Læs den officielle beskrivelse

3 bedste universiteter = 1 EUROPA GRAD Alle studerende vil have ud over ABMS Diploma en fælles Diplom med University of Dąbrowa Górnicza (WSB) og Taras Shevchenko National University. 3 Top europæiske universiteter = Best Virtual / Distance Program = 1 Top europæiske Diploma SCHWEIZ + EU + højest rangerede 500

Advance din ekspertise på ABMS

Slut med elever og ledere som dig i vores online-kandidatuddannelser. Du vil gå så langt som dit sind vil tage dig som en master studerende på ABMS.

For Professionals

Kandidatuddannelsen i Ernæring og Culinary Arts (Food Service Management, MBA) betegner det næste niveau af præstation i enhver akademisk disciplin.

Ved udgangen af ​​Master (MBA) i Ernæring og Culinary Arts (Food Service Management) Uddannelsen dimittenderne vil kombinere teori med deres arbejde erfaring og vise et godt kendskab til den ernæring og Culinary Arts (Food Service Management). Studerende er udstyret med nyttige sundhed konsulent værktøjer til at komme ind på arbejdsmarkedet og mere bidrage effektivt til organisationer inden for dette felt.

Master i Ernæring og Culinary Arts er en uddannelse for studerende, der ønsker at styrke deres færdigheder i sundhed og maden hovedsageligt fokus på de ledelsesmæssige elementer. Denne undersøgelse program vil bestå af en 12-måneders undersøgelse periode, hvor de studerende vil blive undervist gennem foredrag.

I vores kandidatuddannelser, vil du:

  • Udvikle og praksis innovative forskningsmetoder.
  • Tjen den højeste kvalitet af uddannelse.
  • Opnå den ekspertise til at offentliggøre i peer-reviewede tidsskrifter.
  • Blive en succesfuld forsker og professionel.

MBA: 1 år + afhandling

Vi har 4 indtag om året: januar, april, juli og oktober

Føreren vil tage dit lederskab til det næste niveau. I vores kandidatuddannelser, vil du:

  • Studere og anvende innovative forskningsmetoder.
  • Kombiner anvendt forskning og professionel praksis.
  • Forbered dig på at gøre en forskel i politik og praksis.
  • Lær strategier til at fremme mere effektive, fleksible organisationer og skabe positive forandringer.
  • Bliv en mere innovativ leder i dit område.

Studere sprog: denne undersøgelse program undervist udelukkende på engelsk.

Moduler:

  • Ernæring og Culinary Arts Management (Food Service Management)
  • Studerende færdigheder til efteruddannelse
  • Research Methods
  • Information og Knowledge Management
  • International Marketing strategi
  • Forvaltning, kontrol og ansvarlighed for finansielle ressourcer
  • Håndtering af mennesker i Organisationer
  • Strategic Management
  • Strategiske Operations Management

Adgangskrav:

Varighed: en år + afhandling (normalt 4-8 måneder)

Eksamensbevis: MBA i Ernæring og Culinary Arts

Alder: Minimum alder 21 år

Tidligere undersøgelse: Bachelor eller tilsvarende

Engelsk niveau: IELTS 6,0 eller tilsvarende (Kun for studerende fra ikke-engelsktalende lande eller studerende, der ikke studerer på engelsktalende skole) hvis du ikke har engelsk certifikat, du kan gøre vores egen engelsk test for gratis.

Undersøgelse Metode: online

Gebyr: 14900 Euro

Bemærk: Undersøgelse gebyr inkluderer ikke ansøgning og reservationsgebyr (for at garantere dig en studieplads) på 240 euro (engangs betaling og kan ikke refunderes).

European Credit Transfer and Accumulation System: dette program svarer til 90 ECTS

Europæiske referenceramme for kvalifikationer: dette program svarer til EQF niveau 7

Program undervist i:
Engelsk

Se 96 flere kurser fra OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland »

This course is Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
16 - 20 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
3,960 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date

ABMS Accreditation, Quality Assurance and Awards