ONLINESTUDIES

En kandidatgrad er et postgraduate uddannelse, der giver de studerende en dybdegående og højt specialiseret undervisning i deres valgte område. Modtagelse af denne grad kan forbedre jobmuligheder for kandidater ved raffinering den viden og erfaring, de har i deres valgte område.

Cloud computing er en uddannelse, der søges af dem, der er interesseret i information og teknologi og anvendelsen af ​​fjernoplagringssystemintegration i forretnings- og forbrugerindstillinger. Oplysninger om netværk og server applikation supplerer grundlæggende software viden til ofte udgør størstedelen af ​​dette program.

Fra oprindelige civilisationer til moderne imperier, Nordamerika har masser af hands-on uddannelsesmuligheder at tilbyde akademikere. Fyldt med en række forskellige kulturer, kan de studerende uddanne sig i godt afrundet måde.

2 Resultater i Cloud Computing, Nordamerika Filter

MSCS - Cloud Security Arkitekt specialisering

EC-Council University
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Online

Specialiseringen i Cloud Security Architect fokuserer på planlægning, analyse, design, konfiguration, test, implementering, vedligeholdelse og støtte af en organisations lokal ...

Læs mere

MicroMasters Program i Cloud Computing (University of Maryland University College)

edX
Masters
<
Fuldtid
<
Deltid
<
32 uger
Engelsk
Online

Få ekspertise i et af de hotteste felter i IT, da du lærer at designe, implementere og administrere cloud computing-systemer.

Læs mere