ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En master-program kan tilbydes i en række forskellige områder, hvilket giver eleverne mulighed for næsten alle fag til at øge deres viden og forbedre deres legitimationsoplysninger. Denne grad tager normalt et til tre år for at opnå, selv om kravene kan variere.

Datalogi er et område, der har hurtigt udvidet med væksten i den teknologiske udvikling. Ifølge definition, det er en praktisk og videnskabelig tilgang til beregning. Dette indebærer de algoritmer, der beskæftiger sig med at få, behandling og repræsentation af information.

 

 

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

2 Resultater i Datalogi, Italien Filter

Online Akkrediteret Master i Maskinindlæring og Data Analyse til € 199 i stedet for € 1000 [Sidste 3 steder ledige]

Life Learning
Masters
<
Fuldtid
<
Deltid
Italiensk
Online

Denne mester har kun ét fokus: At aktivere dem, der følger det, for at bruge Maskinindlæringen i R. Alt går så rundt om målet om at lade eleverne realisere deres modeller af M ...

Læs mere

MSc i kunstig intelligens og automatiseringsteknik

University of Siena
MSc
MSc
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet
Online

MSc'en i kunstig intelligens og automatiseringsteknologi sigter mod at tilvejebringe kompetencer på højt niveau til design, styring, udvikling og innovation inden for avancere ...

Læs mere