The Master 's Degree i International Business fra UDIMA sigter overtagelse af den studerende avanceret uddannelse, specialiseret karakter, der tager sigte på faglig specialisering inden for ledelse og styring af organisationer i internationale miljøer.

Ved udformningen af ​​studieordningen, har de taget højde for de vigtigste områder af arbejde for at etablere en praktisk, reel og tilpasset til de krav, uddannelsen arbejdsmarked. Til dette har de taget højde for viden, færdigheder og evner at fagfolk værdsætter vigtigste i et samfund, der kræver nogle karakteristiske profiler tilpasset de teknologier i denne sektor.

Master i International Business er en officiel titel, hvis studieordningen er offentliggjort i Statstidende nummer 75 af 28. marts 2012.

Målsætninger for Master i International Business Management

Uddanne højt kvalificerede fagfolk inden for ledelse og styring af organisationer i internationale miljøer, give dem en praktisk og konkurrencedygtig profil.

Denne uddannelse program er designet til studerende til at beherske alle de nødvendige viden til at kunne udføre korrekt og sikre et godt arbejde management, vurdering og evaluering af organisationer i internationale miljøer, både i den globale rækkevidde af organisationen som i nogen af ​​sine funktionelle områder: produktion, finansiering, markedsføring, investering, ledelse, ... hvilket gør det nemt at vende integration i et fælles europæisk arbejdsmarked.

Rettet til

Kandidater, iværksættere, eksport, salgschefer, lærere, konsulenter, samt alle dem, der ønsker at udvikle en international business.

Anerkendelse

officiel grad

Studerende, der opfylder kravene i Open University of Madrid (UDIMA) blive tildelt titlen Master i International Business undervist af UDIMA, foruden titlen Professional Master udstedt af Center for Financial Studies.

KRAV: Akkreditering af universitetsuddannelse. Gør alle vurdering test og afsluttende eksamen UDIMA.

Metode

Praktikophold

Praktikophold er forbeholdt deltagere, der mangler erhvervserfaring, ønsker at udføre og have tilstrækkelig tid i Spanien (minimum 6 måneder).

Face og online

I instrumenterede websted klasser er som følger: Møderne følger en model udstilling begynder med at identificere mål; derefter de tilsvarende teoretiske tilgange bliver undervist, støttet af passende undervisningsmidler, og slutter med en analyse af tilfælde eller casestudier, både individuelt og i grupper.

Vi er forpligtet til hver elev til at erhverve og forbedre den viden og færdigheder er nødvendige for udøvelsen af ​​den professionelle rolle den ønsker at spille. Dette opnås både gennem udvikling af interaktiv undervisning og deltagelse i arbejdsgrupper, og i hvilke, afhængigt af indholdet, der skal undervises, anvendes i hvert enkelt tilfælde de mest hensigtsmæssige metoder.

En god teoretisk basis er den bedste støtte for korrekt udvikling af en lang række casestudier, der bringer de studerende til erhvervslivet virkelighed.

I klasser online, kan du begynde uddannelsen i oktober og februar hvert år.

Program undervist i:
  • Spansk

Se 10 flere kurser fra UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid »

Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2019
Duration
12 måneder
Deltid
Price
4,800 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date