En akademisk afdeling måles på mange måder, fra gyldigheden og innovation af sin forskning til sin evne til konsekvent at formidle viden, der er relevant for arbejdspladsen. Institut for Regnskab i Covenant Universitet er ved enhver foranstaltning en af ​​de fineste i landet. Afdelingen tilbyder en imponerende vifte af kurser at give pragmatisk, faglig og teoretisk uddannelse til en karriere i mange forskellige brancher, undervisning felt og den offentlige sektor.

Instituttets faglige program er rig på dybden og bredden. Denne fleksibilitet kombineret med fremragende fagligt og fagligt kvalificerede fakultet medlemmer, gjorde den regnskabsmæssige programmet det mest populære program, der tilbydes i College of Development Studies i Covenant Universitet.

Flere studerende i College of Development Studies større i regnskab end i nogen andre discipliner. Der er statistik For at understøtte denne fordringer. Fra begyndelsen af ​​universitetet i det 21. oktober 2002/2003 akademiske session afdelingen har haft den største optagelse applikationer og studerende befolkning. De udestående kvaliteter af Institut for Regnskab, som har oversat til en lang række af førsteklasses grad output er velkendt for forskellige samfund, herunder virksomheder og organisationer, der har opdaget disse imponerende kvaliteter gennem vores innovative Regnskab Studerende Industrial Work Experience Scheme (ASIWES) med industrier og revisionsfirmaer, og meget unikke regnskabsmæssige laboratorium, for regnskabsmæssige praktiske og software-applikationer, den imponerende dybde og bredde af emne og faglig ledelse i afdelingen.

Nogle af vores elever videregive deres professionelle undersøgelser ligesom ICAN-ATS, ICAN Professional, ACCA etc mens du stadig i skole. Nogle af dem har faktisk vundet præmier i Institute of Chartered Accountants i Nigeria eksaminer på ATS og faglige niveauer i 2002/2003, 2003/2004 og 2005/2006 hhv.

Den unikke Regnskab Laboratory, som er blevet udstyret med mere end 100 enheder af personlige computere, moderne regnskabs software og statistiske softwarepakker har sikret, at vores kandidater vil fortsat være på et konkurrencedygtigt og professionel forkant. Denne unikke arrangement har ført til en sund og robust "ægteskab" mellem moderne informationsteknologi og regnskab, som det er i øjeblikket den praksis i USA, Storbritannien, Canada etc. Eleverne er udsat for praktiske side af brugen af ​​de forskellige regnskabsmæssige og statistiske forskning pakker i Institut for Regnskab Laboratory.

Institut for Regnskab begyndte som en sub-enhed i Erhvervsøkonomisk Institut Den 21. oktober 2002 kun Et hundrede og tredive seks (136) studerende og fem (5) videnskabeligt personale. Alle videnskabelige medarbejdere er lige så professionelt kvalificeret med en professor i Accounting som er en statsautoriseret revisor .. Personalet position er blevet bedre siden da. Studerende er også placeret på obligatorisk industrielle arbejde erfaring i revisionsfirmaer, konsulentfirmaer, banker, forsikringsselskaber, industrivirksomheder og offentlige institutioner. De studerendes befolkning, som på 2005/2006 akademiske år steg til 766 (766).

Institut for Regnskab har en række kurser, som giver en solid forståelse af de grundlæggende teknikker og praksis moderne regnskabspraksis. Vores pensum afspejler mange års undervisningserfaring og opdateres løbende at indarbejde den seneste udvikling i regnskabs- og vigtige nyskabelser i akademisk forskning.

