ONLINESTUDIES

Efter at have afsluttet en bachelor-grad, mange studerende vælger at deltage i en kandidatuddannelse. Denne type af legitimationsoplysninger kan forbedre jobmuligheder og yde den nødvendige viden til at få en succesfuld karriere.

Cloud computing er en uddannelse, der søges af dem, der er interesseret i information og teknologi og anvendelsen af ​​fjernoplagringssystemintegration i forretnings- og forbrugerindstillinger. Oplysninger om netværk og server applikation supplerer grundlæggende software viden til ofte udgør størstedelen af ​​dette program.

Europa er ved konvention, en af ​​verdens 's syv kontinenter. Omfatter vestligste punkt i Eurasien, Europa er normalt opdelt fra Asien ved vandskellet deler i Ural og Kaukasus-bjergene, Ural floden, Det Kaspiske Hav og Sortehavet, og vandvejene forbinder den sorte og Det Ægæiske Hav.

2 Resultater i Cloud Computing, Europa Filter

Master i DevOps & Cloud Computing

OBS Business School
Masters
Nov 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12 måneder
Spansk
Online

Master i DevOps & Cloud Computing blev født som et resultat af foreningen mellem den omfattende erfaring inden for uddannelse og forskning inden for teknologi, der kendete ...

Læs mere

Officiel kandidatgrad i styring og analyse af store datamængder: Big Data

ENyD - Escuela de Negocios y Dirección
Masters
Okt 2021
<
Deltid
Spansk
Online

Hovedmålet med denne officielle og online master i styring og analyse af store datamængder: Big Data er at være i stand til at give den studerende en global og komplet vision ...

Læs mere