29 Online Kandidat Programmer i Erhverv 2024

Online Kandidat Programmer i Erhverv 2024Filter
    • Online

    Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk, French

    Executive Master i International Business (EMIB) er et online-program bestående af 14 ledelse og lederskab kurser Speciale. Disse vil udstyre dig med de færdigheder, der er nødvendige for mange strategiske områder af et selskab, der handler på internationale markeder.

    • Online USA

    Deltid

    20 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Få den avancerede viden og tekniske færdigheder til at lede dataanalyseindsatsen og bidrage til vigtige forretningsløsninger. Ohio Universitys online, AACSB-akkrediterede Master of Business Analytics kan gennemføres på 20 måneder og kombinerer kurser inden for teknologi, strategisk anvendelse og ledelse. Uanset din akademiske og professionelle baggrund vil du opgradere med den ekspertise, der er nødvendig for roller som forretningsanalytiker, dataforsker, IT-systemanalytiker og mere.

    • Online Spain

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Den online mastergrad i Business Intelligence og Analytics kombinerer brede forretningsfærdigheder med et solidt kendskab til analyse, datavidenskab og digital transformation, for at forberede de studerende til at forbedre beslutningstagning og drive organisatorisk ydeevne gennem data.

    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid

    9 Måneder

    Fjernundervisning

    Spanish

    Master i Big Data og Business Intelligence er designet til at uddanne eksperter i dataanalyse og strategisk beslutningstagning i forretningsmiljøet. I dette program erhverves avanceret viden inden for dataanalyse, data mining, machine learning, business intelligence, projektledelse og ledelse.

    • Madrid, Spanien

    Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Spanish

    Master i Business Intelligence & Data Analytics giver dig den nødvendige viden til at kunne udføre avanceret kundestyring og analyse af den store mængde data, der genereres, hvilket igen gør det nødvendigt at bruge ny teknologi og teknikker som Big Data og Data Science, der tillader os ikke kun at kende vores klient, men også at foregribe deres adfærd og tilpasse sig i et meget konkurrencepræget miljø.

    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Spanish

    Master i Big Data og Business Intelligence giver dig mulighed for at få udtømmende viden om Big Data teknologier og deres anvendelse i erhvervslivet med særlig vægt på analytiske værktøjer i Business Analytics-feltet. Med alt dette ved kursets afslutning vil den studerende være parat til at styre og fortolke store mængder data.

    • Hoboken, USA

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    Fjernundervisning, På campus

    Få ledere kombinerer business acumen med den tekniske ekspertise til at lede deres organisation til en digital æra, hvor værdien er skabt gennem kunstig intelligens, dyb læring og predictive analytics.

    • Barcelona, Spanien

    Deltid

    12 Måneder

    Blandet, Fjernundervisning

    Engelsk

    Online Master in Sustainability and Business Innovation er et banebrydende masterprogram, der giver den unikke mulighed for at lære, hvordan forretning, bæredygtighed og innovation interagerer. Vores læseplan er i overensstemmelse med De Forenede Nationers mål for bæredygtig udvikling og adresserer de seneste tendenser inden for ansvarlig og teknologisk innovation, bæredygtige forretningsmodeller og nye markedsinfrastrukturer.

    • Online Spain
    • Online Switzerland
    • + 1 more

    Fuldtid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Forretningsanalyse og datavidenskab er afgørende for en effektiv drift af virksomheder i dag, og fagfolk med kompetencer inden for disse områder er meget eftertragtede af virksomheder. Dette program bruger en praktisk, erfaringsbaseret metode til at give eleverne praktiske færdigheder og viden om brancheførende software, værktøjer og applikationer samt en omfattende forståelse af nøgleemner fra big data til machine learning og AI.

    • São Paulo, Brasilien

    Deltid

    4 semestre

    Fjernundervisning

    Portugisisk

    Master Self-Service Analytics anvendt til markedsføring med perspektivet om at forbedre læsningen af forretningsmiljøet, programmet er baseret på en tilgang, der kræver af deltagerne udarbejdelse og anvendelse af metoder og strategiske handlinger i det digitale miljø og i det strategiske og forhold. I et samarbejdsmiljø vil deltagerne planlægge handlinger og et kursusafslutningsprojekt, som vil blive udviklet gennem hele programmet.

    • Online Mexico

    Deltid

    18 Måneder

    Fjernundervisning

    Spanish

    Online Master i Business Intelligence fra UNIR Mexico er afhængig af de nyeste dataanalyseteknologier og teknikker for at forstå sammenhængen og relevansen af forretningsdata for transformation i organisationer. Du vil være i stand til at specialisere dig i faser af et forretningsprojekt: dataudvinding, visualisering og databehandling med de mest aktuelle og brugte værktøjer på markedet.

    • Madrid, Spanien
    • Alcorcón, Spanien
    • + 3 more

    Fuldtid

    6 Måneder

    Fjernundervisning

    Spanish, Engelsk

    I det nye scenarie for den kreative økonomi står vi over for nye udfordringer, der markerer fremtiden for vores unge og samfundet generelt. En ny kreativ økonomi, der går ud over de kulturelle og kreative industrier, for at fokusere på processerne med by- og territorial transformation, som allerede taler til os om en sand mutation af systemer. Denne transformationsproces er fuldstændig nødvendig og irreversibel i lyset af den nye virkelighed genereret af COVID-19 og allerede startede i den forrige finanskrise i 2007.

    • Online

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Spanish

    • Orono, Maine, USA

    Fuldtid, Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Den Professional Science Masters (PSM) i Engineering og Business er beregnet til studerende, der har en bachelorgrad i teknik eller teknik teknologi, der ønsker at rykke ind lederstillinger. Graden kombinerer avanceret teknik og business kurser med påførte felt erfaring. Den anvendte felt erfaring integrerer de nye færdigheder lært af den studerende med deres behov og de behov, deres arbejdsgiver.

    • Tampa, USA

    Fuldtid, Deltid

    14 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk, Spanish

    Programmet Master i Business Administration og Marketing udvikler især i de områder af almen og marketing management med særlig vægt på markedsføring og de komponenter, der kræves for at udvikle en marketingstrategi såsom produktudvikling, prissætning, markedsanalyse, reklame , markedsføring, salgsledelse kraft og brand management.