ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

De, der er interesseret i et kandidatgrad har en bred vifte af muligheder, de har. Denne kandidatgrad er generelt forfølges efter afslutning af en bacheloruddannelse og kan tilbydes i mange forskellige fagområder. Hvert program vil variere fra skole til skole.

En agroindustrien grad er fokuseret på at undervise studerende forretningsmæssige emner, såsom marketing, ledelse og økonomi, som de vedrører landbruget. Denne type grad kan tillade en fokus på forskellige områder af industrien, såsom distribution eller driftsmetoder.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

2 Resultater i landbrugsvirksomhed Filter

Online Master i Agribusiness Management

Rome Business School
MSc
<
Deltid
<
12 måneder
Engelsk
Online

Rome Business School 's Online Master i Agribusiness Management er det ideelle akademiske kursus for fagfolk, der søger et verdensklasse uddannelsesprogram inden for agro netv ...

Læs mere

Master of Agribusiness

Kansas State University Global Campus
Masters
<
Undervisning både online og på universitetet
<
Fuldtid
<
30 måneder
Engelsk
Undervisning både online og på universitetet
på universitet
Online

Master of Agribusiness (MAB) kandidatuddannelsen fokuserer på mad, dyresundhed og agribusiness management. Ikke en MBA inden for agroindustrien, og ikke en MS i landbrugsøkono ...

Læs mere