Meget af muligheder for internationalisering af virksomheder er forsones ved tildeling af større kontrakter og projekter finansieret af multilaterale organisationer, gennem internationale udbud. Det er hvad der er kendt som "multilaterale markeder" stadig vigtigere på den internationale arena.

Hvad vil du lære i dette kursus?

I dette program vil du lære at lede internationaliseringen af ​​virksomheder, der tager fordel af de muligheder, som multilaterale markeder. Du vil være i stand til at slutte sig til ansatte i multilaterale institutioner, og udvikle deres faglige arbejde i dem.

Program indhold

 • Introduktion agenturer og multilaterale projekter: udvikling finans, projekt cyklus, logiske rammer matrix, identifikation og detektion af forretningsmuligheder, former for forening ...
 • International Business Management: Business-strategi, økonomi, international marketin, juridisk miljø, international forretningsplan ...
 • Forslag forberedelse, forvaltning og gennemførelse af projekter: risikoanalyse, udbudsmateriale TOR-ET, lederevner, tekniske og økonomiske tilbud, forvaltningen og gennemførelsen af ​​multilaterale projekter ...
 • business projekt ledet af en akademisk vejleder.

Hvor, hvornår og hvordan?

Hvor beslutte, det er online træning, og du kan få adgang til Virtual Campus Skole på ethvert tidspunkt under datoerne for kurset.
Læring sker på virkelige sager om internationalisering, der er udviklet specielt til kurset, som vil fokusere på de forskellige aktiviteter, der foreslås i forskellige moduler.
Kurset har en varighed på 510 undervisningstimer mellem månederne oktober 2017 og juli 2018.

MÅL

Meget af muligheder for internationalisering af virksomheder er forsones ved tildeling af større kontrakter og projekter finansieret af multilaterale organisationer, gennem internationale udbud.

Det er hvad der er kendt som "multilaterale markeder" stadig vigtigere på den internationale scene ved:

 • Den kraftige stigning opleves af de forpligtelser, antages det finansielle samarbejde, blandt mange andre lande, Spanien.
 • Den stigende vægt har vundet multilaterale finansiering på grund af den globale finanskrise og tørke på kapitalmarkederne.
 • Den større vægt Spanien i definitionen af ​​udviklingspolitik multilaterale institutioner.

Det er derfor afgørende, at specialviden om multilaterale institutioner fra perspektivet af strategien og driften heraf, som design uddannelse, evaluering og projektledelse, der følger af dem bliver tilbudt.

De vigtigste mål for kurset er:

 1. Tog fagfolk i stand til at føre internationaliseringen af ​​virksomheder, der tager fordel af de muligheder, som multilaterale markeder.
 2. Tog fagfolk, der kan slutte sig til ansatte i multilaterale institutioner, og udvikle deres faglige arbejde i dem.
 3. Giv fagfolk og virksomheder med speciale i juridiske og finansielle spørgsmål, der er nødvendige for at forstå og handle på dette marked værktøjer.

Metode

Programmet finder sted helt online med metoden, med brug af de mest avancerede pædagogiske teknikker i dette format.

Indholdet er udviklet med en stærk praktisk del, der kombinerer:

 • Ved hjælp af teknologier som virtuelt universitet, virtuelle whiteboard, webkonference, fora og kollaborative arbejdsredskaber.
 • reelle business cases, der sikrer de studerende et praktisk kendskab til anvendelsen af ​​digitale sammenhæng i virksomheden, med henblik på international ekspansion.
 • Særlige sessioner: Forelæsninger af de vigtigste fagfolk fra virksomheder og institutioner i det digitale og internationalt miljø.
 • Individuel og team arbejde, sikrer den praktiske anvendelse af læring.

Den studerende skal lave et speciale under vejledning af en vejleder, der består af udarbejdelsen af ​​en forretningsplan internationalt og fokuseret på de teknikker og midler til den digitale økonomi.

Det maksimale antal elever i kurset er 30, som går ind for en direkte og løbende kommunikation med læreren og eleven sikrer tæt formation. Planlægningsaktiviteter, øvelser, oplæsninger og casestudier er designet til studerende til at afsætte 12 til 15 timers arbejdsuge.

indhold

fase I

På dette stadium den studerende introduceres til viden om funktionen af ​​organer og multilaterale projekter og finansiering til udvikling.

EMNER

 • Udvikling finansiering.
 • Den projektforløbet.
 • Den logiske ramme matrix.
 • Multilaterale organisationer og operationer.
 • Identifikation og sporing af projektmuligheder. udvælgelsesprocessen
 • projekt.
 • Former for partnerskaber: partnerskaber og alliancer.

fase II

Oriented specialisering i international business management.

EMNER

 • Fundamentals of international forretningsstrategi.
 • International markedsføring og Business Research.
 • corporate finance.
 • Forretningsplan multilateralt-Business Plan.
 • juridiske miljø i multilaterale aftaler.
 • International markeder og finansieringstransaktioner.

fase III

Orienteret identifikation og udvælgelse af projekter og udarbejdelse af multilaterale tilbud og projektledelse i multilaterale organisationer.