Målsætninger

De specifikke mål er:

 • Den fortsatte søgning for at udvide anvendelsesområdet for Regnskab, beskatning og offentlige sektor Regnskab, Entrepreneurship & Financial Studies discipliner med henblik på at fremme og styrke den nationale økonomiske udvikling. I denne henseende afdelingen søger at stimulere interessen og give nødvendige lederskab i forskning og forsøg inden for alle grene af Bogføring, Beskatning og iværksætterånd og finansielle undersøgelser.
 • Behovet for den professionelle i Regnskab og beskatning for at se sig selv / hende selv som medlem af den organisatoriske team, hvis kollaborativ indsats er nødvendig for at opfylde organisatoriske mål. Det kræver, at revisor eller beskatning ekspert skal have rimelig grundstødning i alle aspekter af økonomi, Computer og ledelse i tillæg til hans / hendes speciale
 • Behovet for at indpode nødvendige holdninger, etik og færdigheder professionalisme. Til dette formål, er studerende og personale interaktion med den daglige praktiserende fremmes og lettes gennem Industrial Training Programme for afdelingen.
 • Behovet for at indpode moralske og åndelige værdier på kandidater af afdelingen. Sådanne værdier forventes at gennemtrænge hans / hendes tanker, og moderere hans / hendes adfærd altid om i klasseværelset, industri eller den private praksis.
 • For at lette oprettelsen af ​​iværksætterånden blandt unge mænd og kvinder, der kan hjælpe til at udnytte de tilgængelige ressourcer og muligheder i landet og andre steder.
 • At producere regnskabs- og skattemæssige lærere og forskere for at holde trit med de stadigt stigende standarder for regnskabsføring og beskatning uddannelse i verden.
 • For at lette uddannelse af revisorer, beskatning praktikere og finansielle ledere og SMV-ejere.
 • For at hjælpe producere undervisningsmaterialer og litteratur mere passende til den nigerianske miljø gennem forskning og gensidig inspiration af ideer i klasseværelset.

Laboratorier / Studios

Den unikke Regnskab Laboratory, som er blevet udstyret med mere end 100 enheder af personlige computere, moderne regnskabs software og statistiske softwarepakker har sikret, at vores kandidater vil fortsat være på et konkurrencedygtigt og professionel forkant. Denne unikke arrangement har ført til en sund og robust ægteskab mellem moderne informationsteknologi og regnskab, som det er i øjeblikket den praksis i USA, Storbritannien, Canada etc. Eleverne er udsat for praktiske side af brugen af ​​de forskellige regnskabsmæssige og statistiske forskning pakker i Institut for Regnskab Laboratory.

Adgangskrav

Kravet Den mindste indgang for optagelse i Institut for Regnskab er GCE O / l, SSCE / Neco eller andre relevante og acceptable tilsvarende Credit niveau pass i fem (5) emner, herunder engelsk sprog, økonomi, matematik, og en hvilken som helst to (2) andre samfundsvidenskabelige eller kunst fag opnået ved ikke mere end to (2) møder forud for august i det år, for hvilket der søges optagelse. Litteratur-in-engelsk kan ikke erstatte engelsk sprog, men Yderligere Matematik kan erstatte matematik. For postgraduate indlæggelser, skal ansøgeren ud over at opfylde bachelor krav, besidder:

 • En god første grad i Regnskab på ikke mindre end en 2. klasse Lavere division fra enhver anerkendt universitet inden for og uden Nigeria - For M.Sc Regnskab. *
 • En god master i Regnskab med mindst 60% lønklasse eller 3,50 CGPA fra et anerkendt universitet - For Ph.D i Regnskab (Direkte). **

*Dem med 3. klasse grad i Regnskab eller første grad i andre fag vil være forpligtet til at gennemgå en etårig postgraduate diplom kursus, før optagelse på M.Sc programmet. Kandidaten skal have opnået en CGPA på mindst 3,00 eller klasse »C« for at være berettiget.

**Dem med regnskabsmæssig baggrund (B.Sc Regnskab, ACA [ICAN] eller ACCA) med M.Sc i andre disciplin eller M.Sc Regnskab med mindre end 3,50 CGPA vil blive optaget til gøre M.Phil / Ph.D.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 5 flere kurser fra Covenant University »

Dette kursus er Online
Start Date
Mar 2020
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Mar 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Mar 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date