Read the Official Description

Hvorfor studere internationale relationer?

 • Hvad er de vigtigste egenskaber ved den internationale orden?
 • Hvordan har globaliseringen ændret internationale relationer?
 • I hvilket omfang er den internationale orden baseret på konflikt eller samarbejde?
 • Hvordan er den globale finansielle krise på de internationale politik?
 • Gør udenlandske militære interventioner i borgerkrige hjælpe eller hindre fredsskabelse?
 • Hvorfor økonomiske ressourcer så ulige fordelt over hele verden, og hvad er udsigterne for global retfærdighed?

Hvis du er interesseret i disse spørgsmål og er glade ved udsigten til at udforske dem med ligesindede, men din situation eller forpligtelser gør er svært for dig at komme på universitetet, så er vores online Internationale Relationer MA er for dig.

Programmet tilbyder udfordrende og tankevækkende moduler til at hjælpe dig med at formulere dine svar og en livlig, intelligent gruppe af studerende og akademikere, der kan debattere og udveksle ideer.

Hvad kan du forvente

Vil du vide mere? Her er en kort oversigt over, hvad man kan forvente, hvis du beslutter dig for at studere med Queen Mary Online:

 • Moduler undervist af akademikere på deres baners banebrydende side, involveret i at bidrage til den internationale forståelse af emnet
 • Muligheder for at udvikle de færdigheder og viden til at tænke, tale og skrive kritisk om nutidens internationale udfordringer
 • Solidt grundlag for yderligere undersøgelse
 • Fokus på traditionelle og aktuelle udfordringer i de internationale forbindelser i forbindelse med nye områder af interesse i udviklingslandene
 • Drøftelserne om den historiske betydning af globaliseringen og hvordan det relaterer til en række centrale spørgsmål i internationale forbindelser.

Programmet er til rådighed for deltidsstudium som en kandidatgrad, postgraduate diplom eller certifikat.

Mangfoldigheden af ​​vores medarbejdere og studerende gør Queen Mary et godt sted at studere internationale relationer.

Struktur

Vores online Internationale Relationer MA tilbydes på deltid (2 år) grundlag. I løbet af denne tid, vil du foretage fire undervist moduler og en 12.000 ord afhandling.

For hvert modul, vil du blive tildelt 30 point hver, og du vil modtage yderligere 60 point til din afhandling. For at kunne færdiggøre du skal du have opnået hele 180 studiepoeng, hvilket indebærer at fuldføre alle aspekter af modulerne og bestå alle relevante opgaver.

Vi tilbyder også kortere versioner af programmet, der vil give dig en Postgraduate Diploma (fire semestre, 120 point, ingen afhandling) eller en Postgraduate Certificate (to semestre, to undervist moduler, 60 point).

Moduler

 • Moderne World Politics: teorier, begreber, Temaer
 • International Security: Krig og fred i en global sammenhæng
 • Temaer og sager i USA's udenrigspolitik
 • Globaliseringen og den internationale politiske økonomi Udvikling
 • Afhandling

Adgangskrav

For at være berettiget til International Relations MA, skal du have:

 • Mindst en øvre anden klasse æresbevisning grad i politik eller en beslægtet disciplin. *
 • IELTS 7.0 (inklusive 6,5 i skrivekomponenten), hvis dit første sprog ikke er engelsk.
 • Vi kan overveje kandidater med et minimum af en øvre anden klasse-æresbevisning grad i et andet fag med enten yderligere relevante kvalifikationer eller erhvervserfaring.

Hvis du ønsker at anvende, men er usikker på, om du er kvalificeret, kan du kontakte vores online kursus rådgivere.

Internationale ansøgere

På Queen Mary, vi er stolte af vores globale samfund og har en lang tradition for indbydende studerende fra hele verden. Gennem årene har mange tusinde vores internationale kandidater gået på at forfølge en vellykket karriere.

Alle ansøgere til QMUL skal vise de opfylder et minimum akademisk engelsk standard for optagelse og for at få succes på banen, af de anførte niveauer for område af undersøgelsen. Selvom du måske ikke behøver at give en officiel engelsk kvalifikationer, du har brug for at fremlægge dokumentation for tilstrækkelig engelsk sprogfærdighed i tråd med IELTS krav ovenfor. Husk at tjekke retningslinje for engelske sprogkrav for yderligere oplysninger om de engelsksprogede niveauer, der kræves.

Hvis du endnu ikke har opnået det krævede engelsk niveau, kan du være berettiget til at tage en Pre-samlingerne engelsk kursus, eller fortsætte med at tage engelske sprogtest i dit land for at nå det niveau, der kræves.

For eventuelle spørgsmål om engelske sprogkrav eller om adgangsbegrænsninger specifikke for dit land, kan du kontakte vores kursus rådgivere, der vil være glade for at hjælpe.

Vurdering

Som studerende på Queen Mary Online spørger vi dig om at spille en aktiv rolle i din erhvervelse af færdigheder og viden. Vi bruger en blanding af online tutorials, diskussionsfora og gruppesider, der er designet til at skabe en informeret diskussion omkring emner.

Vurdering for MA i International Relations er kun ved kurser. Modullederen vil sætte vurderinger, der passer til indholdet af deres modul, som normalt vil tage form af en forskningsopgave eller kritisk evaluering. De vil også være tilgængelige for at rådgive og støtte dig gennem hele kurset.

Den endelige afhandling vil involvere mere dybdegående undersøgelse og uafhængig forskning om et emne, der er aftalt med din vejleder.

Hvor vi kunne lede dig

Kandidater fra vores programmer videre til forskellige ansvarsfulde stillinger i regeringen, ikke-statslige organisationer (ngo'er), internationale organisationer og sektoren ikke-for-profit samt bredere roller inden for medier og finansiering. De går også videre til en karriere i den akademiske verden og vores programmer hjælper eleverne med at udvikle de nødvendige forskning færdigheder.

Kombinationen af ​​teoretisk forståelse, stringent debat, uafhængig forskning, selvrefleksion og kritisk vurdering gør kandidater fra Internationale Relationer MA meget attraktiv for en række potentielle arbejdsgivere.

For at gøre det mere konkret, her er et par eksempler på, hvor vores elever er blevet anvendt:

 • Internationale Valutafond (IMF)
 • Moodys
 • Internationale Forbund af Røde Kors og Røde Halvmåne
 • Volkswagen
 • Alliance for Fredsopbygning
 • FN - Peru
Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Queen Mary Online »

This course is Online
Start Date
Apr. 2019
Sep. 2019
Duration
2 år
Deltid
Price
10,000 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Apr. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Apr. 2019

Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date