt om i verden kandidatuddannelser. Denne type program kan tage et eller to år at fuldføre, og det vil vise, at en studerende har opnået beherskelse på et bestemt felt. Hvis du er interesseret i at tjene en kandidatgrad, er der en række muligheder derude.

Hvad er en kandidat i grønne studier? Dette program kan fokusere på alt fra offentlig politik til solpanel design. Du kan muligvis lære om en lang række emner relateret til bevarelse, herunder vedvarende energi, genbrug, solkraft, biobrændstof og reduktion af CO2. Nogle grønne uddannelsesprogrammer omfatter også uddannelse i ledelse, ledelse eller administration for at hjælpe dig med at forberede fremtidige karriere på dette område. Af og til kræver en kandidatuddannelse hver elev at afslutte en afhandling inden eksamen.

En kandidats program i grønne studier kan ofte hjælpe dig med at skærpe dine færdigheder inden for forskning, kritisk tænkning, analyse og kommunikation. Disse færdigheder kan lede dig i lederstillinger og gavne dig i dit personlige liv. Du kan også være i stand til at uddybe din viden om grøn teknologi.

Studerende som du er ofte bekymret over de potentielle omkostninger ved en kandidatgrad. Du bør være sikker på at gøre din forskning grundigt for at lære om udgifter som undervisning, gebyrer og bøger, som varierer afhængigt af den skole, du deltager i.

Mange karriere kunne være tilgængelige for dig, når du har afsluttet en kandidatgrad i grønne studier. For eksempel kan du være i stand til at arbejde for vedvarende energi virksomheder, offentlige myndigheder eller nonprofits. Potentielle jobtitler omfatter miljøkonsulent, leder og energispecialist. Hvis du ønsker det, kan du starte din egen virksomhed, der opererer inden for vedvarende energisektoren.

Hvis du er klar til at forfølge en kandidatgrad i grønne studier, er en række programmer tilgængelige lokalt, online og rundt om i verden. For at komme i gang er alt, hvad du skal gøre, at søge efter dit program nedenfor og kontakte direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
University of Ferrara - Department of Economics
Ferrara , Italien

Anden cyklus grad i økonomi, ledelse og politikker for globale udfordringer afsluttes generelt over to år efter at have tjent 120 point. Studerende vælger deres læseplan i det ... +

Anden cyklus grad i økonomi, ledelse og politikker for globale udfordringer afsluttes generelt over to år efter at have tjent 120 point. Studerende vælger deres læseplan i det første år. Der er to læseplaner, der tilbydes studerende, der tilmelder sig det første år i økonomi, markeder og ledelse i 2019/2020: 1. SMV'er i internationale markeder; 2. Grøn økonomi og bæredygtighed. -
Master Masters
Fuldtid
2 år
Engelsk
Sep 2020
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her