ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En kandidatuddannelse er en fokuseret grad, der kræver omkring to års classwork, forskning, og muligvis en afhandling papir for at tjene. Denne avancerede studium giver eleverne mulighed for yderligere at specialisere deres skolegang i et område, der interesserer dem.

Branding refererer til en specialisering inden for marketing og forretningsudvikling, der fokuserer på at skabe et brand, der ses positivt af forbrugerne. Brug elementer af design, reklame, forretningsstrategi og distribution, er målet at lære at oprette effektive brands, der holder.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

4 Resultater i Branding, Spanien Filter

Online Master i branding og brand strategi

Seeway - Barcelona
Masters
Okt 2020
<
Fuldtid
Spansk
Online

I øjeblikket er den globale styring af et brand som sin egen enhed en afgørende faktor for dets succes. Mærker taler, lytter, føler og interagerer med deres miljø permanent. ...

Læs mere

Master i emballagedesign og visuel identitet

ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Masters
<
Fuldtid
<
12 måneder
Spansk
Online

Program, der giver en guidet metode, der lærer, hvordan man udvikler de vigtigste applikationer til mærker, der ønsker at lykkes i dagens skiftende marked.

Læs mere

Máster Online en Challenging Branding

LABASAD - Barcelona School of Arts & Design
Masters
<
Fuldtid
<
12 måneder
Spanish (Spain)
Online

Nuestro Máster Online en Challenging Branding te enseña cómo construir marcas retadoras, marcas con ambición de negocio y preparadas para hacer algo valiente. Marcas que no de ...

Læs mere

Master i reklamedesign og innovation i brandkommunikation

ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Masters
<
Fuldtid
<
12 måneder
Spansk
Online

Program, der udstyrer den studerende med de nødvendige værktøjer til at blive en kommunikator med et åbent og kreativt sind, med en tværgående vision om design

Læs mere