Populære Online Master Grader

En online kandidatuddannelse er en øvre niveau, post-bacheloruddannelse kvalifikation tildeles studerende med avanceret viden på et bestemt område af undersøgelsen eller inden for professionel praksis. Forudsat alle fordelene ved den traditionelle kandidatuddannelse, online kandidatgrad byder på flere fordele, herunder en bredde og dybde af kursustilbud, fleksibilitet, bekvemmelighed og besparelser. Fra virksomhed til biologi og fra Energi til Engineering, der er en online kandidatuddannelse, der passer til dig - uanset din akademisk disciplin. The Arts, Naturvidenskab, jura og Professional Studies er blot nogle få af online kandidatuddannelser kategorier omfatter hundreder af programmer og områder af specialisering. De mange forskellige forskellige kandidatuddannelser kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære kandidatuddannelser, der er anført nedenfor.

Newly added Online Master Programs

University of Northampton Distance Learning MBA

University of Northampton Distance Learning MBA

November 21, 2017
Et stimulerende og intellektuelt krævende ledelsesudviklingsprogram

IUBH Fernstudium

Flex Læring Kandidatniveau

November 19, 2017
Med 25.000 timers træning i løbet af 190 online træning tilbyder vi dig fleksibel, tilpasset og hands-on træning, hvor du vil finde den helt rigtige uddannelse. For et lille månedligt gebyr kan du uddanne dig selv bevidst og kontinuerligt på et modulopbygget grundlag. Alle vores træning komplet med et certifikat. Eventuelt er det muligt at erhverve ECTS-p… [+]oint efter bestået eksamen i et af vores studiecentre. [-]

Kennesaw State University

Graduate Certifikat I High Performance Cluster Computing (hpcc)

November 19, 2017
Afdelingen tilbyder certificeringsprogrammer på både bachelor- og kandidatniveau, der tjener studerende interesseret i at udvikle ekspertise og legitimationsoplysninger i de spændende områder af High Performance Computing Cluster (HPCC Systems®) og Big Data Analytics ved hjælp af LexisNexis® Risk Solutions Inc. teknologier.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Online Master 's Grader