close

Filtre

Se resultater

En kandidatuddannelse er en fokuseret grad, der kræver omkring to års classwork, forskning, og muligvis en afhandling papir for at tjene. Denne avancerede studium giver eleverne mulighed for yderligere at specialisere deres skolegang i et område, der interesserer dem. Computing undersøgelser kan dække hardware og software system design og udvikling, informationsbehandling, oprettelsen af ​… Læs mere

En kandidatuddannelse er en fokuseret grad, der kræver omkring to års classwork, forskning, og muligvis en afhandling papir for at tjene. Denne avancerede studium giver eleverne mulighed for yderligere at specialisere deres skolegang i et område, der interesserer dem.

Computing undersøgelser kan dække hardware og software system design og udvikling, informationsbehandling, oprettelsen af ​​forskellige typer af underholdning og kommunikation medier og videnskabelig forskning på computere. Feltet omfatter forskellige discipliner som informationsteknologi, software engineering, computer engineering og datalogi. 

De USA kaldet USA, er en føderal republik bestående af halvtreds stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhængende stater og den føderale distrikt af Washington DC er i første Nordamerika mellem Canada og Mexico. Staten Alaska ligger i det nordvestlige Nordamerika, vest for Canadas og øst for Rusland over Beringstrædet, og staten Hawaii er en øgruppe i midten af ​​nordlige Stillehav. Landet har også fem befolkede og ni ubefolkede områder i Stillehavet og Caribien.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
MSc
format_list_bulleted Filtre
edX
Cambridge , USA

Lær metoder og teknikker til at teste og bekræfte software til at fremme din karriere som software tester eller softwareudvikler.

Lær metoder og teknikker til at teste og bekræfte software til at fremme din karriere som software tester eller softwareudvikler. -
Masters
Fuldtid
Deltid
24 uger
Engelsk
Online
 
edX
Cambridge , USA

Gør effektiv eLearning til træning i organisationer; videregående uddannelse og mellemuddannelse.

Gør effektiv eLearning til træning i organisationer; videregående uddannelse og mellemuddannelse. -
Masters
Fuldtid
Deltid
12 - 16 uger
Spansk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her