Kandidatuddannelsen i fødevaresikkerhed og -kvalitet giver mulighed for at tilpasse sig videnskabelig viden inden for mad, til dens stadigt skiftende lovbestemmelser og til at opdatere kvalitetsstandarderne for fødevaresikkerhed. At studere kandidatuddannelsen i fødevaresikkerhed og kvaliteten af IMF giver os også mulighed for at få et bredt fokus på de forskellige fødevareindustrier, der findes på markedet, og kendskabet til de processer, der anvendes i dem.

Udviklingen af fødevareindustrien, EU's regler og lovgivning gør producenter og leverandører ansvarlige for at tilbyde forbrugere sikker og sund mad. I denne sammenhæng krævede en professionel i stigende grad i organisationer, tekniker inden for kvalitet og fødevaresikkerhed, der var ansvarlig for at sikre og sikre kvaliteten af produkter og processer og dermed kundernes og forbrugernes tilfredshed. Figuren i fødevaresikkerheds- og kvalitetskontrolrevisoren, der er ansvarlig for design, udvikling, implementering og revision af hygiejne- og fødevaresikkerhedssystemet er nødvendig.

I slutningen af online masteruddannelsen i Kvalitet, Hygiejne og Fødevaresikkerhed får du en dobbeltgrad fra IMF og University of Nebrija, hvor du åbner dig for en verden af nye jobmuligheder inden for produktion, produktion, transport og madhåndtering. Du vil kunne implementere standarder, modeller og kvalitetsstandarder i ISO, OHSAS, HACCP, BRC, IFS, GlobalGAP, SAL ...

Ved at tage et IMF fødevaresikkerhedstræningskursus får du adgang til ansættelses- og praktikudvekslingen for at bringe den viden, der er erhvervet til den virkelige verden i fødevareindustrien og virksomhederne i fødevaresektoren.

HVORFOR DETTE PROGRAM

  • Mastering af mad, ernæring, kostvaner, de grundlæggende aspekter af fødevaremikrobiologi og alt, der omgiver dets udvikling og aktivitet.
  • Kend lovgivningen og lovgivningen i fødevaresektoren.
  • Kontrol, analysere og sikre hygiejne og fødevaresikkerhed i hele produktionsprocessen i henhold til lovrammen.
  • Skelne mellem fødevaregrupper og deres betingelser for ændring og forurening. Kend grundene til bevarelsen og dets mærkning.
  • Fastsæt variablerne og indikatorerne (tryk, temperatur, flow, niveau, pH, ledningsevne), der er nødvendige for at kontrollere processerne i drevsystemerne, udstyrskontrollen og kontrolfaciliteterne.
  • Implementere og revidere ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 14001 standarder og ledelsesmodeller for fødevaresektoren på nationalt, europæisk og globalt plan.
  • Master de certificerbare modeller til at beskytte fødevaren som oprindelsesbetegnelser, kontrolleret produktion, kosher, halal osv.

MÅLSÆTNINGER TIL Kandidatuddannelsen i Kvalitet, Hygiejne og Fødevaresikkerhed Online

Indhente en integreret og professionel tilgang, der sikrer kvaliteten og sikkerheden ved produkter og processer for at opnå tilfredshed hos kunder og forbrugere.

Du vil også lære at:

  • Tilpas til den nuværende videnskabelige viden inden for mad.
  • Kend lovbestemmelserne i sagen.
  • Opdater de regler, der gælder for fødevaresikkerhed.
  • Tag en bred tilgang til forskellige fødevareindustrier på markedet.
  • Kend de processer, der anvendes i fødevaresikkerheden.

Metode og evaluering

METODE

Kandidatuddannelsen i fødevaresikkerhed og kvalitet er udviklet for at forene og kombinere det personlige og faglige liv med muligheden for at studere. Baseret på en fleksibel studiemetode.

