Master General Management

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

I dag opererer organisationer i et stadig mere komplekst miljø. Digitalisering bidrager blandt andet til hurtige ændringer: medarbejderne har forskellige forventninger, konstant etableres nye former for arbejde, og retten til balance mellem arbejdsliv og liv bliver mere og mere naturlig. Som et resultat er virksomheder nødt til at tilpasse sig hurtige, uforudsigelige ændringer og skal styre dem i et konkurrencedygtigt markedsmiljø. Derfor er det nødvendigt med ledere for at sikre, at de forbliver konkurrencedygtige på alle tidspunkter.

I kurset General Management fjernundervisning lærer du at arbejde på komplekse udfordringer inden for alle ledelsesområder i virksomheden baseret på videnskabelig viden og metoder. Du har også muligheden for at specialisere dig i udvalgte kurser.

Opdateret indhold
For altid at være i stand til at give dig den nyeste viden og det bedste læringsindhold, tjekker vi regelmæssigt alle moduler i vores uddannelser for aktualitet og deres relevans i praksis. Find ud af mere, og klik gennem det nye pensum nu!
studietid
  • Standard undersøgelsesperiode: 24 måneder
  • Forskellige tidsmodeller mulige
  • Undersøgelsesstart muligt når som helst

adgang

En afsluttet kandidatgrad med økonomisk eller forretningsfokus

akkreditering

AR-tætning, ZFU (godkendelsesnummer 147111)

indhold

I kandidatuddannelsen i generel ledelse beskæftiger du dig med emner som strategisk ledelse, ledelse, forretningsetik og virksomhedsstyring samt marketing og virksomhedsøkonomi. Afhængig af hvilken specialisering, du vælger under dine studier, vil du for eksempel beskæftige dig med emnet for kunderejsen. Du observerer "kundens rejse" gennem internettet og udleder vigtige anbefalinger til produktudvikling, markedsføring og salg. Eller du vil lære at tackle udfordringerne fra store internationale mærker og virksomheder inden for strategisk markedsføring og strategisk styre succesfaktoren menneskelige ressourcer inden for human resource management.

specialiseringer

I det tredje semester vælger du dine to specialiseringer på 20 ECTS. For at gøre dette vælger du to funktionelle specialiteter og brancher.
Nogle eksempler på specialiseringer er:

  • Succesorienteret kontrol
  • Strategisk markedsføring og branding
  • Arbejdsret

Din professionelle fremtid i ledelse

Med en kandidatgrad i fjernundervisning generel ledelse kan du bruges inden for alle økonomiske områder ved at vælge din specialisering, det være sig f.eks. Inden for projektstyring, kontrol, markedsføring, salg, produktionsstyring eller menneskelige ressourcer - dine professionelle udsigter er fremragende.

Senest opdateret May 2020

Om skolen

Mit unserem IUBH Fernstudium bieten wir Studierenden die Möglichkeit, sich flexibel und praxisorientiert auf ihren Karrierestart vorzubereiten.

Mit unserem IUBH Fernstudium bieten wir Studierenden die Möglichkeit, sich flexibel und praxisorientiert auf ihren Karrierestart vorzubereiten. Minimer