Master Arts i teologi - Distance

University of Nicosia

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Master Arts i teologi - Distance

University of Nicosia

 • Undersøgelser Varighed (år) 1,5 år eller 3 semestre
 • Undersøgelse titel: HD i Teologi
 • Titel Studies Niveau: Kandidat (2. cyklus Studies)
 • Undervisningssprog: Græsk
 • Process Studies: Distance
 • Mindstekrav Medvirkende: 36
 • Minimum europæiske Credits (ECTS): 90

programbeskrivelse

målsætninger

 • At levere kvalitet postgraduate uddannelse præster og lægmænd teologer, samt lærere, på grund af religiøs undervisning undervises i grundskolen, forskere og kandidater fra humaniora og samfundsvidenskab og andre discipliner universitetskandidater, som de ønsker at uddybe og udvikle deres tværfaglig uddannelse i en moderne indlæring rammer for ortodokse teologi.
 • For at undersøge den rolle, som kristendommen i den moderne verden, den historiske og teologiske fundament, værker af de store kirkefædre og forholdet af ortodoksi med andre trosretninger og religioner. Der lægges særlig vægt på kristen uddannelse, medierne og de måder, hvorpå teoretiske udviklinger kan forbedre pædagogiske praksis.

I løbet af undersøgelsen:

 • Undersøgt domæne Gammel og Ny Testamente, Ecclesiastical historie i almindelighed og Kirkens historie i Cypern, Grækenland, Balkan, Rusland og Patriarchates i særdeleshed, samt sektoren for Pædagogisk, filosofi uddannelse, Christian uddannelse, og brugen af ​​multimedier .
 • Undersøgelsen i patristisk og hagiographical studier på området patristisk litteratur og teologi, baseret på værker af de store Kirkefædrene og de Saints Epiphanius Cypern Neophytos vedlagte.
 • Der lægges også vægt i Pastoral Theology, for at fastslå, især præster og lægfolk, den pastorale, kateketiske og missionering af Kirken, mens gennemgang af Modern Sociologi og etik, som omhandler sociale, etiske, bioetiske og økologiske problemer. Samtidig forskning udvider studiet og undersøgelse af tidligere og moderne religiøse strømninger, med særlig vægt på islam og interreligiøs dialog om spørgsmål.
 • Studerede den dogmatiske lære den ortodokse kirke, med hensyn til inter-ortodokse og inter-kristne dialoger. Udforskede Normal og Kirkeret, forholdet mellem kirke og stat, i forbindelse med den eksisterende forfatningsmæssige rammer, og moderne Katastatiki Lovgivning kirker på Cypern og Grækenland.

Studierne er afsluttet med et speciale, som er en forudsætning for at opnå Master i Teologi. Spørgsmålene om diplomatisk og ph.d.-arbejde drages resultaterne af Forskningscenter teologi og kultur (KETHP) i afdeling.

Teologi og Kultur Forskningscenter (KETHP)

Institut for Teologi og Kultur Universitet Nicosia anser betingelse for sit program for forskning, der forbinder med andre forskningscentre, uddannelsesinstitutioner eller eller forskningsaktiviteter på Cypern og i udlandet.

Den Forskningscenter Teologi og kultur (KETHP) sigter mod at producere og fremme videnskabelig forskning af national og international rækkevidde, hvilket vil bidrage til den videnskabelige og praktiske behov i Kirken og staten, samt til den gensidige forståelse og kommunikation mellem mennesker i et multikulturelt samfund, såsom Cypern.

Den KETHP er under den høje tilsyn af den hellige biskop af Kykkos og Tillyria Mr. Nikiforos. Som led i dette samarbejde, studerende har adgang til specialiseret bibliotek og hans andre forskningsprogrammer Studies Centre for Kykkos Kloster.

Uddannelsen udbydes og kursusaktiviteter metode, med hel eller delvis fremmøde.

karrieremuligheder

Titlerne på Postgraduate Diploma (Master) og ph.d.-grad (ph.d.) i Institut for Didaktik Teologi og kultur ved universitetet i Nicosia er anerkendt af de kompetente tjenester i den græsk-cypriotiske og Republik, og i forlængelse heraf EU-medlemslande.

Derfor indehavere af ovennævnte patent:

 • De har evnen til at følge udviklingen i de videnskabelige forskningscentre eller akademiske karriere på universiteter, offentlige og private, Cypern, Grækenland og mere generelt i udlandet.
 • De kan gå og arbejde på beslægtede områder af metropolerne kirken Cypern, Grækenland og andre ortodokse kirker, eller udpeget som repræsentanter og rådgivere for disse kirker i interorthodox, Interchurch og interreligiøs dialog.
 • De kan anvendes i Turistbureauer, som guider eller specialiserede partnere, fremme af turisme Religiøs i Cypern og Grækenland
 • De har også mulighed for at arbejde inden for undervisning eller indoktrinering af udlændinge omodoxon udlandet.

Adgang til yderligere undersøgelser

Kandidater af programmet kan optages på tredje cyklus studier (ph.d.) Yderligere information om ph.d.-uddannelsen i teologi Universitet Nicosia du kan se i brochuren ved at klikke på følgende link.

læringsresultater

Efter en vellykket afslutning af programmet vil eleverne:

 1. Få overblik over de grundlæggende principper og historiske rødder religioner og de spørgsmål, som er kernen i nutidig teologisk forskning og praksis.
 2. De har et samlet overblik og forståelse af kristne og ikke-kristne tro og dialog mellem dem.
 3. De forstår religionens rolle og kirke til moralske, sociale, kulturelle og miljømæssige problemer i vor tid.
 4. De har evnen danner pædagogiske tilgange i forhold til kristen uddannelse egnet til et kulturelt mangfoldigt miljø.
 5. De gennemfører forsknings- og skrive diskurser om teologiske spørgsmål og vil have mulighed for at anvende kilder og kritisk refleksion over den relevante litteratur.
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Græsk
University of Nicosia
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 semestre
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
13,590 EUR
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cypern - Nicosia, Nicosia
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school
Dates
Sep. 2019
Cypern - Nicosia, Nicosia
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school