close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En online kandidatgrad kan forfølges efter en bachelorgrad eller mens du arbejder. Fordi det er online, kan de studerende deltage i klassen fra hele verden. En kandidatgrad tager normalt mellem en og to år at gennemføre. Hvad er en online Master i arbejdsmarkedsforhold? Dette program for undersøgelse er designet til at give de studerende de nødvendige færdigheder til effektivt at opbygge r… Læs mere

En online kandidatgrad kan forfølges efter en bachelorgrad eller mens du arbejder. Fordi det er online, kan de studerende deltage i klassen fra hele verden. En kandidatgrad tager normalt mellem en og to år at gennemføre.

Hvad er en online Master i arbejdsmarkedsforhold? Dette program for undersøgelse er designet til at give de studerende de nødvendige færdigheder til effektivt at opbygge relationer i en organisation. Studerende kan få hands-on erfaring med kontraktforhandlinger og karriererådgivning. Nogle programmer kan også dykke ned i sociologi arbejdskultur at hjælpe eleverne til bedre at forstå, hvordan at opretholde relationer. De nødvendige kurser for denne grad varierer fra universitetet, men kunne omfatte ansættelsesforhold, økonomi, forvaltning af menneskelige ressourcer, ansættelsesforhold lov og komplekse organisationer.

Stærke kommunikations- og samarbejdsevner kan gøre dig til en konkurrencedygtig kandidat, når det drejer sig tid til at få et job eller få en forfremmelse.En online Master i arbejdsmarkedsforhold er også gavnligt, fordi det kan gøre dig berettiget til en højere startløn.

Før du starter et program, skal du finde ud af, om det er rigtigt for dit budget. Ser på bekostning af en online kandidatgrad er sikker på at hjælpe dig i denne søgen. Fordi undervisning kan variere fra den ene skole til den næste, bør du kontakte den institution, du er interesseret i at deltage for at lære mere om omkostningerne.

Denne grad kan forberede dig til en bred vifte af jobs inden for en selskabsstruktur. Studerende har gået på at blive menneskelige ressourcer specialister, ledere af menneskelige ressourcer, menneskelige ressourcer planlægning teknikere, HR konsulenter, personalechefer og administrative trænere. Du kan få de nødvendige færdigheder til at arbejde tæt sammen med kolleger, eller yderligere din uddannelse gennem en ph.d.-grad.

Ønsker du at begynde at tjene dine online Master i arbejdsmarkedsforhold?Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
Masters | MSc | MA
format_list_bulleted Filtre
Divulgazione Dinamica
Sevilla , Spanien

Den internationale Master i menneskelige ressourcer og beskæftigelse (italiensk-spansk) giver mulighed for at specialisere deres uddannelse i et spirende område af vores produ ... +

Den internationale Master i menneskelige ressourcer og beskæftigelse (italiensk-spansk) giver mulighed for at specialisere deres uddannelse i et spirende område af vores produktionssystem -
Masters
Deltid
600 timer
Sep 2020
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her