Stadig ofte virksomheder med at implementere nye organisatoriske modeller baseret på menneskelig kapital som en konkurrencedygtig forskel.

Moderne forvaltning af menneskelige ressourcer kræver tilstedeværelse og handling af kvalificerede specialister på området, bør arbejdet ligge, der har modtaget specialiseret sig i den brede rammer for uddannelse af menneskelige ressourcer.


Som svar på denne efterspørgsel, Open University of Madrid (UDIMA) bibringer den officielle titel af Master i Management og Human Resources Management, hvis studieordningen er offentliggjort i Statstidende nummer 141 af 13. juni 2013.

Dit mål er at få fagfolk med de generelle og specifikke færdigheder, der kræves for at integrere og udvikle folk inden for business projekt, som omfatter søger deres engagement i det og dermed bidrage til differentieringen af ​​virksomheden og dens bæredygtighed.

Det er en kvalifikation med flere karrieremuligheder: selvstændig beskæftigelse, lønnet beskæftigelse eller embedsmand i tjeneste hos regeringens aktivitet.

Rettet til

Kandidater i jura, økonomi, teknik, sociologi, psykologi, pædagogik, statskundskab og kommunikation, sociale Kandidater og Diplom i arbejdsmarkedsforhold ... hvem de ønsker at udvikle deres karriere i Human Resources og Labor Relations i selskabet eller inden for Management Consulting og projekter.

Anerkendelse

officielle titel

Studerende, der opfylder kravene i Open University of Madrid (UDIMA) blive tildelt titlen Master i Management og Human Resource Management udbydes af UDIMA, foruden titlen Professional Master udstedt af Center for Financial Studies.

KRAV: Akkreditering af universitetsuddannelse. Gør alle vurdering test og afsluttende eksamen UDIMA.

Master programmet [60 ECTS]

Udviklingen af ​​Master i Management og Human Resource Management indeholder følgende moduler:

 • Computer modul anvendes på Human Resources: sigter at lære den studerende at klare sig i en afstand læringsmiljø, gennem uddannelse platform UDIMA, og få mest muligt ud af de forskellige uddannelsesaktiviteter.
 • Integrated Management Module Forebyggelse Systems og Kvalitet Firma: generelle mål, overordnede mål at lette integrationen af forebyggende systemer og kvalitetsstyring og human resource management.
 • Modul Management, Human Resources Management og udvikling: generelle mål er at udvikle disse færdigheder, hvis program forsøger at gøre organisationer lykkes rekruttere og fastholde de mest egnede til dem, afhængigt af deres kultur og strategi folk.
 • Modul Human Resources Management: udvikler "normative" kendskab til faget. HR professionelle skal vide i dybden den sociale lovgivning med et dobbelt mål: For det første nøje respekterer dens overholdelse og for det andet, hvordan man kan vælge blandt juridisk mulige alternativer, der bedst tjener formål kultur og organisatoriske strategi. Således ikke HR professionelle ikke blive en simpel applikator af normen, men er i stand til at forvandle sig til en kilde til konkurrenceevne for virksomheden.
 • Modul Management Development: generelle mål er at lette forståelsen og udviklingen af nogle centrale færdigheder, som alle fagfolk og ledere skal besidde.
 • Modul Speciale: formål at supplere og koordinere den teoretiske viden opnået under Mesteren, ved at anvende dem i en "rigtig" scenario, med henblik på at sætte de studerende med udviklingen af aktiviteten i Management Human Resources.
 • I den officielle version af Master gennemføre relevant at indholdet deraf i enhver virksomhed eller organisation, hvor den typiske aktivitet i en professionel HR faglige aktiviteter udvikles, således at eksterne praksis også bliver nødt til at tilegne sig de færdigheder og præcise kompetencer i udviklingen af ​​erhvervet.

Metode

Nærvær og online

Den modalitet sker gennem interaktive klasser, hvor både individuelle arbejde og deltagelse i arbejdsgrupper er afbalanceret, de studerende tilegne sig og forbedre den viden og færdigheder er nødvendige for udøvelsen af ​​professionelle rolle de ønsker at spille. De anvendte metoder er:

 • Resolution af tilfældene.
 • Rollespil og video-uddannelse.
 • expository metode.
 • Skills uddannelse.
 • Deltage i seminarer og konferencer.
 • Performing øvelser.
 • Teams. Debatter og diskussioner.
 • Afsluttende Master Project, etc.

Vi søger at udvikle elevernes deltagelse, øge deres kapacitet til beslutningstagning og konsensus finde løsninger på komplekse problemer.

For at opnå eksamensbeviset assistance 90 100 krævede klasser og videregive de foreslåede hele Master tests.

På funktionen linje er indskrivning periode åbent hele året.

Program undervist i:
 • Spansk

Se 10 flere kurser fra UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid »

Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2019
Duration
12 måneder
Deltid
Price
4,800 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date