Læs den officielle beskrivelse

Master i fødevaresikkerhed og kvalitet, kan tilpasse sig til den videnskabelige viden inden for mad, dens konstant skiftende lovgivning og opdatere kvalitetsstandarder for fødevaresikkerhed. Undersøgelse mestre i fødevaresikkerhed og kvalitet af MFI giver også mulighed for en samlet tilgang til de mange forskellige fødevareindustrien, der findes på markedet og viden om de processer, der gælder for dem.

Forretningsudvikling af fødevareindustrien, regler og lovgivning i Den Europæiske Union, gør producenter og leverandører er ansvarlige for at give forbrugerne sikre og sunde fødevarer. I denne sammenhæng en stadig professionel organisationer sagsøgt opstår, til teknisk kvalitet og fødevaresikkerhed leder sikre og garantere kvaliteten af ​​produkter og processer og dermed tilfredshed kunder og forbrugere. Figur revisors fødevaresikkerhed og kvalitetskontrol ansvarlig for design, udvikling, implementering og systemrevision hygiejne og fødevaresikkerhed er nødvendig.

Ved afslutningen af ​​online Master i Kvalitet, vil Hygiejne og Fødevaresikkerhed få en dobbelt grad af IMF og University Camilo Jose Cela, som du vil åbne en verden af ​​nye jobmuligheder inden for udvikling, produktion, transport og håndtering af fødevarer . Du vil være i stand til at gennemføre i enhver organisation normer, standarder og kvalitetsstandarder: ISO, OHSAS, HACCP, BRC, IFS, GlobalGAP, SAL ... Når du udfører et kursus på fødevaresikkerheden IMF, vil få adgang til jobmuligheder og praksis, der bringer den erhvervede viden til den virkelige verden i fødevareindustrien og fødevarevirksomheder.

Hvorfor denne PROGRAM

  • Mastering Fødevarer, ernæring, diætetik, de grundlæggende aspekter af fødevaremikrobiologi og alle, der omgiver dens udvikling og aktivitet.
  • Kendskab til den lovgivningsmæssige rammer og lovgivning i fødevaresektoren.
  • Overvåg, analysere og sikre hygiejne og fødevaresikkerhed gennem hele produktionsprocessen i henhold til de retlige rammer.
  • Skelne mellem fødevaregrupper og betingelserne for deres fordærv og forurening. Kend grundlag for bevaring og mærkning.
  • Set variabler og indikatorer (tryk, temperatur, flow, niveau, pH, ledningsevne) er nødvendige for proceskontrol drivsystemer, kontroludstyr og faciliteter kontrol.
  • Gennemføre og revision af ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 14001 og styringsmodeller i fødevaresektoren på nationalt, europæisk og globale standarder.
  • Mastering de certificerbare modeller til at beskytte maden som oprindelsesbetegnelser, kontrolleret produktion, kosher, halal osv

MÅL Master i Kvalitet, Hygiejne og Fødevaresikkerhed Online

Anskaf en integreret og professionel tilgang for at sikre kvaliteten og sikkerheden af ​​produkter og processer med henblik på at opnå kundetilfredshed og forbrugerne.

Du vil også lære at:

  • Tilpas til den nuværende viden på området af fødevarer.
  • Kendskab til lovgivning på området.
  • Opdater de gældende regler for fødevaresikkerhed.
  • Tag en bred tilgang til de mange forskellige fødevareindustrien markedet.
  • Kendskab til de processer, der anvendes i fødevaresikkerhed.

Metode og evaluering

METODE

Master i fødevaresikkerhed og kvalitet er udviklet med henblik på at forene og forlige personlige og professionelle liv med mulighed for at studere. Baseret på en fleksibel metode undersøgelse.

  • Online tilbyder tilgængeligt indhold i den virtuelle campus til enhver tid og sted.
  • Afstand mode: Få lærebøger med indholdet.

Begge metoder er baseret på fem centrale punkter:

  • Lev online klasser til rådighed desce overalt. Deltag timer kompatible med dit liv og interagere næsten med din lærer. Du kan spørge og diskutere som du er i et klasseværelse klasse. Desuden er alle klasser registreres og tilgængelige på ethvert tidspunkt gennem den virtuelle campus.
  • Virtuel campus med al dagsordenen og indholdet af de kurser og moduler. Se dem via internettet eller downloade dem i PDF-format, som du er komfortabel med. Den virtuelle campus er også et mødested med dine klassekammerater og lærere. Kend dem, debattere og interagere med dem gennem fora, chats og diskussionstråde. Derudover vil du have ekstra undervisningsmateriale, opløsning på casestudier og selvevaluering test.
  • Ubegrænset med din personlige vejleder, vejledning løse eventuelle spørgsmål online, chat, telefon eller e-mail. Lean på de bedste fagfolk inden for fødevaresikkerhed og spørger, om du har brug for ansigt tutorials i MFI egen hovedkvarter.
  • Virtual Library at hjælpe dig med at træffe de mere end 9.000 referencer fra fødevareindustrien og erhvervslivet. Adgang specialiserede forlag, downloade og spændinger om indholdet.
  • Netværk og arrangementer, som for at fuldføre din uddannelse og indhente alle de nyheder af fødevare- og erhvervslivet. Fri adgang masterclass, rundbordsdiskussioner og webinarer undervist af de bedste fagfolk.

EVALUERING

Løbende evaluering som under mestrene. Hvert modul evalueres ved at kombinere en anmeldelse udvikling af case studies.

Den endelige opnå kandidatgrader fra UCJC (Universidad Camilo José Cela) og Master af MFI Business School, er underlagt overvinde hvert modul test og udviklingsarbejde at mestre.

Karrieremuligheder

blomstrende Sector

Labor efterspørgsel efter fagfolk i denne sektor er stigende, med meget optimistiske forventninger til vækst, både på EU-plan og på verdensplan, stigende stringens og krav om fødevarekontrol.

  • Quality Control Technician
  • Landdistrikterne, udvikling og forvaltning af industrielle projekter, lede operationer, innovere i fødevarer eller projekter bioteknologi anvendt til landbrug og husdyr teknik.
  • Restaurering tjenester såsom kvalitetskontrol tekniker, risikoanalyse og kritiske kontrolpunkter, eller HACCP-dannende håndterer fødevarer.
  • Rådgivning som konsulent for virksomheder til gennemførelse af fødevarekvalitet (BRC, IFS, ISO 22000, etc.), HACCP og juridisk, videnskabelig og teknisk rådgivning.
  • Forskning Kvalitetskontrol Laboratorier og Analyse
  • Træning
  • industri
  • laboratorier

garanteret praksis

IMF Business School, via sin hjemmeside og Ansættelsesvilkår sikrer studerende på Master i ernæring og diætetik, praksis i virksomhederne. Søgeord forhold.

Blandt virksomheder med praktik aftale med IMF, kan nævnes:

Partners124

Pris og Stipendier

I MFIer tilbyde vores studerende gode betalingsfaciliteter:

  • Tilskud på op til 65%
  • Finansiering op til 12 måneder uden renter eller bank intervention (se betingelser)
  • Betaling: Kontant (Rabat 5%) / Betaling i rater uden renter
Program undervist i:
Spansk

Se 39 flere kurser fra IMF Business School »

This course is Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
12 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
8,400 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date