3 Online Deltid Kandidat Programmer i Finansiel planlægning 2024

Online Deltid Kandidat Programmer i Finansiel planlægning 2024Filter
    • Rome, Italien

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Den specialiserede master i økonomi i Rome Business School sigter mod at uddanne fagfolk med færdighederne til effektivt at styre økonomi, lave prognoser og økonomisk planlægning og anvende og mestre alle de innovative værktøjer og praksis inden for økonomi, big data, maskinindlæring og fintech.

    • Milan, Italien

    Fuldtid, Deltid

    Fjernundervisning

    Italiensk

    Life Learning i samarbejde med Luisa Carbone, en ekspert inden for europæisk design og projektleder for europæisk finansiering, præsenterer den revolutionerende "European European Planning Master", der vil give et indgående kendskab til de vigtigste aspekter af europæisk design ud fra de ledige muligheder og derefter fokusere på metodologien og teknisk evne til at forberede og gennemføre et europæisk projekt.

    • Milan, Italien

    Fuldtid, Deltid

    Fjernundervisning

    Italiensk

    "Master i ledelse, planlægning og kontrol" giver dig mulighed for at lære de mest moderne teknikker til at implementere et ledelseskontrolsystem. Mesteren beskæftiger sig med de grundlæggende aspekter af planlægning og kontrol og uddyber dem, der er mest nyttige til at styre en virksomhed i en meget konkurrencepræget sammenhæng.