ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

De, der er interesseret i et kandidatgrad har en bred vifte af muligheder, de har. Denne kandidatgrad er generelt forfølges efter afslutning af en bacheloruddannelse og kan tilbydes i mange forskellige fagområder. Hvert program vil variere fra skole til skole.

Inden for økonomi er en gren af ​​studie, der fokuserer på monetære aktiviteter kaldes finansielle økonomi. Finansiel økonomi omhandler transport af penge i hele verdensmarkedet, at indflydelsen af ​​globale begivenheder på aktiemarkedet og andre investeringer, og hvordan minimerer risikoen, når de investerer penge.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

2 Resultater i Finansøkonomi, Spanien Filter

Kandidatuddannelsen i økonomisk og finansiel ledelse

IMF Business School
Masters
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12 måneder
Spansk
Online

Få den største fordel for virksomheden, idet du lærer at opnå maksimal effektivitet i virksomhedens finansielle og regnskabsmæssige ledelse gennem regnskabs- og dataoptagelse ...

Læs mere

Masters i Finance Department

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid
Masters
<
Deltid
<
18 måneder
Spansk
Online

Titlen masteruddannelse i Økonomiske og Finansielle Division har et træningsprogram tilpasset den aktuelle økonomiske og finansielle situation, og for at hjælpe med at forbedr ...

Læs mere