  • Online-tilstand: Indhold tilgængeligt på den virtuelle campus til enhver tid og sted.
  • Distance mode: Få lærebøger med indhold.

Begge metoder er baseret på 5 grundlæggende punkter:

  • Online klasser lever og er tilgængelig fra hvor som helst. Deltag i kompatible timer med dit liv og interagere stort set med din lærer. Du kan spørge og debattere som om du var i et klasseværelse. Derudover er alle klasser optaget og tilgængelige til enhver tid gennem den virtuelle campus.
  • Virtual campus med hele pensum og indhold af fag og moduler. Visualiser dem via internettet eller download dem i PDF-format, da du finder det mere behageligt. Den virtuelle campus er også et mødested med dine klassekammerater og lærere. Kend dem, debatter og interagere med dem gennem fora, chats og tråde. Du vil også have yderligere træningsmateriale, løsning af praktiske tilfælde og selvvurderingstest.
  • Ubegrænset tutorials med din personlige vejledning, løse eventuelle spørgsmål online, via chat, telefon eller email. Læn dig på de bedste fagfolk inden for fødevaresikkerhed, og hvis du har brug for det, spørg efter ansigt til ansigt vejledning på IMF hovedkvarter.
  • Virtuelt bibliotek for dig at udnytte de mere end 9.000 referencer i fødevareindustrien og erhvervslivet. Adgang til specialiserede udgivere, download og fremhæv indholdet.
  • Netværk af kontakter og arrangementer til at afslutte din træning og holde dig opdateret med alle nyhederne i fødevare- og erhvervssektoren. Få adgang til gratis mesterklasse, rundbord og webinars undervist af de bedste fagfolk.

EVALUERING

Kontinuerlig evaluering skræddersyet til masteruddannelsens forløb. Hvert modul er evaluerbart gennem kombinationen af en online eksamen og udvikling af praktiske tilfælde.

Den endelige opnåelse af kandidatgrader ved universitetet i Nebrija og mesteren ved IMF Business School , er underlagt prøvenes afslutning af hvert modul og forberedelsen af kandidatafhandlingen.

karrieremuligheder

Blomstrende sektor

Arbejdsbehovet hos fagfolk i denne sektor vokser med meget optimistiske vækstforventninger både på lokalsamfund og globalt plan på grund af stigningen i stringens og kravet om fødevarekontrol.

  • Kvalitetskontrol Tekniker
  • Landdistrikter Miljø, udarbejde og styre agroindustrial projekter, styre udnyttelse, innovation i landbrugsprodukter eller i bioteknologiske projekter anvendt til landbrugs- og husdyrteknik.
  • Restaureringstjenester, såsom teknisk kvalitetskontrol, fareanalyse og kritisk kontrolpunkt APPCC eller madhandler træner.
  • Rådgivning, som konsulent til virksomheder til gennemførelse af fødevarekvalitetsstandarder (BRC, IFS, ISO 22000 osv.), HACCP samt juridisk, videnskabelig og teknisk rådgivning.
  • Forskning i Kvalitetskontrol og Analyse Laboratorier
  • uddannelse
  • industri
  • laboratorier

Garanteret praksis

IMF Business School garanterer gennem sine portal for beskæftigelse og praksis borgere af kandidatuddannelsen inden for ernæring og kostvaner, praktikophold i virksomheder i sektoren. Kontroller forholdene.

Blandt de virksomheder med en praktikaftale med IMF fremgår følgende:

Partners124

Pris og stipendier

På IMF tilbyder vi vores studerende gode betalingsfaciliteter:

  • Stipendium op til 65%
  • Finansiering op til 12 måneder uden renter eller bankinterventioner (se betingelser)
  • Betalingsform: Kontant (Rabat 5%) / Betalingsafdrag uden renter
Program undervist i:
  • Spansk

Se 46 flere kurser fra IMF Business School »

Senest opdateret June 9, 2019
Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
12 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
9,100 EUR
65% stipendium - 3.185 euro.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date