Mad som medicin kursus - Monash University
FutureLearn
Nøgleinformation
Campus placering
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
Fjernundervisning
Varighed
3 uger
Hastighed
Deltid
Studieafgifter
USD 89 / per course *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* Du kan lære det gratis eller opgradere kurset og have ekstra fordele for $ 94
Introduktion
Oplev madens rolle i sundheden, anvend ernæringsvidenskab og udforsk, hvordan mad kan bruges som medicin for dig og din familie.
Hvordan kan vi bruge mad som medicin?
Er du interesseret i at lære, hvordan mad kan bruges som medicin? Hvis du vil forstå ernæringens kraft, lærer dette 3-ugers kursus dig om madens rolle i forbedring af helbredet.
Du vil undersøge, hvordan mad kan være vigtig både i forebyggende sundhed og som en hjælp til håndtering af visse kroniske sygdomme i dag, i fortiden og i fremtiden.
Hvorfor makronæringsstoffer og antioxidanter er specielle
Til at begynde med lærer du om, hvad mad indeholder, og hvad der gør det specielt. Fra makronæringsstoffer og mikronæringsstoffer til antioxidanter opdager du, hvordan hvert element bidrager til dit generelle helbred og trivsel.
Vi vil undersøge, hvordan mad tidligere blev brugt som medicin, og hvilken rolle mad spiller i sygdomsforebyggelse og behandling. Du lærer også, hvordan vi kan gøre mad til en del af medicin i fremtiden.
Betydningen af ernæring for din hjerne og tarm
I din anden uge undersøger du de forskellige forhold mellem mad og tarm, hjerne, appetit og gener. Du får også en forståelse af, hvordan mad påvirker fertilitet og graviditet.
Du studerer eksempler på mad som medicin, herunder FODMAP diæt til IBS og probiotika for tarmens sundhed. Find ud af, hvordan din krop styrer din appetit, og lær mere om det spisemønster, der kaldes 'madafhængighed'.
Mindful spise og madens fremtid
Endelig diskuterer vi kompleksiteten i ernæringsvidenskab, hvordan den udvikler sig, og hvordan ernæringsfejlinformation kan ende som en kendsgerning. Så lærer du at anvende opmærksomhed på den måde, du omgås din mad på.
Fremtiden for mad er spændende, så vi vil undersøge, hvordan mad kan bruges som medicin i fremtiden, og den potentielle rolle mad vil spille i dit helbred og dit velbefindende.
Hvilke emner dækker du?
- Madens historie som medicin
- Mad og dets rolle i forebyggelse og behandling
- Makronæringsstoffer, mikronæringsstoffer, fytokemikalier og antioxidanter
- Ernæringskompleksiteter og kontroverser og vigtigheden af beviser
- Mad og tarm
- Mad og hjerne
- Fødevarer, fertilitet og graviditet
- Mad og vægt
- Mad og vores genom
- Retningslinjer for folkesundhedsernæring
Hvornår vil du starte?
De fleste FutureLearn kurser kører flere gange. Hver løb af et kursus har en fast startdato, men du kan deltage i det og arbejde igennem det, efter det starter.
- Nu tilgængelig
Hvad vil du opnå?
Ved afslutningen af kurset vil du være i stand til:
- Beskriv hvad der menes med udtrykket 'mad som medicin', og anfør et antal eksempler på, hvordan fødevarer tidligere har været brugt som medicin.
- Identificer, hvordan og hvilke typer fødevarer, der er vigtige for sundhed og velvære, og spil en vigtig rolle i behandling / forebyggelse af sygdom.
- Identificer aktuelle evidensbaserede, ernæringsrelaterede folkesundhedsretningslinjer og anvend disse til at forbedre personlige spisevaner og ernæringsindtag.
- Identificer fødevarer / komponenter i mad, der har en effekt på forskellige kropssystemer, vægt og appetit, fertilitet og graviditet og genomet.
Hvem er kurset for?
Dette kursus vil have en bred generel interesse appel til alle interesserede i mad, ernæring og sundhed. Men det vil være af særlig interesse for sundhedspersonale, der ønsker at have mere evidensbaseret information, for at hjælpe dem med at give madbaserede anbefalinger til deres patienter.
AfN-certificeret kursus
Dette kursus er certificeret af Association for Nutrition. Det opfylder AfN-standarder for ernæringstræning for personer, der arbejder på niveau 1 i kvalifikations- og kreditrammerne (QCF).
Hvad siger AfN-certificering om dette kursus - besøg webstedet Association for Nutrition.
Bemærk, at afslutningen af dette kursus ikke fører til registrering i Det Forenede Kongeriges frivillige register over ernæringseksperter, og det udstyrer heller ikke nogen til at praktisere etisk som ernæringsekspert.
BDA godkendt kursus
BDA-godkendelse gælder kun for uddannelsesindholdet i læringsaktiviteten. Afslutningen af dette kursus giver dig ikke kvalifikationer til at praktisere som ernæringsekspert eller diætist.
Hvem lærer du med?
Gary Williamson
Gary er professor og leder af Institut for Ernæring, Diætetik og Mad ved Monash University. Han er interesseret i fytokemikalier og sundhed i kosten.
Melissa Adamski
Melissa er en akkrediteret praktiserende diætist og ernæringsekspert involveret i forskning og undervisning i Monash sammen med at arbejde i privat praksis. Hun har specialiseret sig i ernæringsgenomik.
Hvem udviklede kurset?
Monash University
Monash University er et af Australiens førende universiteter, rangordnet i verdens øverste 1% af Times Higher Education World University Rankings. Det blev oprettet i Melbourne i 1958.
Lær om FutureLearn
Din læring, dine regler
| Deltag i et globalt klasseværelse
| Kortlæg dine fremskridt
|
Deltag i dette kursus
Ledig | Opgrader | Ubegrænset |
Deltag gratis, så får du:
| Opgrader dette kursus, så får du:
| Køb ubegrænset, så får du:
|