Populære Online Master Grader

En online kandidatuddannelse er en øvre niveau, post-bacheloruddannelse kvalifikation tildeles studerende med avanceret viden på et bestemt område af undersøgelsen eller inden for professionel praksis. Forudsat alle fordelene ved den traditionelle kandidatuddannelse, online kandidatgrad byder på flere fordele, herunder en bredde og dybde af kursustilbud, fleksibilitet, bekvemmelighed og besparelser. Fra virksomhed til biologi og fra Energi til Engineering, der er en online kandidatuddannelse, der passer til dig - uanset din akademisk disciplin. The Arts, Naturvidenskab, jura og Professional Studies er blot nogle få af online kandidatuddannelser kategorier omfatter hundreder af programmer og områder af specialisering. De mange forskellige forskellige kandidatuddannelser kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære kandidatuddannelser, der er anført nedenfor.

Newly added Online Master Programs

Purdue University Online

Master Of Science I Kommunikation: PR

June 22, 2018
I den strategiske kommunikation / PR-koncentration vil du bruge et nyt globalt perspektiv til at mestre krisekommunikation i det 21. århundrede og lære at opbygge en integreret strategi, der korrekt identificerer, og involverer så alle vigtige interessenter.

University of Johannesburg

Master Of Public Management Og Governance

June 21, 2018
Den førsteklasses, helt online Master of Public Management og Governance program fra University of Johannesburg tilbyder en enestående mulighed for at fremme i lederskab i dit samfund og på arbejdspladsen.

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

MSc Anvendt Fjerkræ Videnskab (Online Learning)

June 20, 2018
Programmet giver en unik forskningsorienteret mulighed for at studere de forskellige aspekter af anvendt fjerkrævidenskab og har til formål at udstyre nuværende og fremtidige fagfolk med færdigheder, viden og forståelse for at imødegå lokale og globale udfordringer inden for bæredygtig fjerkræproduktion. Den er designet til at passe til de fortsat … [+]beskæftigelse eller med andre forpligtelser. [-]

Universiteter i Danmark

Skift placering

Online Master 's Grader