ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En kandidatuddannelse er en fokuseret grad, der kræver omkring to års classwork, forskning, og muligvis en afhandling papir for at tjene. Denne avancerede studium giver eleverne mulighed for yderligere at specialisere deres skolegang i et område, der interesserer dem.

Mange brancher i dag er afhængige af autonome systemer. De maskiner og processer anvendes i fabrikker, for eksempel, er ofte udformet til selv at regulere eller at operere med minimal indsats på den del af menneskelige arbejdere. Studerende i automatisering felt kan udforske de principper, der er nødvendige for at designe disse systemer.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

2 Resultater i Automatisering/autonome systemer Filter

MSc i kunstig intelligens og automatiseringsteknik

University of Siena
MSc
MSc
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet
Online

MSc'en i kunstig intelligens og automatiseringsteknologi sigter mod at tilvejebringe kompetencer på højt niveau til design, styring, udvikling og innovation inden for avancere ...

Læs mere

Master of Engineering (Industrial Automation)

Engineering Institute Of Technology
Masters
04 Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
11 Dec 2020
Engelsk
Online

Der er en global mangel på ingeniører til automatisering, instrumentering og kontrol hovedsageligt på grund af omstrukturering og hurtig vækst af nye industrier og teknologier ...

Læs mere