ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En kandidatuddannelse er en fokuseret grad, der kræver omkring to års classwork, forskning, og muligvis en afhandling papir for at tjene. Denne avancerede studium giver eleverne mulighed for yderligere at specialisere deres skolegang i et område, der interesserer dem.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

1 Resultater i Forvaltning af statsobligationer, Spanien Filter

Master i detektion, styring og forebyggelse af hybrid trusler

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global
Masters
<
Fuldtid
<
Deltid
<
9 måneder
Spansk
Online

Master of Detection, Management og Forebyggelse af Hybrid Trusler er en officiel grad af II Livello (andet niveau) fra Pegasus Universitet i Italien, der giver adgang til dokt ...

Læs mere