ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Efter at have fået en bachelorgrad, har de studerende mulighed for at forfølge en kandidatgrad. Generelt afsluttet i et til to år, en kandidatgrad er en fantastisk måde for en studerende at uddybe hans eller hendes viden om et emne, samt blive mere attraktive for potentielle arbejdsgivere.

Hvad er en Master i Real Estate? Ejendomsområdet omfatter køb, salg og leje af ejendomme, både kommercielle og boliger. Studerende i fast ejendom uddannelse normalt tage en række kurser, herunder finansielle og markedsanalyse, ejendomsadministration og design fundamentals. I almindelighed gør studerende, der forfølger en kandidatgrad på dette område, det for at fokusere på et bestemt emne snarere end på fast ejendom som helhed. For eksempel kan en studerende interesseret i økonomi på området vælge at specialisere sig i ejendomsfinansiering og investering.

På grund af feltets konkurrencemæssige karakter kan ejendomsstuderende forbedre deres interpersonelle kommunikation og organisation. Disse færdigheder har både personlige og professionelle applikationer. Derudover kan eleverne blive dygtige i salget, en færdighed, der kan have en positiv indvirkning på deres fremtidige karriere.

Faktorer som skolens placering og den studerendes studietilfælde vil have en væsentlig indflydelse på omkostningerne ved en Master i Real Estate. Studerende kan få nøjagtige oplysninger om gebyrer ved at kontakte interesserede skoler.

En af de mest almindelige karrierer for indehaveren af ​​en kandidatgrad i fast ejendom er at være ejendomsmægler. En agent kan arbejde for et stort offentligt firma eller en mindre privat virksomhed, der har ansvaret for at købe og sælge boliger og forretningsejendomme. Yderligere karrieremuligheder er også tilgængelige. For kandidater interesseret i almennyttige organisationer, kan overkommelige boligbureauer have åbninger til sagsbehandlere, ejendomsanalytikere eller offentlige kontakter. I disse roller kan kandidater fokusere på at tilbyde alternative boliger til familier og personer i nød.

En Master i Fast ejendom kan opnås lokalt, internationalt eller online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

2 Resultater i Ejendom Filter

Master of Professional Studies i Fast ejendom

Georgetown University Online
Masters
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Online

Georgetown University præsenterer Master of Professional Studies i Real Estate i et online format. giver en fleksibel vej for fremtidige brancheledere til at fremme deres vide ...

Læs mere

Online Executive Master akkrediteret i europæisk projektplanlægning på € 199 i stedet for € 1000 [Sidste 3 tilgængelige steder]

Life Learning
Masters
<
Fuldtid
<
Deltid
Italiensk
Online

Life Learning i samarbejde med Luisa Carbone, en ekspert inden for europæisk design og projektleder for europæisk finansiering, præsenterer den revolutionerende "European Euro ...

Læs mere