ONLINESTUDIES

En master-program kan tilbydes i en række forskellige områder, hvilket giver eleverne mulighed for næsten alle fag til at øge deres viden og forbedre deres legitimationsoplysninger. Denne grad tager normalt et til tre år for at opnå, selv om kravene kan variere.

Anvendt finansiering er en afgørende emne for virksomheder af alle typer og størrelser. Ved at studere anvendt finansiering, kan en studerende søge beskæftigelse i banksektoren, erhvervslivet eller handel. Mange af de fag, der undervises kan studeres yderligere til international brug.

Der er mere end fire tusinde videregående uddannelser organisationer i Europa, fra førende forskningsinstitutioner til små, undervisnings-fokuserede universiteter. Europa selv er ikke så meget anderledes end andre kontinenter, og nåede fra polarcirklen til Afrikas kyst.

3 Resultater i Anvendt finans, Europa Filter

Online MSc Financial Services Management - University of Salford (UK)

Robert Kennedy College
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online

Dette kursus giver dig en spændende mulighed for at deltage i en af verdens mest dynamiske vækstsektorer med relevans for områder, herunder ejendom, transport, skibsforsikring ...

Læs mere

Online MSc i Anvendt Økonomi (Banking og Finansielle Markeder)

University of Bath Online
MSc
Jan 2021
<
Deltid
<
30 måneder
01 Jan 2021
Engelsk
Online

Fra politisk usikkerhed til finansiering og rekrutteringskrav er økonomi integreret i den daglige beslutningstagning. University of Bath erkender betydningen af dette, Online ...

Læs mere

Master i Financial Management

Instituto Europeo de Posgrado - Colombia
Masters
<
Deltid
<
14 måneder
Spansk
Online

Denne kandidat træner den studerende med den nødvendige viden til med succes at udvikle økonomisk rådgivningsarbejde og omfattende kapitalforvaltning.

Læs mere