ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Masteruddannelser er skolastiske programmer, der er tilgængelige i person, online eller gennem fjernundervisning programmer fra mange institutioner for videregående uddannelse. Optjening denne avancerede grad kan give de studerende at få større forståelse og øget erhvervserfaring inden for deres interesse.

Finansielle økonomi, som er en undergruppe af økonomi, er et emne der beskæftiger sig med den monetære aspekt af handel og handel. Finansielle økonomi fokuserer på fordeling af de økonomiske ressourcer, at indflydelsen af ​​økonomiske beslutninger på det finansielle marked, og hvordan afdække risikoen, når de investerer.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

2 Resultater i Finansøkonomi Filter

Kandidatuddannelsen i økonomisk og finansiel ledelse

IMF Business School
Masters
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12 måneder
Spansk
Online

Få den største fordel for virksomheden, idet du lærer at opnå maksimal effektivitet i virksomhedens finansielle og regnskabsmæssige ledelse gennem regnskabs- og dataoptagelse ...

Læs mere

Masters i Finance Department

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid
Masters
<
Deltid
<
18 måneder
Spansk
Online

Titlen masteruddannelse i Økonomiske og Finansielle Division har et træningsprogram tilpasset den aktuelle økonomiske og finansielle situation, og for at hjælpe med at forbedr ...

Læs mere