ONLINESTUDIES

En kandidatuddannelse er en fokuseret grad, der kræver omkring to års classwork, forskning, og muligvis en afhandling papir for at tjene. Denne avancerede studium giver eleverne mulighed for yderligere at specialisere deres skolegang i et område, der interesserer dem.

En uddannelse i finans-og banksektoren kan føre til en række karrierer i finansieringen industrien. Programmer kan fokusere på reklame og markedsføring, regnskabsprincipper, udlån standarder, kredit rapportering, business kommunikation og pensionering investere.

Europa er den sjette største kontinent og omfatter 47 lande og diverse afhængigheder, øer og territorier. Det er omkranset af Middelhavet mod syd, Asien mod øst, og Atlanterhavet mod vest.

3 Resultater i Finans- og bankvirksomhed, Europa Filter

MSc / PGDip / PGCert i Global Finance

King's College London Online
MSc
30 Okt 2020
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
Online

Den 100% online MSc, PG Dip

Læs mere

Ms i bank og finans for ledere (online) (afhandling / ikke-afhandling)

Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics
MSc
<
Fuldtid
Engelsk
Online

Institut for Bank og Finans tilbyder et fuldt udviklet program for fagfolk, der har til hensigt at få deres kandidatgrad online og samtidig bygge en karriere. Online Executive ...

Læs mere

Master I Banking

Instituto Universitario de Posgrado (IUP)
Masters
<
Fuldtid
<
Deltid
<
15 måneder
Online

Master i Banking Management sigter på at uddanne folk i verden af ​​moderne finansiel formidling, stadig mere komplekse og globale, således at vaner almindelige arbejde og stu ...

Læs mere