Master i information og datalogi

UC Berkeley School of Information

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Master i information og datalogi

UC Berkeley School of Information


Den Master of Information and Data Science (MIDS) Er et online uddannelsesprogram for fagfolk, der søger at blive ledere inden for datalogi. Programmet har en tværfaglig tilgang, der omfatter hele datafunktionscyklusen, fra planlægning og indsamling af data til analyse og præsentation af fund. Kursusarbejde i dette program undersøger spørgsmål om privatlivets fred, udforsker maskinindlæring og overvejer teknikker til datalagring og -administration. Studerende i programmet drage fordel af UC Berkeleys stærke bånd til Bay Area og Silicon Valley.

<li>Klassesessioner leveres live i et online klasseværelse.</li>

Klasser undervises af mange af de samme fakulteter for fakultet og datalogi, der underviser på vores campus-programmer. Studerende er fuldt engagerede medlemmer af UC Berkeley I Skole samfund.

Fordele

  • Live online klasser: Alle klasser holdes ugentligt på en ansigt til ansigt video platform og holdes små, med et lavt forhold mellem elev og fakultet.
Kendt fakultet: Programmet er designet af mange af de samme fakulteter og datavidenskabsfolk, der underviser i vores campus-programmer.

Tværfaglig studieplan: Kursusarbejdet er udformet med en projektbaseret tilgang, der fremmer anvendelsen af ​​værktøjer og metoder til at løse problemer. UC Berkeley samfund: Studerende får adgang til UC Berkeley I Skole samfund, herunder teknisk support, akademisk støtte og universitetets store alumni netværk.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
Deltid
Price
Pris
Contact school
Information
Deadline
Contact school
Locations
USA - Berkeley, California
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school
Dates
Åben tilmelding
USA - Berkeley, California
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school