ONLINESTUDIES

En kandidatuddannelse er en fokuseret grad, der kræver omkring to års classwork, forskning, og muligvis en afhandling papir for at tjene. Denne avancerede studium giver eleverne mulighed for yderligere at specialisere deres skolegang i et område, der interesserer dem.

 

Visse matematiske fag som statistik og lineær algebra, er effektive i analysen af ​​adfærd markeder. Økonomer, bankfolk og virksomhedskonsulenter ville alle drage fordel af at anvende sig til en detaljeret undersøgelse af disse begreber i en finansiel matematik program.

Europa er den sjette største kontinent og omfatter 47 lande og diverse afhængigheder, øer og territorier. Det er omkranset af Middelhavet mod syd, Asien mod øst, og Atlanterhavet mod vest.

2 Resultater i Finansiel matematik, Europa Filter

Fjernundervisning Master i finansiel teknik

Technische Universität Kaiserlautern
Masters
15 May 2021
<
Deltid
<
6 semestre
15 Jul 2021
Engelsk
Online

Avanceret kendskab til den grundlæggende teori, kontinuert tid finansiel matematik færdigheder og evnen til at sætte denne ekspertise i praksis kombineret med en forståelse af ...

Læs mere

MSc i matematisk finansiering af online fjernundervisning

Department of Mathematics University of York - Online Programs
MSc
<
Deltid
Engelsk
Online

Denne fjernundervisning program bygger på den styrke og succes af campus-baserede undervist MSc i Matematisk Finansiering ved University of York. Den online MSc blev lanceret ...

Læs mere