Læs den officielle beskrivelse

MA i Engelskundervisning til taler andre sprog (MA i TESOL)

Dette program er designet til dem interesseret i at undervise i engelsk som fremmedsprog for børn og voksne i en række undervisningsmiljøer.

Den MA TESOL program er en praktiserende læge-orienteret grad, der kombinerer en omfattende dækning af teori og praksis af udenlandsk læring og undervisning sprog. Et tværfagligt program, det har til formål at udstyre lærere i ESL / EFL med solidt kendskab til anden sprogtilegnelse teori, struktur engelsk, pragmatik, pædagogiske metoder og principper, samt at give praktisk uddannelse i udvikling af læseplaner og design, vurdering, uddannelsesmæssige forskning, og computer assisteret sprogindlæring. Dette program forbereder også de studerende planlægger at forfølge Ph.D. programmer i TESOL.


Varighed

1 år

Adgangskrav

Bachelorgrad eller tilsvarende. Ansøgere, for hvem engelsk ikke er deres modersmål, og som ikke har fået tildelt en bachelor-grad fra en engelsk-medium institution skal indsende en score fra en omfattende engelsk som fremmedsprog test taget mindre end to år forud for ansøgningen. Horizons Universitet MA i TESOL genkender følgende test og scorer: - TOEFL (HIH) -95, med minimum 25 om skriveprocessen sektion. - IELTS -6.5 samlet eller 6,5 læsning / skrivning og 6,0 tale / lytte. - PTE Academic-62 samlet eller 62 læsning / skrivning og 50 taler / lytter. Desuden kræves er en 1000 ord essay, hvori en ansøgers mål og forventninger fra MA i TESOL program.

Sprog

Engelsk

Kursus Credits

Programmet er værd 90 ECTS / 36 amerikanske Kreditter.

undervisning og gebyrer

3.450 € / år + 60 € registreringsafgift og 80 € Technology Fee.

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurser fra Horizons University »

This course is Online
Start Date
Sep 2019
Duration
1 - 2 år
Price
3,450 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date