EMNER

 • Risikoanalyse i multilaterale projekter.
 • Udbudsmateriale TOR-ET.
 • finansiering af investeringer.
 • ledelsesmæssige færdigheder (på engelsk): præsentationer og international kommunikation
 • internationale forhandlinger.
 • Teknisk og økonomisk tilbud projekter og teknisk bistand.
 • Tekniske og økonomiske projekter tilbyde forsyninger og udstyr.
 • Teknisk og økonomisk tilbud i koncessionen projekter og værker.
 • Forvaltning og gennemførelse af multilaterale projekter.
 • E-ekspert foredrag tværsnit.

Fase IV - Afsluttende Master projekt

Studerende, der er organiseret i arbejdsgrupper vil analysere data fra et selskab undersøge muligheden for sin ekspansion gennem internationaliseringen af ​​sine aktiviteter og udarbejde et udkast til multilateral faktiske bud.
Dette er for at besvare de vigtigste spørgsmål, som virksomheden har til hensigt at rette sin internationale plan og præsentation af et internationalt udbud implementering.
Dette arbejde vil blive ledet af tutorer ICEX-CECO med dem, der har permanent kontakt i løbet af projektet. Det vil finde sted i løbet af kurset, skiftevis med akademiske fag og vil forsvare sig i september 2018.

modtagere

Mesteren tillader påtage sig ansvaret for virksomhedsledelse med en international kaldSamt slutte hold af internationale institutioner selv. Henvender sig til:

 • Kandidater eller højere internationalt orienterede akademikere, der ønsker at erhverve en solid specialiseret uddannelse i international business management og design, ledelse og evaluering af multilaterale projekter.
 • Erhvervsfolk, der ønsker at fokusere deres professionelle arbejde hen imod multilaterale markeder og de mange muligheder, de tilbyder, både set ud fra at arbejde i selskabet og i selskaber relaterede tjenester såsom inden for multilaterale institutioner.

Evaluering og certificering

Hver elev vil blive vurderet individuelt afhængigt af det udførte arbejde og omfanget af deltagelse.

Ved afslutningen af ​​hvert modul, er den studerende vurderes af sin vejleder, der tager hensyn til deltagelse og evaluering af de forskellige aktiviteter planlagt, såsom casestudier, deltagelse i fora og chats, læsning artikler og tekniske noter, opløsning spørgeskemaer , blandt andre.

Desuden er en endelig vurdering af den studerende, der udføres af alle fakultetets vejledere. Den studerende modtager altid oplysninger om resultatet af denne evaluering.

Han afsluttede skibsføreren underrettes, hvis de overskred den, og eksamensbeviset er udstedt.

adgang

Anmodningen optagelse skal ske fra fanen "Ansøgning om optagelse" på højre side af skærmen. Sæderne vil blive reserveret i nøje rækkefølge, ansøgningen.

Optagelse af kandidaterne er løst af Studienævn for at færdiggøre det maksimale antal elever per gruppe, under hensyntagen til dette aspekt som CV, udskrift og i givet fald, faglige profil af den studerende, der skal ansøges i tidspunktet for registreringen.

procesoselecion

Hvis du ønsker at stille spørgsmål eller forespørgsler vedrørende indlæggelser proces eller Masters selv, kan du gøre det fra fanen "Bestil information" på hjemmesiden for dette program.

ICEX-CECO forbeholder sig ret til at aflyse programmet, når antallet af deltagere ikke når minimum i henhold til hver enkelt sag.

undervisning

Den studieafgifter beløb til 2.950 euro for den fulde Master, Der skal betales på én gang eller tidsforskydningen:

 • 1.000 euro for "reservationsgebyr", der skal foretages ved bankoverførsel til anmeldelsen af ​​den endelige optagelse på master, inden for den periode registreringen.
 • 10 månedlige afdrag på 195 euro hver debet i de første 10 dage i hver måned fra oktober 2017 til juli 2018 inklusive. Manglende betale et månedligt gebyr involverer afmelding og tab af plads på kurset, mister alle rettigheder i henhold til registreringen.

Den første betaling vil ske ved bankoverførsel, skal den studerende indsende dokumentation for det via e-mail til BGceco@icex.es. De resterende betalinger vil blive foretaget af direkte debitering. Den manglende betaling af sådanne beløb, inden for den angivne periode vil betyde tab af rettigheder.

Kun betale reservationsgebyr garanterer din plads i Masters. Ansøgere, der ikke påvirker betaling for reservationen inden for den fastsatte frist, vil miste deres ret til den reserverede plads. Da betaling af reservationsgebyr er erhvervelsen af ​​en ret, vil indtægterne realiseret under denne post ikke blive refunderet.

ICEX-CECO forbeholder sig ret til at aflyse programmet, når antallet af deltagere ikke når minimum i henhold til hver enkelt sag.

Program undervist i:
 • Spansk

Se 2 flere kurser fra El Centro de Estudios Económicos y Comerciales »

Dette kursus er Online
Start Date
Duration
10 måneder
Deltid
Price
2,950 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato