Keystone logo

Online Kandidat Programmer i Fødevareteknologi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • Fødevarestudier
  • Mad- og drikkevarevirksomhed
Studieområde
  • Fødevarestudier (0)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ingen programmer opfylder dine søgekriterier. Juster venligst dine filtre.

Clear filters

Popular degree type

Popular education type

Online Kandidat Programmer i Fødevareteknologi

En kandidatuddannelse giver interesserede, ambitiøse studerende mulighed for avanceret og grundig undersøgelse af et felt eller en disciplin, hvor de allerede har en del træning og erfaring. Programmer er normalt en til tre år lang og kræver ofte en slags kulminerende projekt eller afhandling.

Hvad er en Master i mad og drikke teknologi? Dette tværfaglige uddannelsesprogram dækker design, oprettelse og produktion af fødevarer og drikkevarer, der trækker på områder som biokemi, teknik og teknologi. Kurser kan dække emner som supply chain management, ressourceopkøb, produkt engineering, fødevaresikkerhed, branding og marketing og juridiske spørgsmål omkring emner som mærkning. Nogle programmer adresserer også de kreative aspekter ved at få nye produkter fra befrugtning til forbruger.

Studerende inden for mad og drikke teknologi teknologier kan blive eksperter i at forstå, hvordan man analyserer data for at bestemme markedets behov, skabe fødevarer, der balancerer appel til smag, værdi og sundhed, og kommunikerer effektivt med leverandører, producenter og forbrugere. Disse færdigheder kan føre til karriereudvikling og kampagner.

Udgifterne til et kandidatuddannelse i dette felt vil blive påvirket af faktorer som placering, programlængde og programfokus. Studerende rådes til at udforske deres muligheder og tale direkte med de skoler, de ønsker at deltage i, for at få præcise oplysninger.

Som videnskaben bag mad og drikkevare teknologi fortsætter med at udvide, karriere muligheder er stigende. Kandidater fra disse programmer kan søge stillinger inden for forskning og udvikling for fremstillingsvirksomheder eller finde beskæftigelse som systemingeniører, procesledere og kvalitetsstyringschefer for fødevare- og drikkevareproducenter. Nogle kandidater kan ønske at forfølge muligheder i mad og drikkevarer markedsføring som salgschef, marketing direktører og public relations officerer. Dette er også en nyttig legitimation for dem, der ønsker at arbejde i fødevarerelateret skrivning og udgivelse som journalister, restaurantkritikere, forfattere og redaktører.

At tjene en Master i Food and Beverage Technology åbner op for spændende karrieremuligheder. Programmer er placeret rundt om i verden og online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.