ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En kandidatgrad giver normalt programdeltagere den dybe viden, de søger om et bestemt emne. Før de tilmelder sig i en kandidatuddannelse, tjener de typisk baccalaureat-grader. Mens programvarigheden varierer på baggrund af mange faktorer, planlægger de fleste deltagere at gennemføre deres masterstudier på omkring to år.

Enhver, der har interesse for moderne forretningspraksis, kan spørge, hvad er en Master i CSR? Det primære formål med enhver virksomhed er at tjene penge eller maksimere fortjeneste for virksomhedsejere. Stadig eksisterer der ikke erhvervsorganisationer i et vakuum. De er snarere en integreret del af både et lokalsamfund og hele verden. Dem, der studerer virksomhedernes sociale ansvar som led i et kandidatuddannelse, lærer typisk, hvordan virksomheder interagerer med samfundet. Ofte indgår programdeltagere i erhvervslivet, sociologi, psykologi, lederskab, miljøstudier og andre beslægtede kurser som led i deres kandidatstudier. De kan diskutere koncepter i interaktive forelæsninger, anvende principper i hands-on-projekter eller få førstehånds viden gennem praktikophold inden eksamen.

Under deltagelse i et CSR-kandidatprogram lærer eleverne ofte lederskabsfærdigheder, tidshåndteringsevner og projektplanlægningskompetencer. Disse færdigheder hjælper generelt kandidater til at opnå succes både personligt og professionelt.

Mastergrad omkostninger varierer fra program til program, generelt baseret på skolens placering, programmets varighed og andre relevante faktorer. Møde med skoleembedsmænd for at diskutere undervisning og gebyrer forud for at blive enige om at deltage er tilrådeligt.

At fuldføre en Master i CSR gør det normalt muligt for kandidater at konkurrere om interessante og tilfredsstillende stillinger i erhvervslivet, regeringen eller nonprofit sektoren. De, der arbejder i erhvervslivet, forfølger ofte karriere som bæredygtighedschefer, offentlige kontakter, miljødirektører eller direktører. Kandidater, der er interesserede i statslige karriere, arbejder ofte som compliance officer, opsøgende specialister eller administrative dommere. I nonprofit-sektoren kan enkeltpersoner forfølge arbejde som programdirektører, projektplanlæggere eller administrerende direktører.

Online skole og lokale universiteter kan begge tilbyde en Master i CSR. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

1 Resultater i Corporate Social Responsibility - CSR Filter

Kandidatgrad i bæredygtighed og virksomhedernes sociale ansvar

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Masters
Sep 2020
<
Deltid
Spansk
Online

Master har til formål at uddanne professionelle til at anvende i praksis tilgang til etik, bæredygtighed og social og miljømæssig ansvarlighed i forretningsmodeller og eksiste ...

Læs mere