Master i ernæring og kulinarisk kunst
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Nøgleinformation
Campus placering
Zurich, Schweiz
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
Fjernundervisning
Varighed
16 - 20 Måneder
Hastighed
Fuldtid, Deltid
Studieafgifter
EUR 3.960 / per year
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Introduktion
3 bedste universiteter = 1 EUROPA GRAD Alle studerende vil have ud over ABMS Diploma en fælles Diplom med University of Dąbrowa Górnicza (WSB) og Taras Shevchenko National University. 3 Top europæiske universiteter = Best Virtual / Distance Program = 1 Top europæiske Diploma SCHWEIZ + EU + højest rangerede 500
Advance din ekspertise på ABMS
Slut med elever og ledere som dig i vores online-kandidatuddannelser. Du vil gå så langt som dit sind vil tage dig som en master studerende på ABMS.
For Professionals
Kandidatuddannelsen i Ernæring og Culinary Arts (Food Service Management, MBA) betegner det næste niveau af præstation i enhver akademisk disciplin.
Ved udgangen af Master (MBA) i Ernæring og Culinary Arts (Food Service Management) Uddannelsen dimittenderne vil kombinere teori med deres arbejde erfaring og vise et godt kendskab til den ernæring og Culinary Arts (Food Service Management). Studerende er udstyret med nyttige sundhed konsulent værktøjer til at komme ind på arbejdsmarkedet og mere bidrage effektivt til organisationer inden for dette felt.
Master i Ernæring og Culinary Arts er en uddannelse for studerende, der ønsker at styrke deres færdigheder i sundhed og maden hovedsageligt fokus på de ledelsesmæssige elementer. Denne undersøgelse program vil bestå af en 12-måneders undersøgelse periode, hvor de studerende vil blive undervist gennem foredrag.
I vores kandidatuddannelser, vil du:
- Udvikle og praksis innovative forskningsmetoder.
- Tjen den højeste kvalitet af uddannelse.
- Opnå den ekspertise til at offentliggøre i peer-reviewede tidsskrifter.
- Blive en succesfuld forsker og professionel.
MBA: 1 år + afhandling
Vi har 4 indtag om året: januar, april, juli og oktober
Føreren vil tage dit lederskab til det næste niveau. I vores kandidatuddannelser, vil du:
- Studere og anvende innovative forskningsmetoder.
- Kombiner anvendt forskning og professionel praksis.
- Forbered dig på at gøre en forskel i politik og praksis.
- Lær strategier til at fremme mere effektive, fleksible organisationer og skabe positive forandringer.
- Bliv en mere innovativ leder i dit område.
Studere sprog: denne undersøgelse program undervist udelukkende på engelsk.
Moduler:
- Ernæring og Culinary Arts Management (Food Service Management)
- Studerende færdigheder til efteruddannelse
- Research Methods
- Information og Knowledge Management
- International Marketing strategi
- Forvaltning, kontrol og ansvarlighed for finansielle ressourcer
- Håndtering af mennesker i Organisationer
- Strategic Management
- Strategiske Operations Management
Adgangskrav:
Varighed: en år + afhandling (normalt 4-8 måneder)
Eksamensbevis: MBA i Ernæring og Culinary Arts
Alder: Minimum alder 21 år
Tidligere undersøgelse: Bachelor eller tilsvarende
Engelsk niveau: IELTS 6,0 eller tilsvarende (Kun for studerende fra ikke-engelsktalende lande eller studerende, der ikke studerer på engelsktalende skole) hvis du ikke har engelsk certifikat, du kan gøre vores egen engelsk test for gratis.
Undersøgelse Metode: online
Gebyr: 14900 Euro
Bemærk: Undersøgelse gebyr inkluderer ikke ansøgning og reservationsgebyr (for at garantere dig en studieplads) på 240 euro (engangs betaling og kan ikke refunderes).
European Credit Transfer and Accumulation System: dette program svarer til 90 ECTS
Europæiske referenceramme for kvalifikationer: dette program svarer til EQF niveau 7