close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En kandidatgrad normalt tilbyder fordybelse i et bestemt emne. Dette er en kandidat-niveau grad mulighed, der kan tage et til to år at gennemføre. Hvad er en online Master i General Management? Et program i generel ledelse fokuserer på at hjælpe de studerende til at opbygge færdigheder i ledelse og management. Kurser normalt tilbyde information i alle aspekter af erhvervslivet, såsom marke… Læs mere

En kandidatgrad normalt tilbyder fordybelse i et bestemt emne. Dette er en kandidat-niveau grad mulighed, der kan tage et til to år at gennemføre.

Hvad er en online Master i General Management? Et program i generel ledelse fokuserer på at hjælpe de studerende til at opbygge færdigheder i ledelse og management. Kurser normalt tilbyde information i alle aspekter af erhvervslivet, såsom markedsføring, menneskelige ressourcer og regnskab. Eleverne skal være i stand til at udvikle deres lederskab, teamwork, netværk og problemløsning færdigheder i de udbudte kurser. Grundlæggende ledelse og administrative kvalifikationer er også vigtige emner, der normalt er dækket. Programmer kan omfatte en praktikplads eller forskningsprojekt, som tillader en studerende til at fokusere på et udvalgt område af undersøgelsen.

Færdiggørelse en Master i General Management program kan give studerende at fremme i deres karriere til ledende eller ledende stillinger.Studerende er i stand til at opbygge kritiske færdigheder, der tillader dem at være en mere succesfuld leder i mange områder af erhvervslivet.

omkostninger Program kan variere baseret på skolen og opførelsen af ​​et program. skal indhentes De mest nøjagtige omkostningsoverslag direkte gennem en studerendes valgte skole.

En generel ledelse kandidatuddannelsen kan forberede de studerende til at arbejde i forskellige områder af erhvervslivet og er ikke begrænset til kun lederstillinger. Programmer kan udarbejde en studerende til at arbejde i mange forskellige områder og brancher. Nogle potentielle karriere omfatter revisor, administrator, business konsulent, ejendomsmægler, hotel general manager, bankdirektør og salgschef. Kandidater kan også overveje at bruge de færdigheder lært i et program til at starte deres egen virksomhed.

Hvis du ønsker at lære mere om, hvordan business management arbejder eller ønsker at forfølge avancement i din karriere, så en online Master i General Management kan være for dig.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
Masters | MSc | MA
format_list_bulleted Filtre
IUBH Fernstudium
Bad Honnef , Tyskland

Kursus for potentielle ledere: Vores fjernundervisning i generel ledelse.

Kursus for potentielle ledere: Vores fjernundervisning i generel ledelse. -
Masters
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
Tysk
Online
 
Die School of International Business and Entrepreneurship, SIBE
Tyskland Online , Tyskland

Den SIBE Dual Degree i General Management-program fra School of International Business and Entrepreneurship ( SIBE ) er den ideelle start på din karriere. Programdeltagere arb ... +

Den SIBE Dual Degree i General Management-program fra School of International Business and Entrepreneurship ( SIBE ) er den ideelle start på din karriere. Programdeltagere arbejder fuldtids som ledelsesassistenter i virksomheder og gennemfører samtidigt et toårigt interaktivt online studieprogram på SIBE i samarbejde med Post University (USA). Ved at behandle udfordrende real-case projekter som en integreret del af undersøgelsen udvikler du dine egne kompetencer og samtidig skaber målbare fordele for partnerfirmaerne. -
MA MBA
Fuldtid
24 måneder
Engelsk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her