Bliv en succesfuld professionel i Project Management med en meget prestigefyldt international grad!

Administrer dine projekter med viden og værktøjer fra et verdensklasset kandidatuddannelse

Master i Project Management (MPM) på Global School of Project Management (GSPM) er en kandidatuddannelse med international akkreditering, der er designet til at udvikle og styrke dine projektstyring færdigheder, støttet af en online-læring-undervisningsmiljø.

Den MPM Program var den første, i Latinamerika og Caribien for at opnå, i 2009, det internationale akademiske kvalitet akkreditering for projektledelse programmer fra Global Akkreditering Center (GAC) af Project Management Institute (PMI). Det er på nuværende tidspunkt den eneste, der er blevet akkrediteret i regionen i både online og blended learning modaliteter, og på både engelsk og spansk. Universitetet for internationalt samarbejde (UCI, for forkortelsen på spansk) er også det første universitet i regionen til at opnå, i 2001, anerkendelse som Registreret Education Provider (REP No. 1371) fra PMI. UCI er i øjeblikket en godkendt REP på Global Provider niveau.

GSPM's programmer i projektledelse har mere end 2.000 kandidater i over 40 lande, med angivelse af deres bred accept og anerkendelse. De tilbydes i spansk, i modaliteter med og uden undervisningsdeltagelse (b-læring, e-learning), og engelsk via e-learning.

UCI

Student profil

Graduate-profil

Projekterne er grundlaget for succes, både fagligt og personligt, på stort set alle områder af menneskelig aktivitet. Af denne grund er det kandidatuddannelsen rettet mod fagfolk fra forskellige discipliner og indsatsområder.

Entry level profil

Fagfolk fra alle sektorer, herunder virksomhed, teknologi, teknik, arkitektur, landbrug, skovbrug, miljø og sociale discipliner., Blandt andre, som har en bachelorgrad eller højere, og som ønsker at forbedre deres færdigheder i projektledelse. Det er også beregnet til fagfolk fra andre discipliner, der er involveret i at støtte projektledelse aktiviteter, projectized kontorer, og konsulentfirmaer.

Særlige krav:

 • Bachelor eller licentiatgrad akademisk grad, som et minimum.
 • Tilstrækkelig kommando af det engelske sprog (skal være i stand til at studere og forstå læring eller referencedokumenter i dette sprog)
 • Fluid kommunikationsevner gennem virtuelle midler og email, samt kendskab til dynamikken i sociale netværk.
 • Forrige erhvervserfaring i projekter er ønskeligt, men ikke påkrævet (mindst et år af professionelle engagement i et projekt management miljø).
 • Forvaltning af softwareværktøjer og affinitet med virtuel arbejde og kommunikation.
 • Positiv disposition til samarbejde arbejde, løbende forbedringer, anvendt forskning og selvdisciplin.

De studerende er ansvarlig for registrering og resterende som aktive medlemmer af PMI hele varigheden af ​​deres studier i MPM, som vil give adgang til en guide til Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide), og til en vigtig mængde af standarder, dokumenter og praksisfællesskaber. Nogle af disse midler vil være nødvendigt, da undersøgelse af materialer til programmet kurser. Også i nogle kurser kan det være nødvendigt for de studerende at erhverve lærebøger og andre læringsressourcer, som de vil blive rettidigt informeret.

Fordele

GSPM Faktorer, der gør en forskel

 • Verdensklasse omdømme og akkreditering.
 • Soliditet og anvendt oplevelse.
 • Uddannelse og innovation for XXI århundrede.
 • En overlegen kandidatgrad.
 • En intelligent og planlagte investeringer.
 • En global vision med uendelige lokale muligheder.

Plus

 • De studerende får en Microsoft PROJECT® softwarelicens, til personlig brug.
 • For studerende, der allerede er certificeret som Project Management Professional (PMP) ®, kan kurser give dem op til 40 PDU'er. Disse PDU'er kan bruges som en del af kravene til at forny deres certificering. Processen for akkreditering af PDU'er skal gøres af de studerende direkte med PMI.

Bemærk at studerende eller kandidater, der ønsker at vælge en certificering fra PMI skal udfylde deres egne procedurer til certificering direkte med PMI.

admnistracion-de-proyectos-map

Studieplan

Det fulde program har en varighed på 4 cyklusser. En cyklus indeholder tre på hinanden følgende 5 ugers kurser, og studeres enkeltvis, i angivet i tabellen nedenfor viste rækkefølge. Undervisningen-learning proces giver vores fagfolk til at udvikle de færdigheder og kompetencer, der er nødvendige for at gennemføre større projekter.

CYKLUS RUTE CREDITS
Jeg Introduktion til projektledelse.

Strategisk planlægning og organisationsanalyse.

Projektmetoder, processer og produkter
(Projektformulering og evaluering).
5

5

5
ii Ledelsesfærdigheder
(Ledelsesfærdigheder for projektledere).

Vigtige emner for projektledelse I
(Interessenter og omfangsforvaltning).

Projektledelsesværktøjer og teknikker I
(Project Time og Cost Management).
5


5


5
III Videnområder for projektledelse I
(Projektkvalitetsstyring).

Videnområder for projektledelse II
(Human Resources and Communications Management).

Videnområder for projektledelse III
(Projektrisikostyring).
5


5


5
IV Projektstyringsværktøjer og teknikker II
(Projektindkøbsforvaltning).

Vigtige emner for projektledelse II
(Corporate Social Responsibility).

Grad og kandidatseminar
(Forberedelse til afsluttende eksamen).
5


5


5

Investeringsplan

Udover onlinemodaliteten på engelsk er UCI's Master in Project Management (MPM) -program også tilgængelig i blandede og online-modaliteter på spansk.

Forhør oplysninger om de praktiske investeringsplaner og stipendier, der er tilgængelige for kvalificerede kandidater.

Økonomisk støtte

UCI har et solidt program for stipendier og finansieringssystemer.
Program undervist i:
 • Engelsk
 • Spansk
Dette kursus er Online
Start Date
Duration
20 måneder
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato