Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Informationssystemer og business teknologi er blevet et strategisk point baseret på magt og smidighed af oplysningerne verden. Så det er ikke overraskende, at de er blevet en arbejdskraft sektor værd nye forretningsmuligheder og er eftertragtet af virksomheder og institutioner.

Ifølge en nylig artikel offentliggjort i avisen Expansion, vil cirka 860.000 arbejdspladser i sektoren ikke være dækket i Europa på grund af mangel på kvalificerede fagfolk. Dette forklarer, at 94% af ikt-fagfolk i dag har et job, ifølge en undersøgelse af udtænkt.

Online Master i Business Information Systems and Technology Group og IMF Universidad Camilo José Cela tillader de fagfolk, der ønsker at blive en it-chef, får en grundig forståelse af ledelse og administration af afdelingen for informationssystemer.

Læseplanen er udviklet af industriens specialister giver redskaber for fremtiden CIO til at blive en motor for innovation ledelsesværktøjer og giver et overblik over de nye teknologiske trends, deres potentiale som kilder til erhvervslivet, og hvordan man bruger dem globalisering af virksomheden.

Hvorfor denne PROGRAM

Giv en grundig viden om ledelse informationssystemer afdeling, til fagfolk, der ønsker at blive en IT-chef. Giv værktøjer til den fremtidige CIO at blive en motor for innovation med ledelsesværktøjer, business applikationer og nye teknologiske trends. Forklare nye rolle CIO i virksomheden ved at blive en ren service manager til at være en drivende kraft i virksomheden business, tilpasse strategi systemer på alle tidspunkter med forretningsstrategien. Giv en 360 graders udsigt over det selskab, se det grundlæggende i hver afdeling Manager-systemer nødt til at forstå din virksomheds behov, og hvordan systemerne afdelinger kan hjælpe med at opfylde disse behov. En 360 graders udsigt over alle de nye teknologiske trends, og hvordan er du nye trends genererer forretning. Hvordan har du nye teknologiske trends er blevet nye forretningsområder tendenser og hvordan man bruger dem til globalisering af virksomheden.

MÅL Master i Management Information Systems: arkitektur, analyse og applikationer

At lære at lave Information Systems et vigtigt redskab for virksomheden i at forbedre deres forretning. Du vil også lære at:

 • Kendskab til ledelse informationssystemer afdeling.
 • Forklare ny rolle CIO i virksomheden.
 • Kend de vigtigste anvendelser af analyse og ledelse af selskabet.
 • Giv en 360 graders perspektiv af virksomheden og kender det grundlæggende i hver afdeling, der har behov for systemer manager.
 • Analysere og forstå alle de nye teknologiske tendenser og hvordan de genererer forretning.

Metode og evaluering

METODE

Eleverne har en næste generations teknologi platform med supplerende indhold, adgang til nyheder, artikler af interesse, aktiviteter foreslået af vejleder og områdets fora. Gennem platformen, har de direkte og personlig kontakt med undervisere specialiseret i forskellige områder af programmet, der arbejder fagfolk, der yder praktisk vision med deres erfaring i sektoren.

IMF tilbyder til alle sine elever en gratis konsultation line adgang, permanent og personlige, både telefon, e-mail eller via den interne mailbox Virtual Campus, med sin vejleder. Derudover kan du arrangere personlige eller virtuelle tutorials til at løse tvivl eller vejledning på kurset.

Da MFIer er forpligtet til online lære indholdet af master, du kan downloades i PDF-format, men også give dig mulighed for at få kursusmaterialet i bogform. Undersøgelse manualer er fuldt opdateret og har stor teknisk, let forståelig og med en klar praktisk kald stringens.

EVALUERING

Studerende kan tage på de virtuelle campus selvevaluering øvelser af hvert modul af uddannelsen, at selvangive den kendskab til indholdet.

Også opnå titlerne på Master ved MFI Business School og Master af University Camilo José Cela er underlagt passere en afsluttende eksamen i nogen af ​​de tilgængelige modaliteter.

Karrieremuligheder

I slutningen af ​​vores mester vil du være klar til at tjene som:

 • specialiserede tekniske nyeste teknologiske trends
 • CIO'er eller CIO
 • Projektleder virksomhedens ansøgning
 • Projektleder af enterprise arkitektur og sikkerhed
 • Konsulenter virksomhedens applikationer
 • funktionelle analytikere virksomhedens applikationer

Garanteret praktikophold i virksomheder

IMF Handelshøjskolen, via sin hjemmeside og Ansættelsesvilkår sikrer studerende på Master i Digital Forretning og Digital Marketing, praksis i virksomhederne. Søgeord forhold.

Blandt de virksomheder, som IMF fastholder aftaler uddannelsessamarbejde til træning i job, kan nævnes:

Partners128

Pris og Stipendier

I MFIer tilbyde vores studerende gode betalingsfaciliteter:

 • Tilskud på op til 65%
 • Finansiering op til 12 måneder uden renter eller bank intervention (se betingelser)
 • Betaling: Kontant (Rabat 5%) / Betaling i rater uden renter
Program undervist i:
Spansk

Se 39 flere kurser fra IMF Business School »

This course is Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
12 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
8,400 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date