ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Efter at have gennemført en bachelorgrad, ønsker mange studerende mere dybdegående information om et bestemt felt, så de kan kvalificere sig til konkurrencedygtige job eller søge ph.d.-grader. En kandidatgrad er som regel den første kandidat-niveau studerende, der deltager. Mens programvarigheden varierer, kan de fleste deltagere tjene en mester på omkring to år.

Hvad er en kandidat i europæisk virksomhed? At drive forretning i Europa kræver, at man overholder en række forskrifter og skikke. Det kræver også kulturel og social bevidsthed. De, der deltager i et kandidatprogram for at lære mere om europæisk erhvervsliv, deltager typisk i erhvervsøkonomi, lov, psykologi, administration, sociologi, økonomi og økonomi. Afhængigt af bestemte områder af interesse kan en person i stedet skræddersy undersøgelsen for at målrette visse emner. Studerende arbejder også normalt sammen med fakultetets rådgivere for at deltage i praktikophold, skrive skabelonpapirer eller udvikle forskningsprojekter.

At udøve en mester i europæisk erhvervsliv udsætter ofte eleverne de færdigheder, de har brug for for at komme i gang eller forbedre personlige ventures. Mens hver deltagers oplevelse er unik, de fleste lærer lederskab, tidsstyring og projektplanlægning færdigheder, der er afgørende for succes.

Fordi institutioner fastsætter undervisning og gebyrer baseret på en række faktorer, har eleverne brug for specifik information fra skolens embedsmænd for at forstå de samlede omkostninger. Således vælger mange forud for matrikulering at mødes med programadministratorer for at diskutere udgifter.

Med en kandidat i europæisk erhvervsliv søger kandidater ofte efter arbejdspladser i overskudsbranchen. Specielt kan eleverne blive forretningsledere, ledere, projektplanlæggere, direktører eller handelseksperter. De kan også fungere som direktører eller bestyrelsesmedlemmer. Nogle kandidater beslutter at tjene i regeringen, søger beskæftigelse som konsulat embedsmænd, handelsrepræsentanter, administrative dommere eller virksomhedsforskninger. I mellemtiden vælger andre personer at tilmelde sig ph.d.-uddannelser i stedet for straks at komme ind i arbejdsstyrken.

Både online skoler og lokale universiteter tilbyder ofte graduate uddannelser i europæisk erhvervslivet og andre lignende emner. For mere information, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

1 Resultater i Europæisk virksomhed Filter

Mester européen LOGISTIQUE

INEAD
Masters
<
2 år
Fransk
Online

Master Européen ** DELIVRE par la Fédération Européenne des Ecoles (FEDE) - Association régie par le droit suisse (CCS.art 60-79). Le Master Européen est un diplôme européen V ...

Læs mere