Filter
Masters
Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et kandidatuddannelse udvides på en bacheloruddannelse på et udvalgt felt for at udvikle ekspertniveauer for stærkere karrieremuligheder. Kurser varer omkring to år og dækker materiale, der er mere dybtgående end i en bachelor eller associeret program.

Hvad er en Master i Computer Arts? Dette program, ofte taget som en Master of Arts eller eventuelt en Master of Science, dækker integrationen af ​​computerteknologi med konventionel kunst samt nye kunstformer, der er unikke for online og digital medier. Studerende engagerer sig i kunsthistorie og teori sammen med teknisk træning, designforskning, ophavsretlig og etik. Specialiserede spor kan omfatte animation og illustration, grafisk og webdesign, trykning, interaktivt indhold og multimedie.

Indtastning af en Master i Computer Arts giver eleverne mulighed for at bygge både tekniske og universelle karrieremuligheder. Kommunikation er afgørende, både med kolleger og klienter, og eleverne lærer timeledelse og hvordan man tolker og implementerer kundens behov. Derudover fungerer kompetencen med at arbejde på gruppeprojekter godt i enhver karriere.

De forventede udgifter til et kandidatuddannelse vedrører generelt undervisning for kursusarbejde og eventuelle nødvendige lærebøger, værktøjer eller materialer. For en Master i Computer Arts, skal eleverne sandsynligvis købe deres egen software. Rådfør dig med indlæggelser eller instruktører for specifik information.

Computer Arts industrien omfatter et bredt udvalg af mulige karrierer og tjenester, og kandidater fra dette kandidatuddannelse kan blive bedre kvalificeret til nogen af ​​dem. Animatorer og illustratorer, der arbejder med enten 2D eller 3D kunst, kan deltage i film- eller spilstudier eller tage freelance arbejde. Grafiske designere kan arbejde sammen med kunder for at udvikle et visuelt mærke til websites eller reklame, og det ændrede ansigt på internettet betyder, at multimedie kunstnere også kan involvere sig i webdesign.

En Master i Computer Arts kan tages på en af ​​mange skoler af teknologi eller kunst. Afhængigt af sporfokus kan onlineindlæring også være muligt, hvis der ikke er behov for specialudstyr. For detaljer, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Other options within this field of study:
Master | MSc | MA

3 Results in Computerkunst

Instituto Artes Visuales

Uddannelsesplanen er dedikeret til oversættelse af denne viden til internettet. Baseres arbejde på realisering af projekter baseret på web-standarder. Den studerende kend ... [+]

Den kandidatgrad i Web Design UCAM selv er et særskilt afsnit af det katolske universitet i San Antonio Murcia (UCAM) rettet mod alle dem, der ønsker at tjene en universitetsuddannelse inden for digital kommunikation.

Uddannelsesplanen er dedikeret til oversættelse af denne viden til internettet. Baseres arbejde på realisering af projekter baseret på web-standarder. Den studerende kender de vigtigste webdesign sprog som HTML og CSS, UI-UX, Responsive design fundamentals eller WordPress.

Den studerende har adgang til en web-hosting til din test med ftp adgang, MySQL-database, WordPress og teknisk support.

Valgfrit den studerende kan modtage som fagligt stof og for varigheden af ​​sin uddannelse licens Creative Cloud.... [-]

Spanien Spain Online
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
12 måneder
Online
Læs mere på dansk
VIU - Universidad Internacional de Valencia

Videospilindustrien er konstant blomstrende, og ikke tilfældigt. Teknologiske fremskridt lette udviklingen af ​​flere og bedre oplevelser med flere platforme-konsoller, c ... [+]

Der er muligheder for stipendier og hjælpemidler

Videospilindustrien er konstant blomstrende, og ikke tilfældigt. Teknologiske fremskridt lette udviklingen af ​​flere og bedre oplevelser med flere platforme-konsoller, computere, mobile enheder mv. - besidder forskellige nicher, der når flere mennesker.

Definition af programmet

Denne mester forbereder dig til at komme ind på arbejdsmarkedet på en konkurrencedygtig måde i de mange roller, der kræves af videogame skabelsesstudier. Gennem de to specialiseringer, der tilbydes, Kunst og Programmering, får du et globalt perspektiv i produktionen af ​​digitale produkter til underholdning.

Hvad gør denne mester unik?Game Engine emne i overensstemmelse med den officielle certificering af Unity.Forbedring af udviklingen af ​​videospil gennem forskellige værktøjer og automatisering.Overvejelse for nye tendenser som eSports, gamification og teknologier som virtuel virkelighed for at maksimere effekten.To specialiteter: Kunst og programmering.Intensivt forhold mellem den opnåede viden og dens anvendelighed i videospilindustrien.Aktivt undervisningsteam i videospilbranchen.Professionelle afganger... [-]
Spanien Valencia
October 2019
1 år
Online
Læs mere på dansk
Escuela Superior de Diseño de Barcelona

Programmet giver den viden til at forstå og imødekomme behovene, teknologi og muligheder for hvert projekt. ... [+]

Har du tænkt over mængden af ​​visuelle påvirkninger, du modtager dagligt fra nettet miljøet gennem deres flere enheder?

Vi løbende informere, søge, dele, vedrører, interagere, analysere, kasseres, ... oplysninger på internettet. Så vigtigt er pålideligheden af oplysninger, såsom hvordan det præsenteres og tilpasser sig de enkelte enheder.

Markedet er vigtigt at have fagfolk i stand til at forstå den konstante forandring af miljøet, forstår brugeren til at sende dig information og budskab.

Igennem kurset vil de studerende være i stand til bedre at forstå og imødekomme behovene, teknologi og de reelle muligheder for hver kunde eller projekt at give et effektivt svar på sine mål, så vel som at være i stand til at tilbyde grafiske kreative bidrag det er et unikt og innovativt stykke.... [-]

Spanien Barcelona
May 2019
Fuldtid
12 måneder
Online
Læs mere på dansk